Heeft een totaal van 855 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten melden vooral snelle service en duidelijke communicatie. Ook wordt de prijs-kwaliteit verhouding als goed ervaren en het vakmanschap als hoogstaand genoemd. De medewerkers komen over als vriendelijk en betrouwbaar, met ruime flexibiliteit in afspraken. De algehele ervaring wordt als positief en waardevol beoordeeld.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteit
Uitstekende communicatie
Gebaseerd op 55 reviews
Goede service en bereikbaar!
Er wordt met de klant mee gedacht als de standaard oplossing niet toereikend is. En een goede samenwerking met een prima montagebedtijf!
21 January 2026
Twan
Loosbroek
Snelle reparatie op locatie
Door vandalisme mijn achterruit ingegooid. Een dag later heeft Autoglas Concurrent een ruit gevonden bij leverancier, opgehaald en op locatie heel netjes. gemonteerd.
Dit alles voor een nette prijs en stuk goedkoper/sneller dan concurrent.
13 January 2026
Edwin
Haarlem
Top service, super blij mee!
De monteur kwam veel eerder dan verwacht. Dat was al een mooie verassing. Kwam in de parkeergarage en heeft t raam snel en super netjes vervangen. Geen enkel krasje of wat dan ook.
Daarna alles keurig opgeruimd en meegenomen. Klasse! Zou t morgen direct weer zo doen!
6 January 2026
Antje van Essen
Rotterdam
Correcte snelle en vooral goede service voor de deur van een zeer aardige monteur tegen een prijs die maar liefst 500 euro goedkoper was als die ene van de sterretje in je ruit reclames. En daar moest ik hem komen brengen ook nog eens.
5 January 2026
Edward Barkey
Rotterdam
Zeer goede prijs en correcte afspraak. 100% tevreden.
22 December 2025
Bart
Turnoyt
Zeeeeer tevreden
Ik heb een afspraak kunnen maken op mijn werk en dat verliep allemaal van een leie dakje. Na een uur kreeg ik telefoon dat de auto klaar was ;)
Super tevreden
9 December 2025
Johan
Nieuwerkerk aan den IJssel
zonder meer prima!
De monteur, Peter, is zeer deskundig en ervaren. Hij heeft heel goed en net werk geleverd. Positieve vrolijke persoonlijkheid maar bovenal vakbekwaam.
Zeer goede ervaring derhalve voor een alleszins redelijke prijs.
6 December 2025
Leo
Heiloo
Did a great job
Took slightly longer than advertised but in the end great job
24 November 2025
Shaun Ford
Meterik
Snelle correcte service!
Via de site een afspraak gemaakt, alles snel en makkelijk geregeld. Monteur kwam aan huis en heeft de ruit perfect vervangen.
13 November 2025
Pieter
Wijchen
Ik kom tug als ik weer wat heb
11 November 2025
Tom
Zaandam
Super blij met de nieuwe voorruit!
Mijn Mitsubishi Galant dateert uit 2003 en a.g.v. niet zichtbare roestvorming onder de ruit (bleek achteraf) was er forse barst in de ruit ontstaan. Bij een concurrent die ik kende gevraagd om herstel en neen, dat werd moeilijk omdat niet alles meer leverbaar zou zijn etc. en als ik ontbrekende delen kon leveren, kon het wel tegen een forse prijs. Op advies van een goede kennis Autoglas Concurrent benaderd: Geen probleem en nog eens een messcherpe prijs ook. Bij hun partner in Raalte werd soepel een afspraak ingepland en een paar dagen later stond de Galant in Raalte. Helaas... prima ruit maar veel te veel roestvorming aan het chassis. Hun aanbod was toen of de ruit erin, maar dan is dat een groot risico op problemen of eerst de randen weer in orde maken. Super meegedacht en dus de Galant weer meegenomen met het oude ruit er provisorisch weer in en thuis de hele boel weer roestvrij & in orde gemaakt,daarna kwam Robert bij ons de ruit erin zetten. Leuk samengewerkt en de ruit zit er perfect in; keurig gecentraliseerd en zonder een forse overdaad aan lijm/kit (kan tot problemen voeren wanneer raamlijsten/goten worden teruggeplaatst én voor de afvoer van vocht). En zo kan mijn inmiddels ruim 22 jaar oude nog altijd mooie Mits er weer vele jaren tegen. Thanks AC & Robert. ;-)
31 October 2025
Alex
Apeldoorn
helemaal goed
niets op aan te merken, goede kwaliteit volgens afspraak
28 October 2025
wido
montferland
Goed werk afgeleverd
Goed werkt afgeleverd netjes en een vriendelijke tegen klanten
13 October 2025
Gerrit vandenberg
Mijdrecht
Service aan de deur.. relaxed
Netjes op tijd, goed gemonteerd en schoon opgeleverd
13 October 2025
Rens
Baarle nassau
prima service
Ben tijdens het gehele proces goed op de hoogte gehouden.
Fijn dat voor deze auto nog onderdelen te bestellen zijn
16 September 2025
Sipke
Stol
topservice
snel, op tijd al met al een echte aanrader!
5 September 2025
Zeer vlot en goed vervangen, en dat gewoon om 19:30 op de oprit
Vriendelijke, bekwame monteur.
Leo Radder
MONSTER
Super service, goede kwaliteit werk
Ik had geboekt voor spoed op locatie. Dit bleek vanwege van vakanties niet te lukken, begrijpelijk, klein verbeterpuntje misschien voor de website. Bij Autoglas Concurrent op locatie was het wel mogelijk, zodat ik toch snel geholpen kon worden en het werk keurig uitgevoerd werd. Erg tevreden.
Jesse
Vlissingen
Fijne, korte en directe communicatie en erg flexibel.
Uiteraard goed werk geleverd
Toine
Bennekom
Snel geleverd goede service en een goede prijs kwaliteit van plaatsing goed
18 August 2025
C Heezen
Bergschenhoek
Geweldige service
Dat ik een speciale ruit heb, was deze nogal prijzig bij carglass. Moest hem helaas zelf betalen. Op advies van de verzekering even verder gekeken. Zo kwam ik bij Autoglas concurrent. Gewoon de helft goedkoper! Ze boden aan om langs te komen. Maar ben zelf naar tiel gegaan.
Vriendelijke mensen. Goede service. Kan gewoon via ideal betalen. Krijg duidelijk advies.
Zeker een aanrader.
Top mannen. Bedankt.
11 August 2025
Marjolein
Rozenburg
Lijkt vaag maar is goed geregeld
Grootste prijzen gaat uit naar de installateurs. Fijne recht door zee mensen met eer in hun werk. Hopelijk zijn ze allemaal zo.
4 August 2025
Peter