Mooie producten voor een goede prijs met een snelle levering. Top. Houden zo.
goed advies, mogelijkheid om ter plekke te testen en prima machines!
Snel geleverd, ziet er goed uit, doet wat moet. Vind het vermogen wat aan de lage kant. Opwindmechanisme is wat lastig te bedienen.
Goed kwalitatief materiaal.
Snel geleverd, mooi product. Ben zeer tevreden en een vriend zal er ook één bestellen vanavond. .
Voor mijn kloofmachine producten voor onderhoud gehaald. Nemen de tijd, ook al heb je geen kloofmachine bij hun gehaald. Daarnaast snel geregeld zodat il snel weer verder kon. Kortom niks op aan te merken en alleen maar lof
Werkt erg goed, veilig en snel.
+ Zeer goede communicatie en uitleg over het product + Mooie prijs inclusief kliever, actiepakket en poot + Product werkt goed, voldoet aan de verwachtingen + Goede handleiding maar een video op USB of online zou nog een surplus zijn. + Klooft dikke stammen zonder moeite + Zeer vriendelijk + Bestel zeker de extra kliefkop - Levering zonder verwittiging, normaal werd het later geleverd, oorzaak ligt volgens mij bij de laatste courierdienst - Oliedop zit muurvast, normaal zit ik voor een jaar goed doordat er olie inzit maar nadien zal ik problemen hebben om het oliepijl te meten en aan te vullen..
Nog niet gebruikt gaat 7 mei naar Hongarije, ziet er goed uit
Snelle levering in top staat afgeleverd keurig vast op pallet We hebben er ondertussen mee gewerkt en machine doet precies zoals omschreven of zelfs nog beter
Snel geleverd, makkelijk af te monteren. En klaar voor gebruik.
Compressor aangeschaft voor gebruik luchtgereedschap en banden pompen. Compact, stil en prima kwaliteit
goede service echt top
Mooie kleine compressor met grote luchtopbrengst precies wat ik zocht.
Inmiddels heb ik de grasmaaier al een paar keer gebruikt en tot nu toe beantwoord deze aankoop aan al mijn verwachtingen. Deze machine is voor mij identiek aan de andere merken, zoals de grasmaaiers van Stiga. De aandrijving is prima, het mulchen is goed, ook de grote opvangbak voldoet goed. Eindconclusie gezien de aankoopprijs en de vlotte levering ben ik zeer tevreden over deze aankoop. Ik zou deze grasmaaier iedereen met een grote tuin aanbevelen!
Snel en goed geleverd. Houtklover doet het naar behoren. En dit voor een mooie prijs.
van harte bedankt voor de onderdelen alles werkt prima
Werk perfect, op mooie werkhoogte
Mijn ervaring is dat het goed werkt. Alleen bij sterke knoesten lukt het niet.
Goede middag M.C. Timmer, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat betreft dikke knoesten nog 2 tips: 1) Het is belangrijk om het blok met de gezaagde kant tegen het mes te plaatsen, zodanig dat het blok zoveel mogelijk met de groeirichting mee door het mes gedrukt wordt. (dus niet haaks op de groeirichting van de knoest plaatsen) 2) Verder hebben wij een extra scherp mes ontwikkeld dat zeer geschikt is voor toepassing bij dikke knoesten. Door de extra scherpe lange punt wordt eerst het hout binnen gedrongen voordat het uit elkaar wordt gedrukt. (let op er gaat wel iets van de maximale klooflengte verloren, blokken tot 40 cm lengte zijn met dit mes nog te kloven, normaal is dit 52 cm) Ter illustratie hier een link naar een filmpje met het mes: https://www.youtube.com/watch?v=qo8bL4cyAbY Vriendelijke groet, Team ACG
Via via getipt over de serie kloofmachines van ACG. Ook door iemand van een professionele zagerij die een machine (prive) in gebruik had. Na wat vergelijkend onderzoek werd het (ook via reviews) duidelijk dat ACG niet de goedkoopste in de markt is (alhoewel de verschillen klein zijn), maar dat op langere termijn en ondersteuning/garantie ACG echt onderscheidt van de rest. Dus 's avonds via de site een Whatsapp-bericht verzonden, binnen een half uur een reactie en kon de volgende dag al terecht. Kloofmachine 8 TON 230V – ECO gekocht, stevig verpakt, nette service (inladen, vriendelijk etc). Handleiding was heel helder, binnen 30 min. machine in elkaar en kloven maar. Nu 6 kuub verder (nog 12 te gaan), machine werkt erg goed. Klooft alles, redelijk snel (hoogte kloofmes aanpasbaar, scheelt tijd...) en degelijk. Geen idee wanneer bijvoorbeeld olie bijgevuld moet worden, maar dat merken we dan wel. Kortom, erg tevreden!
Dag Micha, Bedankt voor de mooie en uitgebreide beoordeling. Goed om te horen dat u enthousiast bent. Wat betreft de olie. U hoeft deze niet bij te vullen, de machine wordt geleverd gevuld met olie en verbruikt het niet. U kunt na de eerste 50 uur werken de olie wel verversen. In de handleiding staat beschreven hoe dit in zijn werk gaat. U kunt ons ook altijd even contacteren wanneer u wat advies nodig heeft. Belangrijk: Gebruik een HVI22 hydrauliekolie en zorg dat het mes in de onderste stand staat zodat er zich zoveel mogelijk olie in de olietank bevindt. Succes! Groet Team ACG
Telefonisch geïnformeerd over levertijd. Keurig te woord gestaan. Levertijd was kort en volgens afspraak. Product maakt goede eerste indruk.
Zeer vriendelijk gast vrij en goede uitleg en het op tijd leveren van het product
Gewoon goed, ook niet anders verwacht van deze kant van de IJssel
Als klopt machine doet naar wens