Mein erster Spalter, und bin bisher echt begeistert.
Makkelijk in gebruik
Elektrische kloofmachine gekocht. Degelijk gebouwd en goed gelet op ergonomie. Al paar kuub mee gekloofd, werkte perfect! Aanrader!
Houtklover luxe comfort gekocht perfecte machine. Draaide eerst soms de verkeerde kant op en gooide daardoor wat olie eruit. Na telefonisch contact extra uitleg gekregen en zelfs olie aks service opgestuurd. Nu verschillende keren mee gewerkt echt een perfecte doordachte machine. Ik ben er blij mee.
Ik heb jaren een gelijkaardige 8 ton sterke staande kliever gehad van Lumag. Ik ben altijd tevreden geweest over dat toestel, maar na jaren heeft het uiteindelijk de geest gegeven. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe staande kliever die gewoon op 230 V werkt. Na een zoektocht kwam ik uit bij het ACG toestel. Na de bestelling van de super comfort werd dit snel geleverd. Nu dat de eerste paar kubes hout gekliefd zijn kan ik zeggen dat ik super tevreden ben en dat deze kliever meer doet dan dat ik er van verwacht had. Hij klieft als boter en de extra zijtafeltjes zijn ook zeer praktisch. In alle opzichten een TOP machine die ik alleen maar kan aanraden. Ze hebben echt de standaard 8 ton staande kliever verfijnd op praktische gebied. Proficiat
Goede Ruwterreinmaaier aanschaft en nu ook een grasmaaier. Lopen prima, met kwaliteitsmotor van Briggs & Stratton.
Dit jaar mijn gamma uitgebreid met de aankoop van een houtlift. Eenvoudig ineen te zetten en praktisch om zware recht afgezaagde stukken boomstam te verplaatsen en te liften naar de houtkliever zonder achteraf met rugpijn geconfronteerd te worden. Topidee.
Bestelling verliep erg soepel, levering ook. Houd wel rekening met het feit dat je de configurator voor golfplaten zelf narekent, daar zit een fout in t.o..v. De leginstructie, ik had 1 plaat meet nodig, achteraf keurig opgelost en nageleverd.
Beste Jurgen, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review, het lijkt er echter op dat u deze review voor een ander bedrijf bedoeld heeft. Wij verkopen namelijk geen golfplaten. Vriendelijke groet Team ACG
Nach langen überlegen und suchen im Internet haben wir uns für diesen entschieden. Und wir haben es nicht bereut, 45 cm 50 cm Durchmesser in 50 cm Länge kein Problem Bucher Eiche kein Thema. Sogar große Äste knackt er mühelos durch. Das Gerät an sich ist sehr leise robust und wir sind sehr zufrieden uns dafür entschieden zu haben. Wir können es zu vollen 100 % weiterempfehlen. Wir sind rund um glücklich damit.
Voldoet aan de verwachtingen ook zeker gezien de testen op internet
Prima ervaring
Zeer vriendelijk telwoorden gestaan per telefoon en mail
Wij hebben een maand geleden een ruw terrein maaier gekocht voor ons ruwe terrein in Noord Frankrijk. Met de instructie video was de maaier goed in elkaar te zetten. De maaier doet het goed en is heel krachtig. Takken en bramen maait hij moeiteloos. Het enige minpuntje is dat hij soms met de maaikop in een kuil zit maar daar til je hem zo uit. Wij zijn heel tevreden met onze aankoop.
Ik heb een houtklover gekocht en die bevalt prima en voldoet aan de verwachting. Laatst ging er een kleinigheidje kapot en dmv een instructiefilmpje kon ik het zelf repareren. Ook voor onderhoud van de machine zijn filmpjes beschikbaar. ACH is ook telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen, kortom: een prima zaak en m’n volgende machine koop ik weer bij ACG!2
Wij hebben twee apparaten bij ACG Holten aangeschaft een grasmaaier en een kloof machine. De grasmaaier gaf na 5 maanden problemen. Kan gebeuren. Dit werd keurig en goed opgelost. De kloofmachine heb ik opgehaald in Holten na een keurig uitleg een machine gekocht. De machine werkt perfect. Vriendelijke medewerkers en een goede service
Super Qualität und viel kraft.schnelle Lieferung.super verpackt auf einer Palette. Ich hoffe es gibt auch lange Jahre Ersatzteile. Man kann euch nur weiter empfehlen.
goede service en aardige mensen
Bij mijn bezoek aan ACG zeer goed geadviseerd en geholpen met de aanschaf van een nieuwe kloofmachine. Deze machine al veel gebruikt en bevalt uitstekend. Goede kwaliteit. Er is goed over het ontwerp nagedacht.
Gewoon goed en goede service
Product zoals omschreven. Heldere uitleg door kundig en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.
Doet wat die moet doen
Schnelle Lieferung nach Österreich. Die Maschinen war gut verpackt und sehr leicht zusammen zu bauen. Habe erst 2 Stunden damit gearbeitet, aber deutlich besser bedienbar und durchdachter als mein alter Spalter (Scheppach). Der Mehrpreis ist gut angelegt.
Bestelde onderhoud onderdelen snel geleverd