Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt over het algemeen snelle levering, vriendelijke klantenservice en kwaliteitsproducten. Klanten waarderen een duidelijke website en een vlotte afhandeling van bestellingen. Een klein deel noemt vertragingen of communicatieproblemen, maar de algehele mening is positief.
Klantendienst is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zoekt mee naar oplossingen en in mijn geval, zorgt voor mirakels. Dankzij de klantendienst hebben we de lichten die we graag wouden in onze nieuwbouw en die ook enkel en alleen maar hier verkrijgbaar zijn.
9 June 2026
Yornie
Lede
Heel mooi product
9 June 2026
Cathelijne
Tiel
Snelle levering, goed advies en heel goed bereikbaar voor overleg!
1 June 2026
MICKY
Waverveen
Bijna 2 maanden (!!) moeten wachten op 1 artikel. Trage communicatie, geen excuses wel een excuus. Uiteindelijk wel bezorgd.
Beveelt niet aan
29 May 2026
Ivan
Heerhugowaard
16 May 2026
Kees
Leersum
Fout gemaakt bij het bestellen. Contact opgenomen, gelijk gecorrigeerd door DMQ en de meerkosten kreeg ik cadeau. Spullen dag later in huis en de aannemer kon ze gelijk plaatsen
11 May 2026
T
Rotterdam
Perfect bedrijf, snelle levering, goed verpakt en een bedrijf dat telefonisch goed bereikbaar is! Aanrader
6 April 2026
Saskia
Apeldoorn
Snelle service! En spot is fraai.
16 March 2026
Carolien
Almere
verstelbare inbouwspotjes GU10 Moon 1 rond gekocht. Bijzonder mooi product: degelijk en makkelijk in te bouwen. Enige verbeterpuntje: er zitten waardeloze schroefjes bij om de spotjes vast te zetten in het plafond. In plaats hiervan gebruik gemaakt van standaard gipsplaatschroeven. Helemaal perfect.
10 February 2026
Kees
Santpoort-Noord
Prima verlopen, netjes op tijd geleverd
Beveelt aan
DMQ is een bedrijf waar service écht hoog in het vaandel staat. Je merkt meteen dat hier gewerkt wordt met een enorme bak ervaring en passie voor het vak. De persoonlijke benadering maakt het verschil: ik heb zelfs een pakketje bij de eigenaar thuis mogen ophalen, wat al veel zegt over de betrokkenheid en flexibiliteit. Wat het extra leuk maakte, was dat ik daar meteen kon zien hoe hij in zijn eigen woonkamer en keuken met spotjes en ledstrips werkt. Het zag er strak, sfeervol en professioneel afgewerkt uit een perfect visitekaartje voor de kwaliteit die DMQ levert. Kortom: vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke service in één. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige verlichting en goed advies.
14 January 2026
Eline
Weert
Op tijd en correct
13 January 2026
Wim
Hummelo
Mooi aanbod en toen ik eenmaal had gekozen was het vlot besteld. Een dag later in huis. Top geregeld.
Gerard
De Meern
Duidelijke site met scherpe prijzen. Afhandeling, betaling en levering gingen super!
Johan
Maurik
Mooie plafond spots goede kwaliteit . Snelle levering.
Trudy
Best
Alles is duidelijk vanaf bestelling tot levering.
3 January 2026
Jan
Liedekerke
Great spots. Received the installation instructions via email after purchase so could not ask for more
3 December 2025
Irina
Eindhoven
snelle levering en goede verlichting
8 November 2025
MGA
Anna Paulowna
De website is toegankelijk met een duidelijk overzicht van de aangeboden producten. De trimless spots zijn geweldig en eenvoudig in te bouwen. Goede service en snelle adequate bezorging.
2 November 2025
Aris
Reeuwijk
Snelle levering en prima materiaal
22 October 2025
Hana
Bodegraven
Om 18.00 uur besteld, volgende dag om 10.00 uur in huis. Super, snel. Lampen zien er mooi en degelijk uit. Prima!
8 October 2025
Jennefer
Hilversum
X
4 October 2025
Jo
Limburg
Service was erg goed, stuurden de inbouwdelen al eerder zodat we door konden met het stucwerk.
17 September 2025
Pieter
Utrecht
De service bij DMQ is werkelijk uitstekend. Als er achteraf iets kapot gaat, wordt dit moeiteloos vervangen. Wat ik erg waardeer, is dat je hier nog direct en persoonlijk contact hebt voor duidelijk en goed advies. Ze zijn klantvriendelijk, denken met je mee en helpen je bij al je vragen. Kortom: prachtige kwaliteit en een service die je tegenwoordig nog zelden tegenkomt.
28 August 2025
Patricia
Haarlem
Wij huren regelmatig spullen bij Partyverhuur Bollenstreek. Feestje, borrel of of BBQ: de service is altijd top!
24 August 2025
Cindy
Sassenheim
Vragen, advies of bestellen?
Bel ons op 0182 – 890 170
Statensingel 28