Een super compressor

Een fijne compressor om mee te werken. D.mv. de duidelijke instructie gemakkelijk te installeren om vervolgens meteen aan de slag te kunnen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor basic

Goeie klover. Service is uitstekend!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX

Op een keurige wijze geholpen bij mijn aankoop

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedrukreiniger

Goed, prima.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Prima bedrijf

Hele mooie compressor gekocht van hun eigen huismerk die qua prestaties beter is dan de gevestigde merken....en de prijs lager. Het goede advies dat ik kreeg voordat ik tot kopen over ging en de vlotte en vriendelijke reacties zijn heel fijn voor een klant om zekerheid te krijgen over je aankoop. Keurige levering op afgesproken tijd door een vriendelijke chauffeur. Compressor functioneert inmiddels naar volle tevredenheid.

Alles goed

Prima machine

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Een prima machine die doet wat hij doen moet.

Goede service en goed bereikbaar. De klover doet zijn werk goed en met het extra mes is alles klein te krijgen.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7L230Flex Houtklover

een uit stekend beste machine je heb waar voor je geld

je kunt snel en veilig hout kloven . de machine is goed uit gedacht voor al dat het hout gekloofd is dan valt het niet op de grond werkt handiger.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7 ton

Goede en snelle levering

Goede een snelle levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Kliefmachine

Ik ben zeer tevreden

Ik ben tevreden over de gang van zaken en de behandeling.

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Zeer tevreden over de snelheid van leveren.

De afhandeling nadat de bestelling is geplaatst is super. Binnen 36 uur het product in huis. Een mooi apparaat waar ik veel plezier aan ga krijgen.

Vlotte service

Super tevreden van de kwaliteit en service

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 25/10

Vriendelijke mensen, snelle levering

Via mail goede uitleg en opvolging. Prima houtklover, werkt goed.

Prima 24/8 SILENT compressor + gereedschapsset

Mooie degelijk gebouwde stille compressor met voldoende druk! Bij vragen wordt je aan de telefoon vriendelijk en deskundig geholpen!! Met vriendelijke groet, Jan

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor 24/8 SILENT + gereedschapsset

Goede ervaring

Net, gemoedelijk bedrijf.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor Silent

Mooi product snelle levering.

Voldoet perfect aan mijn verwachten.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Schneller Kundenservice mit guter Beratung

Gute Kommunikation per E-Mail. Ich bin sehr zufrieden mit diesem sehr guten Holzspalter! Besonders die beiden Hebel an der Maschine funktionieren sehr gut.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: 7 Tonnen Flex

Aardige mensen, goed advies, zeer goed product

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 t

uitstekende chat!

Na veel ingelezen te hebben over de aanschaf van een nieuwe compressor bij ACG terecht gekomen. Afgelopen jaar had ik de machine al op de beurs gezien, maar omdat ik er nog een had, me daar niet verder in verdiept. Via de website heb ik 2x gebruik gemaakt van de chat. In eerste instantie welke compressor het beste bij mijn wensen zou passen. De tweede was omtrent de levering. Heldere uitleg en top service! Vanwege ziekte anderhalf week later pas de doos opengemaakt en de compressor in elkaar gezet. Zit een goede duidelijke handleiding in. Overal zitten alertheid stickers op zodat je geen fout kunt maken! Uiteraard direct mijn scheermachines onder handen genomen met de compressor en ik ben er heel tevreden mee. Heel erg bedankt voor de goede service. Echt een aanrader!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24/10-BASIC + starters en manometer

Zeer goede krachtige functionele houtklover

Makkelijke installatie en heel duidelijke handleiding om de laatste details aan te brengen. Heel praktische klover die prima werk verricht!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton super

De Compressor is inderdaad zeer stil, voor een compressor, werkt goed. Ben tevreden met de aankoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Zakendoen super kort maar geheel tot tevredenheid

Telefonische een compressor besteld die de volgende dag al aan het werk was bij mij. Super!!!

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Heel erg mooi produkt

Mijn vader heeft een compressor gekocht, en hij is meer dan tevreden. Service van ACG is ook erg goed, je merkt dat zij een bedrijf zijn die nadenkt over hun service, dankuwel :)

Prima machine

De houtklover werkt precies zoals we verwachtten. Makkelijke bestelling en betaling, snelle correcte levering. Geweldig en sterk toestel. Tevreden klant!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Bedrijf met eerlijk advies en verstand van zaken en ondernemen

Ik heb een fantastische houtklover gekocht. helaas had ik een klein probleempje met het mes, maar direct antwoord op mijn mails en het voorstel een nieuw mes te sturen i.c.m. een gedegen advies. Kortom een ondernemer die zijn vak verstaat en staat achter zijn product!

• Welk product heeft u aangeschaft: 8 tons houtklover

5 Veenweg