Prima bedrijf!

Vriendelijke mensen, goede uitleg en verstand van zaken!

• Welk product heeft u aangeschaft: Gazonmaaier

Zeker een aanrader

Een hele goede service En heel erg vriendelijke

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Top apparaat voor een prima prijs

Al eerder een benzinemaaier aangeschaft en daar niet echt veel plezier van gehad. Bij binnenkomst de maaier uitgepakt en daar zat gelukkig een prima beschrijving bij om de beugels te monteren en om de bijgeleverde olie te vullen. Benzine toegevoegd (ik gebruik Aspen4) starten en lopen. Uitermate tevreden en een blije klant.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG46-bacic

Doet wat beloofd wodt.

Doet wat beloofd wodt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Borstelmachine

zeer goede ervaring met dit bedrijf

HD-reiniger Comfort Pro aangekocht. Na contact met klantendienst is de bestelling correct geleverd op de afgesproken dag. Krachtige HD-reiniger met goede terrasreiniger. Verlengde spuit (90cm) is meerwaarde om rugsparend lange tijd te kunnen spuiten, de verschillende spuitkoppen zijn zeer makkelijk te wisselen. Zeer content van deze aankoop De Vreese Paul

• Welk product heeft u aangeschaft: HD-reiniger Comfort Pro

Niet helemaal overtuigd

Onkruidborstelmachine aangeschaft, heb een lange oprit met dikke klinkers die enigszins bol loopt. Vind het resultaat niet heel bijzonder, valt me eerlijk gezegd tegen. De helft blijft gewoon zitten..

• Welk product heeft u aangeschaft: Onkruidborstelmachine

Geweldige service

23 April een Houtklovers 8t 2e hands Tijdens werkzaamheden is het kloofmes krom getrokken door een grote noest. Gebeld met Nick Jansen (ACG) Deze gaf direct aan dat het garantie is Hij heeft een nieuwe opgestuurd en heb deze zelf gemonteerd. Houtklover werk weer uitstekend. Hierbij wil ik ACG bedanken voor de uitstekende service en zal deze zeker aanbevelen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8t 2e hands

idealer Kurzholzspalter

es ist mein erster Holzspalter ein perfekt durchdachtes Gerät habe schon einige meter Holz zerlegt,darunter Stücke die ich nie mit der Axt kleingekrigt hätte

• Welk product heeft u aangeschaft: Holzspalter 10T400super comfort

Uitstekend bedrijf met kundige medewerkers

Onlangs heb ik bij ACG in Holten de 10T400 Super Comfort kloofmachine aangeschaft en ik ben er ontzettend tevreden mee. Vanaf het eerste contact viel de klantvriendelijkheid en deskundigheid van ACG direct op. Ik kreeg duidelijk en eerlijk advies over de verschillende modellen en men dacht goed mee welk type het beste bij mijn situatie zou passen. De 10T400 Super Comfort is werkelijk een topmachine. Wat mij vooral opvalt is de kracht en snelheid waarmee het hout gekloofd wordt. Zelfs bij hardere houtsoorten zoals beuken en essen gaat het zonder enige moeite. Het werkt niet alleen snel, maar ook heel comfortabel en veilig. De stevige bouwkwaliteit straalt duurzaamheid uit en geeft veel vertrouwen dat ik er jarenlang plezier van zal hebben. Daarnaast verdient ACG zelf ook een groot compliment: de communicatie en levering waren uitstekend geregeld en bij vragen werd ik direct en deskundig geholpen. Kortom: een krachtige en betrouwbare kloofmachine gecombineerd met de uitstekende service van ACG in Holten. Voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gemak, is dit absoluut een aanrader!

• Welk product heeft u aangeschaft: T400 super comfort

Prima en bij iedereen aan te bevelen

Bij dit bedrijf kun je kwaliteit, kennis, prijs en service met hoofdletters schrijven. Als niet klant kwam ik voor advies ivm een storing aan een wipzaag, die niet bij hen gekocht was. Ik werd vakkundig geholpen en alles werd kostenloos onderzocht. Ondanks dat mijn storing niet op te lossen was, reed ik met toch een goed gevoel richting huis alsof ik daar al jaren klant was. Ze hebben mij in 1 keer overtuigd van de kwalitei van de machines die zij vervaardigen.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Ontbrekend onderdeel bij tweedehands voor volle prijs

Aan de gebruikte kloofmachine die ik koop, blijken de houtgeleiders - die voorkomen dat onregelmatige houtstukken van de klover afvallen - te ontbreken. Zonder dat werkt het apparaat niet fijn. Ik kan de ontbrekende delen maar moet daar € 50 voor betalen. ACG vindt dit normaal, ik niet. Dit past niet bij de kwaliteitswaarde zoals ik op de website lees. Oppassen dus!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton

Geweldige service en uitstekende machines!

Ik heb de ruwterreinmaaier 750 eco trim aangeschaft en hem van de week gebruikt voor het onkruid onder een lange heg in Frankrijk weg te maaien. Hij ging moeiteloos door braamgewas en kleine boompjes heen. Zeer tevreden! Eigenlijk had ik moeten kiezen voor de aangedreven versie ruwterreinmaaier 750 eco PRO maar dit is prima zo! Er wordt goeie service geleverd! Blij met deze krachtpatser.

• Welk product heeft u aangeschaft: ruwterreinmaaier 750 eco

goed.

Goed degelijke machine. Enkele opmerkingen: De plastiekslap onder de machine laat regelmatig los. De schroeven geven niet genoeg houvast. In de eerste week van maaien bleek er een splinter in een band te zitten. Mogelijk niet sterk genoeg. Ook ontbrak er een kleine inbus sleutel om de maaihoogte in te stellen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terrein maaier ACG750 pro trim

Prima geholpen met hetj uiste product

op zoek naar een nieuwe compressor. Heel intenet afsgezocht en terecht gekomen bij een mooi bedrijf in de de buurt. Daarbij ben ik prima geholpen met een keuze te maken voor de juiste compressor

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Goede machine voor een mooie prijs.

Ik heb een houtklover gekocht en wel de 10T230 Super Comfort . De machine werd vlot en netjes afgeleverd. De machine voldoet volledig aan de verwachting en is van degelijke kwaliteit.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230 - SUPER COMFORT

Snelle en knappe voorraad van onderdelen

Erg leuk dat alle losse delen van een machine te bestellen zijn

• Welk product heeft u aangeschaft: Tuin machine delen

Supergoed product

Snel en product voldoet aan verwachting.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Vlot geholpen met de aanschaf

Goed gesprek met de verkoper. Betaling was vlot geregeld. Het apparaat werd vlot geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Fantastische houtklover

Klieft als een beste!! Gemakkelijke en veilige bediening. Handig in hoogte verstelbaar kliefden. Fijne werkhoogte. Goed geholpen en vriendelijk personeel. Kortom zeer tevreden.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8T230 comfort

Mega gemakkelijk klieft moeiteloos

Kliever 10t230 werkt super met voetbediening extra erbij gemaakt

• Welk product heeft u aangeschaft: 10t230

Communicatie, levering en service zijn prima

• Welk product heeft u aangeschaft: Bosmaaier + Onkruidborstel

Uitstekend geholpen.

Goed geholpen mocht apparaat zelf even uitproberen. Top.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukspuit

Na de snelle levering blijk ik een goede machine aangeschaft te hebben.

Prrrrrobleemloos

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Prima geadviseerd

Aardige verkoper

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofapparaat

Precies gekregen wat ik verwachtte.

Snelle en efficiënte levering en afhandeling.

5 Veenweg

Holten 7451RM