Één grote blije glimlach

Kloven is een leuke zelfs ontspannende klus geworden met een Klover van ACG-Holten. De service en dienstverlening is van grote klasse. Ook wanneer je zelf iets niet zo handig hebt gedaan lossen de mannen van het Familiebedrijf ACG het probleem op. De kosten ......., ik nodig u uit om het zelf te ervaren. Uw bankrekening glimlacht. Het kopen van een kuub gekloofd hout is minimaal €65,- Door de vele stormen zijn veel bomen omgewaaid en kun je goedkoop boomstammen kopen tot zo’n 60 cm lengte met verschillende diameters. Natuurlijk is de grote bijl een prachtige uitdaging en een perfecte Workout. Nu we steeds meer van het gas willen, is hout, verstandig gestookt, een prima vervanger. Met een Houtklover van ACG ( Alleen Contente Gebruikers) kloof je het hout zoals jij het wilt. Door de mobiliteit van de klover kun je overal kloven als er binnen de 25 meter een stopcontact is. Wil je een Houtklover overwegen aan te schaffen? Ga dan eerst eens kijken/praten met ACG. Ben ik nu zo slim...... of zijn andere mensen .....?

• Welk product heeft u aangeschaft: 8S230ECO

Nog weinig gebruikt maar alles ziet er goed uit.

Goede gebruiksaanwijzing.

Top Service und Produkte

Ich bin sehr gut betreut worden. Die Beratung war top, der Service und das Produkt lässt keinen Wunsch offen. Ich bin sehr zufrieden!

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Advies, kwaliteit, leversnelheid, alles optimaal

Nadat mijn vorige houtklover na 20 zware gebruiksjaren onherstelbaar kapot ging, ben ik alle mogelijkheden nagegaan en kwam zo bij ACG terecht. Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De levering verliep zo snel dat ik nog niet eens bericht van de vervoerder had ontvangen en hij stond al voor de deur. Product was zeer degelijk verpakt. Het geheel straalt kwaliteit uit. Nog een paar vragen van mijn kant werden snel en plezierig beantwoord. Kortom, super bedrijf. Ik verwacht veel plezier van deze machine te hebben.

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover 7 tons flex (7L230)

snelle levering van de onderdelen

• Welk product heeft u aangeschaft: pelstok 5l hydro olie

Heel goede begeleiding en snelle afwikkeling van bestelde produkten

• Welk product heeft u aangeschaft: Hydro olie voor onderhoud klover.

Een goede track en trace was op prijs gesteld. De compressor werkt naar verwachting

De bestelde compressor werkt goed. Ben alleen geschrokken van de kapotte verpakking. Een zeer correcte vervoerder. Die mijn echtgenoot keurig heeft geholpen om het materiaal in de garage te zetten. Voerder

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor en tacker

dik tevreden

een goede service, voelt meteen vertrouwd aan. En een top product gekocht. werkt super goed,

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor 50 liter 2 cilinders

super service

Heel fijn geholpen. Bij het uitzoeken van een nieuwe luchtcompressor met wat extra accessoires gaf de verkopen aan dat we er een gratis artikel bij zouden krijgen. Deze was slechts 1 x gebruikt en zou hij erbij doen. Helaas kon hij het niet vinden waarna hij aangaf het later op te sturen. Enkele dagen erna heb ik het ontvangen. Ben heel tevreden met de materialen en de service

• Welk product heeft u aangeschaft: luchtcompressor

Goede machine snel geleverd alleen gaat het plastic glijplaat al stuk.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Prima telefonisch advies met aansluitend snelle levering

Precies juiste compressor aanbevolen voor de wzh welke ik ermee wilde gaan doen. Inmiddels al gebruik gemaakt van deze compressor 24 / 10 - basic met bijbestelde Hofftech accessoires.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Besteld en snel geregeld en snel bezorgd

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Mooi en goed product op tijd geleverd.

Levering was mooi op tijd en het product is zoals het moet zijn. Functioneel en goed. Al veel plezier aan mogen beleven en hopelijk nog een stuk langer. Ben er over na aan het denken om oudere producten ook te vervangen door ACG producten.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover verticaal 8 ton

Prima, krachtige machine, met heel handige accessoires.

De machine nu een paar keer gebruikt en hij voldoet prima.De mogelijkheid om de hoogte van het kliefmes te variëren vind ik fijn, ook de zij tafels zijn een handige toevoeging.Het apparaat is wel vrij zwaar,op een aanhanger zetten kost wel wat moeite.

• Welk product heeft u aangeschaft: 8 tons kliever

Klantgericht goed en snel zaken mee gedaan.

Mijn ervaring was dat ik snel, goed en eigenlijk onopvallend (en dat is bedoeld als compliment) mijn bestelling kreeg geleverd. Dat bevalt tot nu ook prima dus al met al tevreden.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 50/10 basic

Een heel snel en specifiek contract.

Ik was lang op zoek naar onderdelen op internet, op deze website vond ik wat ik zocht. Snelle en veilige afhandeling van bestellingen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Pompdeksel

Snel contact en zeer goede uitleg

Heb nu een compressor gekocht en had al ca 4 jaar een houtklover. Prima service en geweldig materiaal

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor en houtklover

Snel en prijs kwaliteit verhouding super.

Supersnel, correct en goed.

Top machine

Top machine

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Vlotte levering van het juiste product

gelukkig zat het olieflesje in een plastic zak want het flesje lekte behoorlijk.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Goed product voor goede prijs

Na bestelling werd alles perfect geregeld, en was er mail contact daar er even iets niet te bestellen was maar werd gelijk aangegeven dat dit wel voorradig was en kwam gelijk met alles aan En er deed zich een klein technische probleem voor bij een bijproduct en dit eerst gelijk onder garantie vervangen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

alles komt mooi overeen met wat beloofd wordt,prima robuust toestel

CORRECTE LEVERING zoals afgesproken. Met de handleiding en bijgeleverd montagemateriaal ( mooi pluspunt !!) vrij gemakkelijk te monteren .Best met 2 en uw tijd nemen om het te doen zoals voorgeschreven . Robuust toestel, werkt onmiddellijk prima. De 7 ton is net dat extraatje dat je soms nodig hebt, elders was de max 5à6 ton. Had maar 1 vraag over de olie en werd direct zeer hulpvaardig telefonisch geholpen.Al heel wat gekliefd, ben zeer tevreden.Zelfs mijn vrouw is er niet van weg te slaan!

• Welk product heeft u aangeschaft: SKU: 7L230 Flex houtkliever

Top kwaliteit voor een prima prijs

Een tijdje terug een hogedrukreiniger (COMFORT 165bar) gekocht bij ACG in Holten, waar ik erg over te spreken ben! Voor een lage prijs krijg je een top-of-the-range hogedrukreiniger van hoge kwaliteit. Ook ben ik erg te spreken over de service bij de zaak in Holten, waar ik goed en eerlijk advies kreeg.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger 2100/165-COMFORT

Geweldige service ,apparaat in uitstekende verpakking ontvangen

Hogedrukreiniger,van zware kwaliteit wat meteen degelijk aanvoelt. Hij doet wat hij belooft en meer; goede harde stralen door plaatsen van verschillende kopstukken

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Geweldig bedrijf. Altijd top.

Service! Goede prijs maar geen kille service. Integendeel. Koppelstukjes die ik nodig had worden gewoon uit voorraad gepakt en meegegeven. Wat een toffe mensen, chapeau. Blij dat ik daar 2 machines heb gekocht. Breng de omzet er graag onder!

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover en Compressor

5 Veenweg