Geheel gemonteerd geleverd ik kon zo aan de slag. Super klover en snel geleverd ! Top
Zo een snelle levering , nog nooit meegemaakt,,, klasse
Service top en klantgerichte oplossingen voor als er een probleem is.
Goed advies en snelle levering!
positief
Geweldige uitleg, dus direct gekocht,daardoor binnen een paar dagen weer een product van hun gekocht. Zeer tevreden over de manier waarop er met klanten wordt omgegaan.
Prima kloofmachine. Even samenbouwen en gaan! Relatief snel geleverd ondanks feestdagen en gladde wegen. Ik ven prima tevreden.
Goed advies en prima geholpen bij de aankoop en ophalen vande machine, na een uurtje kloven lekkage door een loszittende slang, dit zelf eenvoudig kunnen oplossen.
Dag Siebe, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Het is natuurlijk niet goed dat de slang niet goed is aangedraaid. We nemen het mee in de feedback om het in de toekomst te voorkomen. We wensen u in ieder geval veel plezier tijdens het kloven. mvg Team ACG
compressor doet wat hij moet doen. Alleen had er eigenlijk wel gemeld moeten worden dat er na .. minuten even een pauze nodig is. Kan voor sommige gebruikers een tegenvaller zijn.
Machine is eenvoudig in elkaar te zetten. Werkt zoals beschreven. Ik ben tevreden
Goede prijs en snel geleverd
Mijn ervaring tot op dit moment is goed. Paar dingetjes misschien. De bout op het kruisstuk valt niet in de "borging" van het kleufmes. Heb daardoor er een stukje eruit geslepen zodat hij er iets verder op kan schuiven. Is bekend bij jullie. Dan nog die vastklem rubbers. Die moesten eigenlijk iets meer schuifbaar zijn horizontaal icm met het kruisstuk. Je kunt het hout zo niet heel fijn vastklemmen omdat ze niet de goede plek zitten. Ik wil het telefonisch graag uitleggen als u daar belang bij heeft...Hoor het wel. Groetjes Jan
Nachdem mein alter Holzspalter sich verabschiedet hat war ich auf der Suche nach einem neuen Spalter. Ein Bekannter, der auch schon einen ACG Spalter hat, empfahl mir diesen. Der Spalter kam Einsatzbereit an so das ich diesen sofort ausprobiert habe. Ich bin von der Befienung und der Spaltkraft absolut begeistert. Ich kann das Produkt absolut empfehlen
Habe mir die Hebehilfe geholt weil auf Dauer die schweren Meterstücke Holz auf den Hänger heben nicht gesund sein kann. Die Hebehilfe ist schnell montiert. Eine Frage an den Kundenservice wurde in rekordverdächtiger Zeit (weniger als einer Stunde) beantwortet. Ich werde mir jetzt noch zwei Metallstücke im oberen Drittel oben dranschweißen dass das Holz nicht zur Seite runterrollen kann oder zwei Verzurrösen für einen Spanngurt. Dann wäre es perfekt.
Sinds een maand ben ik in bezit van een ACG houtklover. Zowel over de prettige voorlichting, als over het gebruik van de 7-tons machine ben ik uitermate content.
Bin mit dem Spalter sehr zufrieden ein klasse Gerät
Mooie machine
Is heel gebruiksvriendelijk, zelfs mijn vrouw wil nu ook hout klieven; Het enige nadeel zijn de wielen als het oppervlak, waarover men rijdt oneffen is, dan kan de kliever omvallen!
Vlotte bestelling, betaling en levering zoals afgesproken en beloofd.
Zie hierboven
Klantvriendelijkheid
Heel veel plezier van de nieuwe ACG kloofmachine. Ben eindelijk af van het kloven met de bijl.
Hervorragend war die Kommunikation in Freundlichkeit, Informationen und Schnelligkeit. Deshalb habe ich auch den Hebelift schlußendlich gekauft und bin sehr zufrieden. Vielen Dank für den tollen Service und weiterhin viel Erfolg mit Ihrem Unternehmen.
Es ist eine wahre Freude mit dem Spalter Holz zu spalten. Ich habe innerhalb kurzer Zeit alle Stämme des letzten Herbstes verarbeitet. Es geht schnell und mit vergleichsweise geringer Anstrengung. Keine feststeckenden Spaltkeile mehr, faseriges und astreiches Holz ist auch kein Thema mehr. Ich kann das Gerät nur empfehlen.
Sehr funktionaler und stabiler Holzspalter