zeer tevreden over de maaier en over de service bij ACG

Deskundig advies en uitleg gekregen bij de aanschaf. De maaier bevalt zeer goed, lijkt me erg robuust.

• Welk product heeft u aangeschaft: ruwterreinmaaier ACG750 PRO TRIM

Schnelle Lieferung, jederzeit gerne wieder!

Sehr guter Service, jederzeit gerne wieder,

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: ACG Holzhelfer

Goed bevallen

Snel geleverd goed product

• Welk product heeft u aangeschaft: Steun

geweldig

goede compressor goed advies goede aankoop en tevreden ben superkritisch maar hier valt niets te vertellen wat niet goed is kortom: voortreffelijk

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor 10 bar

Gemengde gevoelens

De carburateur van mijn ruwterreinmaaier moet reeds na 2 werkuren vervangen worden. Ik kan er dus na een maand nog niet over beschikken. De firma doet er alles aan om het probleem op te lossen; zij zitten er mee verveeld.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwterreinmaaier

Wie erwartet super Ware. Gerne wieder.

Ich habe die Spaltkeilverbreiterung für den stehenden Holzspalter gekauft. Schwere massive Qualität, einfache Montage durch Aufstecken und Festschrauben. Bestellung und Lieferung war schnell und unkompliziert. Jederzeit und gerne wieder. Daumen hoch

• Welk product heeft u aangeschaft: Spaltkeilverbreiterung

Perfecte machine

Goede service. Machine makkelijk te bedienen en klooft uitstekend.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Goede machine die voldoet aan mijn verwachtingen

Doordat ik behoorlijk veel straatwerk op het erf heb zocht ik een machine die het onkruid de baas kon, ik behandelde de straat met een middel dat ik mocht gebruiken,maar dat moet je om de zoveel tijd weer en dat brengt een behoorlijke kostenpost met zich mee. Met deze onkruidmachine heb ik alle straatwerk al geborsteld en als je dan ziet hoe het voor het borstelen en daarna uitziet is een groot verschil,het is een machine met een stille krachtige motor,en inclusief borstels is hij 70 cm breed,wel moet je de loopsnelheid aanpassen aan het onkruid. Ik heb de juiste keuze gemaakt.

• Welk product heeft u aangeschaft: de ACG onkruidborstelmachine

perfect

keurig geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: houtblok lift

snelle correcte levering, super houtklover en buitengewone service

nadat de bestelde houtklover correct geleverd was, ben ik direct aan de slag gegaan met het kloven van wat stugge knoestige stammen. 1 blok hout was sterker dan het stalen kloofmes waardoor deze krom trok door de spanning in het hout. via de mail advies gevraagd en per direct kosteloos een nieuwe kolom met kloofmes ontvangen, compleet met duidelijke instructie waardoor ik direct weer verder kon. Super service !! diverse m3 verwerkt en het is echt een geweldige machine

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Een krachtig machine

Werkt goed

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkliever

goede service

Prima on line ondersteuning dmv Youtube filmpjes

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terreinmaaier

Perfecte service.

Bij gebruik van mijn houtklover geconstateerd dat er een olielekkage was. Ik heb gebeld en er is gelijk een nieuwe geleverd, top service.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Snel, duidelijk en goede machines

We gebruiken veel machines van ACG semi professioneel, het grote voordeel is dat je verbruik items op één plek hebt. Onderdelen beschikbaar zijn evenals product tekeningen en etc..

• Welk product heeft u aangeschaft: Diverse

Goede machines en deskundig advies

Machines bevallen goed en het deskundige advies was prettig

• Welk product heeft u aangeschaft: Veegmachine en ruwterrein maaier

verwachting waargemaakt

Het bestellen, leveren van de klover is goed verlopen en tijdig , goede informatie etc Ik geef niet graag de volledige score, anderzijds kan ik geen minpunt ontdekken in gebruik .

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Keurig verpakt aangekomen, even in elkaar zetten en klaar!

• Welk product heeft u aangeschaft: Veegmachine

Erg klantvriendelijk

Bij vragen is er niks te veel gevraagd! Goede service

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwmaaier

Geweldig klover

Jaren eerder moeten kopen heb gekozen voor de meest luxe klover. Beslist geen spijt van gehad. Hij drukt met 8 ton zelf gedraaid hout is geen probleem

• Welk product heeft u aangeschaft: Acg houtklover

Perfecte service

Na aankoop compressor was deze na 1e gebruik defect, kan eens gebeuren natuurlijk. Na melding werd de volgende dag al een nieuwe afgeleverd. En mocht de defecte aanmelden wanneer deze was ingepakt om weer af te laten halen. Perfecte service!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

geweldige service

vlugge levering

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Gewoon top

Complete klover die gewoon heel goed is.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Goed!

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terrein maaier

Alles geregeld volgens afspraak

Goed advies Volgens afspraak geleverd Zorgvuldig verpakt Klover functioneert prima Leuke strandbal actie waarmee ik mijn kleindochters een leuke tijd heb bezorgd voor de actie foto

• Welk product heeft u aangeschaft: Staande klover

Goede uitleg en vriendelijke personeel

Zie boven.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier