Heeft een totaal van 468 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment94%
Uit de verzamelde reviews blijkt over het algemeen snelle levering, vriendelijke klantenservice en kwaliteitsproducten. Klanten waarderen een duidelijke website en een vlotte afhandeling van bestellingen. Een klein deel noemt vertragingen of communicatieproblemen, maar de algehele mening is positief.
Sterke punten
Snelle levering en goede kwaliteit
Duidelijke website en overzichtelijke bestelstroom
Uitstekende klantenservice en persoonlijke benadering
Gebaseerd op 26 reviews
Prachtige producten van topkwaliteit, uitstekende service!
De service bij DMQ is werkelijk uitstekend. Als er achteraf iets kapot gaat, wordt dit moeiteloos vervangen. Wat ik erg waardeer, is dat je hier nog direct en persoonlijk contact hebt voor duidelijk en goed advies. Ze zijn klantvriendelijk, denken met je mee en helpen je bij al je vragen. Kortom: prachtige kwaliteit en een service die je tegenwoordig nog zelden tegenkomt.
28 August 2025
Patricia
Haarlem
Altijd vriendelijk en top service!
Wij huren regelmatig spullen bij Partyverhuur Bollenstreek. Feestje, borrel of of BBQ: de service is altijd top!
24 August 2025
Cindy
Sassenheim
Prima.
Prima geregeld.
Misschien is het een idee dat als er iets niet op voorraad is dit te melden.
20 August 2025
B. Sonneveld
Bant
Zowel de service, de levering als het product zijn top.
Snelle leveringen, mooie kwaliteit.
Prima prijs/kwaliteitsverhouding
12 August 2025
Elise
Ieper
Mooie lampen en snelle levering
Ik had op hemelvaartsdag (donderdag) 2 tafellampen besteld en op zaterdag ontving ik ze al, heel fijn dat het zo snel ging.
De lampen waren goed verpakt en zijn supermooi! In het echt nog mooier dan op de foto’s op de site, je ziet en voelt de kwaliteit. Ik ben er erg blij mee en ik vind dmq een aanrader!
8 June 2025
Kelly
Hellevoetsluis
Goede communicatie
Lampen van goede kwaliteit. Had iets verkeerd besteld, dit werd op de juiste manier verholpen. Ik raad deze firma aan.
7 June 2025
Gert
Franeker
Snel in huis!
Een mooi aanbod en snel in huis!
18 May 2025
Vincent
Amsterdam
Top lampen goede kwaliteit en voor een erg mooie prijs, ga hier zeker vaker bestellen!
6 May 2025
Saffira
Ede
Superfijne spots
Dezelfde lamp twee keer besteld. Oftwel zeer tevreden
15 April 2025
Anoniem
Groningen
Ik werd direct teruggebeld, kreeg goed advies en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Lampjes ontvangen, ze zijn echt heel mooi, mooi materiaal en degelijk en dat voor een heel lage prijs! Heel blij mee.
14 April 2025
Jose
Molenhoek
Gewoon super goed en correct
Goede kwaliteit en geheel volgens afspraak
12 April 2025
Anne
Zuidlaren
Snelle levering!
‘s avonds besteld, dag erna al in huis, erg fijn als je in een verbouwing zit!
2 April 2025
G.
Delft
TOP PRODUKT
SUPER MOOIE PLAFONDVERLICHTING
16 March 2025
veronique
Geluwe
Mooie lamp en snelle levering
Mooie, sfeervolle lamp die perfect past bij onze andere lampen uit eenzelfde serie. Snelle levering en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ik zou hier zeker vaker bestellen.
11 March 2025
4 March 2025
Cecilia
Reactie van Dmq.nl
Beste Cecilia,
Bedankt voor uw beoordeling. U meldt een product aan voor retour en stuurt deze na 3 maanden retour, hierdoor is er geen retourtermijn meer van kracht. Het product werkt na ontvangst zonder problemen en daarom kunnen we deze helaas niet accepteren als retour.
Zoals te zien is in onze andere reviews zijn we erg klantvriendelijk, maar helaas moeten we soms een lijn trekken en 3 maanden voor een retourzending is ruim buiten termijn.
Ik had per ongeluk de verkeerde spots besteld en DMQ heeft kostenloos het onderdeel alsnog toegestuurd.
3 March 2025
Desiré
Vianen
Product voldoet aan kwaliteitsnorm, gunstige prijs/kwaliteit verhouding
Snel geleverd, eenvoudige montage.
8 February 2025
Hans
zevenaar
Prima service.
Snelle levering en mooie aankoop!
8 February 2025
Walter
Bergen op Zoom
Mooi product en snel geleverd
Op zoek naar een paar kwalitatief goeie spotjes voor de badkamer. Uiteindelijk bij DMQ uitgekomen ivm de juiste IP waarde. Zeer tevreden.
1 February 2025
Kevin
Hoogvliet
uitstekende service
Uitstekend product en geweldige service, snelle verzending
25 January 2025
Casper
Amsterdam
Foutje bij het bestelprocess, uiteindelijk opgeslot en toen erg snel geleverd
Er ging wat fout bij het bestel proces waardoor mijn bestelling bleef liggen. Uiteindelijk einde van de dag contact gehad, en de volgende dag was het bezorgd dus dat ging toen erg snel.
24 January 2025
Matthijs
IJSSELMUIDEN
Super service en snelle levering
Ondanks de drukte na de feestdagen zijn de spullen netjes en snel geleverd.
11 January 2025
Angelique
Westervoort
Tevreden klant
Product was precies zoals omschreven, makkelijk te bevestigen en van goede kwaliteit.
7 January 2025
4 January 2025
Marjan
Almere
Nette rail
Makkelijk te monteren lichtrail met fraaie lampen. Verzending in 3 separate colli. Leek wat rommelig, maar bij navraag telefonisch kreeg ik per email een duidelijk antwoord. Ze zijn dus goed bereikbaar. We kochten een hele set; deze had goede prijs kwaliteitsverhouding. Firma raad ik dan ook aan.
4 December 2024
Henk