Sehr schnelle Lieferung, komplett einsatzbereit montiert, Spalter macht sehr soliden Eindruck und ist durchdacht konstruiert. Top!
Pünktliche Lieferung Sehr gute Funktion Preis-Leitung passt
Super machine voor weinig geld
Ik had een klein probleempje en dat hebben ze echt top opgelost…!
Der Spalter funktioniert sehr gut. Ich habe die 400 V Version und sie hat mit ihren 8 t Mega Kraft um auch verästelte große Stämme gut zu spalten. Das zusätzliche Transportrad erleichtert den Trasport des Spalter extrem. Auch die beiden Ablagetische sind super.
Mooie en degelijke machine met een betrouwbare motor. Wel zwaar.. En de uitwerp-opening is zoals bij de meeste maaiers gewoon te klein. Verstopt te gemakkelijk, ook bij droog gras. De opvangbak had een uitsparing aan de bovenkant moeten hebben, zodat de bak kan blijven zitten om de uitwerp-opening met stokje vrij te maken. Nu moet je eerst de bak verwijderen. Robuuste hoogte-verstelling.
Dag Hendrik, Bedankt voor je review, ook bedankt voor de tip. We noteren het op onze lijst met verbeterpunten voor de toekomst. Vriendelijke groet Team ACG
Ik heb deze houtkloofmachine aangeschaft en het is een degelijk product. Goed in elkaar te zetten en mijn eerste lading hout is al gekloofd. Ook de aftersales en bereikbaarheid van het bedrijf is prima in orde. Zal in de toekomst waarschijnlijk nog wel meer producten kopen. Ben aan het overwegen de grotere wielen aan te schaffen ivm mijn trapje.
Beste Gert, Bedankt voor je recensie. U heeft bij ons de 8S230 ECO gekocht, dit is het model dat de standaard in de markt betreft. Door daar niet veel van af te wijken kunnen we meeliften op de massa en de kostprijs drukken, hierdoor wordt dit model scherp aangeboden, hetgeen een deel van de kopers wil. Het is een prima economy instapmodel voor de thuisgebruiker, maar de echte finesses zitten inderdaad in onze doorontwikkelde modellen. De doorontwikkelingen doen wij in onze COMFORT en SUPER COMFORT series, hierin is onder andere de afstand tot de tafel gereduceerd. Dit staat voor alle modellen ook omschreven bij de specificaties, ook de 10 cm van tafel tot mes bij de ECO variant staat in de specificaties van de betreffende productpagina. Het is vervelend dat dit u niet is opgevallen en we zullen kijken of we het nog beter kunnen benoemen. Desalniettemin wensen we u succes met de kloofwerkzaamheden. Vriendelijke groet Team ACG
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb deze houtkloofmachine aangeschaft en het is een degelijk product. Echter de machine klooft niet diep genoeg en komt maar tot 10 a 15cm boven de plaat waardoor hout aan kloofmes blijft hangen. Daarnaar gevraagd moet ik dan een overzet kloofmes of kunststof plaat aanschaffen om deze afstand te overbruggen. Had ik dit geweten was ik voor ander product gegaan. Dit stond niet in de omschrijving. Levering van kunststof plaat of overzet mes zou bij dit product van service getuigen. Aanbevelen vind ik hierom lastig. Verder is met product niets mis maar ergernis bij gebruik om hout met hamer los te slaan, om te draaien en nog een keer te kloven.
Betrouwbaar
De houtklover bevalt goed. klooft het hout makkelijk en kostte weinig.
Alles wat je verwacht komt uit gewoon geweldig.
Heb de 7 tons klover gekocht. De klover doet zijn werk prima, er is nog geen enkel stuk hout waar deze niet doorheen kwam. Voor mij een aanrader. Pa koop er wel het extra kloofmes bij ! Klooft een stuk makkelijker
Prima en krachtige klover. De zijtafeltjes zijn niet erg handig vanwege de bedieningshandles die in de weg zitten. zelf heb ik een andere oplossing gezocht om hout op te zetten.
Maar de verbeteringen op de dure machines lijk me wel erg makkelijk. Zoals de opklapbare zijtafeltjes en het magneetje bij de meetstok. Maar goed. Zonder werkt het ook goed. Stevig materiaal die doet wat ervan verwacht. Blokken splitsen!
service pakket nodig voor grasmaaier. Goed voorgelicht wat ik nodig had. Snel bezorgd.
Machine is degelijk en zeer krachtig. Makkelijke bediening en snel opte bergen. Neemt weinig plaats in.
Ik ben snel en goed geholpen
Superschnelle, reibungslose Lieferung!
Tolle Kundenberatung. Hervorragende Spaltmaschine. Kräftig, präzise, ergonomisch.
top service en razendsnelle reactie
Alles wie beschrieben....einfacher Aufbau und Handhabung
Ging om onderdelen voor mijn hogedruk spuit (zelf stukgemaakt) die waren vlot en voordelig leverbaar, fijn dat deze importeur / leverancier achter zijn goede product Staat , en de onderdelen gunstig geprijsd zijn . deze machine is ongetwijfeld van oosterse herkomst ,maar een verschil met directe import is ACG
Snelle reactie en levering.
Het is een goede machine waar ik al met veel plezier mee heb gewerkt Toppie
Zie bovenstaande
Hele goede service