Goed en plezierig geholpen.

Defecte houtklover ingeruild voor een nieuwe klover. De nieuwe werkt prima.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Super service

Nadat ik de grasmaaier opgehaald heb in Holten heb ik hem van de week de eerste keer gebruikt Duidelijke handleiding om de maaier in elkaar te zetten Een keer aantrekken en hij liep als een zonnetje Prima resultaat bij het maaien Super machientje !!!!

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier 51 cm

tevreden

tervreden

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Houtklover die doet wat moet

Bestellen bij ACG Holten ging prima, de klover werd meteen verstuurd. Hout kloven gaat als een mes door een pak boter. Enkel opmerking over de instructies. De foto's zouden groter mogen. De volgorde van monteren mbt de beschermkap klopt niet helemaal.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX

ZEER AANBEVELEND PRODUCT EN FIRMA

De ACG 51 Comfort is een zeer goede machine. Goed in prijs en goede kwaliteiten. Hebben als eerste de MUCLH gebruikt en positief hier over. Jammer dat wij niet direct het Double swing mes had besteld. Zeer vriendelijke medewerkers, snel antwoord overal op en vooral een zeer snelle levering. Binnen 24 uur geleverd in Belgie. Proficiat. Levering van de nabestelde is minder Post NL levert slechte diensten hier in en zitten al drie dagen te wachten en iedere dag komt er een bericht dat het weer later komt. Beter een ander bedrijf opzoeken Post NL is niet meer wat het ooit is geweest. Maar ACGHolten een aanrader voor iedereen Wim Plokker/Ida ravesloot La Roche/Belgie

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG51 Comfort

Recent een compressor gekocht

Na 42 jaar was mijn oude compressor op.Na enige tijd zoeken & vergelijken de keus voor deze firma gemaakt.Mede daar op mijn werk een collega mij vertelde over de goede reputatie van deze firma .Mede telde de actie op dat moment .Gekozen voor de compressor met 50 liter tank.Na aankoop een snelle en juiste mail Wanneer de compressor bezorgd werd.Gezien ik zelf moest werken heeft :de chauffeur zelfs de compressor nog even binnen gezet .Na uitpakken en in bedrijf stellen ( uiteraard na het vullen met de olie ). De compressor meteen uitgeprobeerd.Uitstekend .En wat een kracht.Kortom zeer tevreden & zeer aan te bevelen .Mede men hier nog als klant behandeld wordt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor met 50 liter tank

Duidelijk. Goede service en snel reageren op vergeten olie.

Zie hierboven.

klantgericht, professioneel,vriendelijk.

Grasmaaier kon uitgeprobeerd worden, meerdere types op voorraad.

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmaaier

super

perfecte levering, na een technisch probleempje kreeg ik na telefonisch contact een filmpje geappt met de juiste wijze om te starten, heel duidelijk!

• Welk product heeft u aangeschaft: benzine grasmaaier

Super geholpen door ACG!

Ik heb mijn man verrast met een kloofmachine voor zijn verjaardag. E-mailen met Frank ging snel en adequaat en hij kwam hem hier op de verjaardag brengen. Helemaal top!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover eco

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Super snelle levering

De machine ziet er robust uit. Nog niet groot uitgeprobeerd, maar de eerste indruk is zeer goed! Levering was goed georganiseerd.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine 8T 400V

Fantastisch apparaat

Fijn apparaat. Super handig en veilig.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Zeer prettige kennismaking.

Goed ontvangen door opa met een goede uitleg over de (inmiddels) gekochte grasmaaier. Één trek aan het koord en ik mocht de tegels maaien in de loods. Thuis de grasmaaier door mijn leidinggevende (vriendin) in elkaar laten zetten wat erg goed ging door de bijgeleverde info. De maaier doet zijn werk en doordat die zelf rijdend is kan je lekker lui de nodige m2 kort houden.. Wat als zeer prettig is ervaren voor in de zomer dat er een houder op zit voor een kouwe groene ;-)

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

Professioneel bedrijf met prima service

Had nog een vraag bij montage, en op afstand wisten ze precies uit te leggen wat er aan de hand was. Vaklui dus.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

mooie stille machine, geschikt voor werken in kleine ruimtes.

Top machine, zeer geschikt voor tacker. Is stil en licht. Helaas was de snelkoppeling defect, maar dat werd snel en kostenloos vervangen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24/8Silent

Een leuk klein compressortje wat pompt als een grote. Supersnel in huis. Bedankt !!!

Heel tevreden

De levering was snel en correct. Het bestelde apparaat is van goede kwaliteit.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

Snelle levering en totnutoe goed apparaat

Had een compressor nodig en ze hadden wat ik zocht

handige houtklover

zeer handige machine,ik ben tevreden

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 110.000kg

snel geleverd, mooie machine

goede machine, keurig op tijd geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Prima ACG grasmaaier met startknop bij een basic onderneming

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier comfort

handige, krachtige grasmaaier met verschillende maaimogelijkheden.

Deze grasmaaier is vrij gemakkelijk te monteren, de batterij laadt zeer snel op voor de elektrische opstart, start vele keren elektrisch op met een opgeladen batterij. Hij is krachtig en het is prettig werken met de zelftrekfunctie: ik moet als het ware achter de machine aanlopen. Maait zonder problemen zeer kort, heeft de mogelijkheid om te maaien zonder verzamelbak. De zijdelingse uitwerpklep valt wel snel van de machine, hetgeen ergerlijk is, maar ik gebruik nu de achteruitwerpklep. De motor wordt wel wat warmer als die van mijn andere machine, maar dat zal wel geen kwaad kunnen zeker ? Jammer dat ze nog geen geluidarmere motor hebben uitgevonden. Ik hoop dat ik deze machine lang kan gebruiken, want het is een leuke aankoop. 24 06 2020 Na de tips van ACG Holten heb ik de zijklep beter aan de machine kunnen houden door te zorgen dat de klep over het gemaaide deel rijdt. Maar gezien de vele obstakels die er zijn op mijn "weide" ( bomen, struiken, hagen, draad, deksels, bulten ...) is het gebruik van de achteruitworpklep voor mij handiger. Ik heb zelfs de batterij niet moeten heropladen na een week, de machine startte als niets. Deze machine is de max, en alleen een tuinman is nog comfortabeler, maar die heb je niet voor deze leuke prijs :-).

• Welk product heeft u aangeschaft: acg53comfort+

VOLDOET AAN MIJN VERWACHTING

de machine voldoet aan mijn verwachtingen,pluspunt is de elektrische starter .,mischien een nadeel,moest de elektrische starter het niet meer doen,kan de machine niet meer gestart worden via een trekkoord.

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmaaier acg53 comfort+

Een erg goede houtklover!

Wat een fijne en degelijke machine met een goed handleiding! Tip: bestel ook het breed opzetstuk.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 TON 230V - SUPER

5 Veenweg