Goed spul voor goede prijs

C

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedruk

Prima geholpen

• Welk product heeft u aangeschaft: Onkruid borstel machine

Prima geadviseerd, prima machine!

Werd goed geholpen, ook bij het inladen van de zware kloofmachine.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

makkelijke site, goede keuzes, prima en snelg geleverd

makkelijke site, goede keuzes, prima en snelg geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: stille compressor

Bekwame hulp en advies

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderdeel Compressor

Top producten

Compressor besteld en was er met 2 dagen , en zoals op de folder staat hij is nog net niet geluidloos en hij werkt perfect, ik zou iedereen ACG-Holten aanraden , en de service is top Mvg Erik van tiem

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Uitstekende machines voor een lage prijs.

Vlotte communicatie met duidelijke antwoorden op mijn vraag.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG Holten compressor 50/10-super

praktische duidelijke snelle partij om zaken mee te doen.

na een demo, was gelijk meenemen van een nieuwe compressor direct geregeld.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Geweldige service

Voor onze stichting kochten wij een ruwterrein maaier, we werden op een geweldige manier geholpen. Ook toen bleek dat ons model niet helemaal werkte zoals gehoopt, werden we super snel, persoonlijk en professioneel op weg geholpen. We zouden zowel de producten als het bedrijf aanraden!

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwterreinmaaier

Vlot en netjes geleverd

Fijne machine

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwtereinmaaier

Kwalitatief goed product

Hooinet ziet en is een degelijk product.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hooinet

Zoals het hoort!

Houtklover online besteld, binnen 2 dagen geleverd. Super machine met heel doordachte en efficiënte extra’s die deze machines uniek maken! Zeer aan te bevelen!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Een zeer goede hogedruk-reiniger

Heb jaren de hoge drukmachine gebruikt met de gele kleur,van het merk met de grote K..... mijn ervaring is ...acg kan zeker evenaren als profi machine. N aanrader! ..

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Xxx

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtcompressor

Snelle levering en prima spullen

Prima houtklover voor een correcte prijs

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 TON

Alles goed geregeld

Besteld via internet en op eigen verzoek een week later opgehaald in Holten. Netjes geholpen en de prijs klopt. Prima geregeld dus.

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtfilter

Perfecte klover en uitstekende ondersteuning

Inmiddels mijn 3e klover. De eerste is een liggende van Lumag, goede machine maar dat werkt niet handig. Vervolgens een staande klover van Lumag: eveneens een goede machine maar omdat ik misschien te grote blokken moest klieven met flinke knoesten, heeft deze mij in de steek gelaten. Uiteindelijk de 10T230-super comfort aangeschaft. Wat een beest van een machine is dat, klieft schijnbaar moeiteloos door grote blokken met knoesten, alsof het een pakje roomboter is. De mogelijkheid om een stammetje te klemmen is een handige feature. En perfect is de mogelijkheid om zonder de machine uit te moeten schakelen, de kloofhoogte aan te passen. Klein kritiekpunt is dat de rubberen attributen in de arm wel wat groter hadden mogen zijn, zeker wanneer je wat kleinere stammetjes wil klieven. Ik had in aanloop een probleem omdat de machine niet meer omhoog kwam en de olie eruit perste. Na overleg bleek dat te komen doordat ik een te lange (>35 meter) en te dunne elektriciteitskabel gebruikte waardoor de motor te weinig stroom kreeg. Een nieuwe kortere en dikkere kabel geïnstalleerd en het feest kon beginnen. Ik beveel deze machine zeker aan wanneer je hout van bomen met een diameter van >80 cm. wilt klieven

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230-Super Comfort

Schnelle Lieferung, guter Service

Meine Fragen wurden in kurzer Zeit freundlich per Mail beantwortet. Nach meiner Entscheidung für den Spalter und der Onlinebezahlung wurde das Gerät durch die Spedition Dachser gut verpackt, ohne Schäden, termingerecht bis vor die Tür geliefert. Der Holzspalter macht einen soliden Eindruck. Ich konnte ihn bisher nur zur Probe nach dem Auspacken testen, ich war damit sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 400-eco 8 Tonnen

Kwaliteit voor een redelijke prijs. Technisch goed gebouwd.

De machine voldoet volledig aan de verwachtingen. Geleverd met de nodige montage en onderhoudspapieren, ook in onze taal.

• Welk product heeft u aangeschaft: ruwterreinmaaier

Kan niet beter.

Kloofmachine keurig en op tijd geleverd, De kloofmachine voldoet boven verwachting, krachtig, eenvoudig te bedienen en van degelijke kwaliteit!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

sympathiek overzichtelijk bedrijf

prettige communicatie; goed advies bij de aankoop van een splitter

• Welk product heeft u aangeschaft: splitter

Bestelling vlot geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Topbedrijf en topproducten

Heel goede ervaring met mijn bestelling gehad. Het product(houtklover) voldoet aan alle verwachtingen. De levering is ook goed gelopen

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkover 10T230V

Prima machine maar levering was niet helemaal in orde

Beste, per mail stuurde ik onderstaande op 1 mei, maar geen reactie helaas. Ik ben in principe erg blij met de machine en de bouw kwaliteit, maar ik heb wel enkele punten van feedback: • Het leek erop dat de maaier al eerder deels geassembleerd was geweest en er was ook wat verfschade rond de bevestigingsplaats van het gewicht. • Het handvat paste niet lekker zonder deze onder spanning te buigen naar de bevestigingsgaten. • ook was de meegeleverde inbus niet de juiste maat, er zijn 2 maten nodig, ik denk 3 en 5mm maar meegeleverd was denk ik 4mm • daarnaast lijkt het mij handig om ook een 13mm sleutel er bij te leveren om de assemblage te kunnen doen zonder eigen gereedschap. • De snelheidsregeling is leuk, maar naar mijn idee niet erg bruikbaar doordat de draadsnelheid wel altijd op een hoge stand gewenst is en je dan eigenlijk alleen de meeloopsnelheid wilt kunnen instellen. ik snap dat dit lastig los van elkaar te regelen valt, maar naar mijn idee zou het helpen als de verhouding tussen wiel en draad snelheid anders ligt waardoor de draad snelheid ook in een lagere stand hooggenoeg blijft. • Het vervelendste was echter dat ik na 1 rondje maaien de rechter wiel bout verloren was en aangezien dit met linkse draad is, was het lastig hier vervanging voor te vinden. wellicht handig om hier een reserve voor mee te leveren. Ook is het dan van belang dat er een linksom geperste veerring bijgeleverd wordt om de bout te borgen. Ik denk dat ik de bout in dit geval verloren ben doordat ik over een hobbel probeerde te rijden wat niet lukt waardoor de wielen afwisselend bleven draaien en slippen en zo de bout los is gedraaid. de veering deed dan z’n werk niet omdat dit een standaard veerring was voor rechtsdraad. Kunt u mij wellicht een extra bout toesturen? Het liefst met links veerring. En misschien kunt u de ervaren problemen wat verlichten door een extra rolletje draad mee te leveren.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwterreinmaaier 750-PRO-TRIM

Prima levering

alles verliep volgens plan en bestelling

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

5 Veenweg

Holten 7451RM