Nog niet gebruikt

Nog niet gebruikt

Goedkoop en zeer snel

Als verwende internet klant sta je toch nog wel eens verbaasd. Dit keer in positieve zin. Via Marktplaats bij deze voor mij onbekende firma terecht gekomen. De oude compressor had het namelijk begeven. En voor een prijs die ik normaal voor een tweedehands wil geven zag ik hier een hele nieuwe. Snel geregeld en ook binnen een week geleverd. Wel erg duidelijk spul uit het verre oosten. Maar voor een paar honderd euro kun je weer een paar jaar verder.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor met toebehoren

Snel geholpen, en snel bezorgd!

Ik had een aantal onderdelen nodig voor een kloofmachine. Ik kwam er niet helemaal uit op de website, omdat het aardig spesifieke onderdelen waren. Even een aantal foto's via het wattsapp Nr gestuurd en kreeg in notime de linkjes van de juiste onderdelen doorgestuurd. Besteld en na 2 werkdagen op de deurmat! Top!

• Welk product heeft u aangeschaft: Atika bedienings hendel en veer

In één woord geweldig

Geweldige machine. Doet hetgeen ik ervan verwachtte ruimschoots

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtcompressor 50liter

Goed product, snel geleverd

Netjes ontvangen wat ik had besteld met duidelijke handleiding/beschrijving. Eerste indruk van compressor zijn goed.

Top snelle levering

Ik hen een silent compressor gekocht die er zeer mooi uit ziet en kwalitatief top is. Kortom binnen kort nog een hogedrukreiniger bestellen

Proficiat aan hele team

Top van bestelling tot levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Kliever 8 ton

Ziet er prima uit en loopt mooi

Mooie compressor met goede werkdruk en prima luchtopbrengst.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Werd goed geholpen en geïnformeerd

Werd netjes geholpen en kreeg goed advies. Alleen de link voor de track en tracé heb ik niet gehad. De vervoerder stond dus ineens en onverwachts voor de deur.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

het was prima

via webshop besteld

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Gewoon goed

Eerst gebeld over een compressor, prima geholpen om voor mezelf de juiste keus te maken. De levering was ook prima.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor en een hogedrukreiniger

zeer goed

zeer goed de machine klooft zeer goed

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 8 ton 85230 eco

Prima bedrijf met goede producten

Heb er nog niet mee gewerkt, maar dat gaat zeker gebeuren.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Goed geregeld volgens afspraak.

Apparaat volgens afspraak geleverd. Wel jammer dat ik geen reactie gekregen heb op mijn mail die ik later verstuurd heb.

Gewoon goed

Veel verstand van zaken

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderdelen kloofmachine

Eerlijk en betrouwbaar

Goed product en mooi product Service van de zaak is goed. Het versturen en afhandelen van de bestelling gaat erg snel. Vandaag bestel is morgen in huis. Ik raad deze firma aan Ik ga er graag naar terug.

Super service.

Na 2 dagen alles goed geleverd in België. Top service!!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX

Snelle levering.

Snelle levering, product zo als omschreven.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en zoals vermeld geleverd. Ben blij met deze houtklover, scheelt een hoop werk en fysieke belasting, achteraf gezien had ik eerder maar over dit apparaat beschikt. Kan hem aanbevelen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8ton 230V ECO

Ik had een grasmaaier gekocht deze bleek motorisch niet helemaal lekker wat vreemd is voor zo’n gerenomeerd merk motor. Ik mocht de maaier naar een dealer van het type motor in de buurt brengen voor onderhoud en controle. Toen dit de lang ging duren naar mijn zin en die van de verkoper van ACG hebben ze mij een nieuwe gestuurd. Ik mocht de oude in de doos van de nieuwe kosten loos terug sturen. De nieuwe maaier draait als een zonnetje. Deze service beviel me zo goed dat ik ook meteen een hogedruk reiniger heb besteld die ik toch al ergens wilde kopen. Omdat ik wist dat ik voor de service hier goed zat. En toen heb ik ook nog wat accessoires voor de hogedruk reiniger er gratis bij gekregen voor de moeite van het hele verhaal.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier en hogedrukreiniger

Precies volgens agspraak en zoals omschreven

Volgens afspraak en zoals omschreven

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons houtklover

uitstekende houtklover, werkt super

uitstekende houtklover, we hebben inmiddels 3 kuub hout gekloofd. werkt prima en is makkelijk in gebruik! zeker aan te bevelen.

• Welk product heeft u aangeschaft: acg houtklover 7 ton

Super stevige en handige machine.

Er is goed over nagedacht. Geen onnodige tierlantijntjes.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 Ton 230V - FLEX

heel goed

Heel goed geholpen , ik heb de boel aangesloten maar er nog geen water opgezet ,van wegen bevriezen , mogelijk nog een vorst periode

• Welk product heeft u aangeschaft: de leo ajm 75se beregeningspomp

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkliever