Hij kan hout bollen kloven die ik niet kan tillen
7 tons kloofmachine werkt prettig, heeft me nog niet in de steek gelaten.
Goed bedrijf, meedenken met klant en proactief. Prijs kwaliteit verhouding prima in orde
Ik zocht naar een goede, kwalitatieve kloofmachine in geen te hoge prijsklasse daar ik jaarlijks minder dan 10 m³ hout hoef te kloven. Na wat zoekwerk op het internet vond ik de firma ACG-Holten in NL. Via de verzorgde, gebruiksvriendelijke website was mijn keuze snel gemaakt. De beschreven kenmerken/prijs van de liggende houtklover 7Ton 230V - FLEX voldeden aan mijn vooropgestelde eisen. Machine is van degelijke, professionele makelij en verzorgd afgewerkt. Het ganse proces van bestelling tot levering aan huis werd kwaliteitsvol afgehandeld. De verpakking alleen b.v., gaf onmiddellijk aan dat deze firma veel aandacht besteed aan kwaliteit. Zowel machine als firma ACG-Holten zijn m.i. aan te bevelen.
Goede en sterke kliefmachine , alleen spijtig dat het mes op twee plaatsen een beetje verbogen is doordat het moeilijk door een broekstuk ging vermoed ik. Toch ben ik heel tevreden ! Mvg Fam.maes
Dag fam. Maes, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring! Wij nemen contact met u op over het voorval, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Graag stemmen we met u af wanneer het mes vervangen kan worden voor een nieuwe. Vriendelijke groet, Team ACG
Ik heb de 8 tons houtklover met 400 volt wat een kracht zit daar in ik heb 30 kuub houtgeklooft alleen hardhout hij gaat overal door heen ook bij noesten super machine word zeer aanbevolen. En een super goede snelle service 👍
Grasmaaier met elektrische start gekocht,wat een fantastische machine,,had ik veel eerder moeten doen.
Alles perfect geleverd niks op aan te merken bedankt
Een snelle klover, ook voor ouder of dikke stammen.
Goed en degelijk apparaat. Al heel veel hout mee gekloofd.
Goed kloofmachien voor een redelijke prijs, snel geleverd.
Houtklover deed het niet meer, na doormeten kwam ik er nog niet uit. ACG gebeld en Frank heeft meegedacht met het probleem we kwamen er niet uit. Toen is hij samen zijn grootvader langs geweest om het probleem te bekijken. Probleem opgelost zonder kosten Topploeg! Groet Dennis
Ik heb erg veel gemak van de houtklover die ik bij u heb gekocht. Moeiteloos klooft hij het hout in de juiste grootte. Zeker voor mij als vrouw veel makkelijker dan hakken met de bijl.
na vele jaren gebruikte kloofmachine ingeruild tegen weer een nieuw model ,ook een ACG kloofmachine .en is gewoon goed zoal ik gewnd was.
Heb een compressor gekocht zeer tevreden met twee aansluitingen voor de luchtslangen. Verschillende druk mogelijkheden op deze compressor, zeer handig in gebruik.
Prettig bedrijf ga zo door
Prima deal mijn oude houtklover ingeruild en nieuwe sterkere machine weer terug waar ik nu zo’n 10 kuub hout mee heb gekloofd. Fluitje van een cent, geweldig!
Een nieuwe kloofinstellingsring die ik zelf kon plaatsen werd samen met de nodige info onmiddellijk opgestuurd.
Ursprüngliche Bewertung
Beste, Hartelijk dank voor de snelle levering. Toch een probleempje. Na correcte assemblage van de klover volgens de handleiding, stelde ik die in werking en hoorde een knal. Heb onmiddellijk het toestel uitgezet. Wat blijkt bij na nader onderzoek dat de instelschroef voor het instellen van de klooflengte bij levering volledig naar boven was gericht ( eigenlijk volledig onder het toestel moet zitten) tussen het hydraulisch systeem kwam te zitten en afgeknakt is. Klooflengte instellen zal dus niet meer mogelijk zijn, of hoe kan ik dat probleem oplossen?
mijn compressor werd degelijk verpakt en snel afgeleverd.
Met deze compressor kan prima mijn werk zaamheden uit voeren en twee machines tegelijk in werking stellen. Zeer tevreden kant.
De compressor werkt uitstekend en blijft keurig op druk. Het is heel handig dat er twee aansluitingen zijn, waardoor je niet steeds je gereedschap hoeft te wisselen.
Hele mooie machine werkt goed vindt alleen de dopjes die je op de wielen druk vindt ik persoonlijk niet zo sterk bij mij ging er 1 kapot terwijl ik gewoon netjes drukte en niet te hard maar voor de rest kopen zeker weten
Dag Leo, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons en onze machine! Wat betreft het rode kapje nemen we even contact op zodat het geregeld wordt. Vriendelijke groet, Team ACG
Goede ontvangst en een uitgebreide en duidelijke uitleg van de machine
Top toestel Superstil en o zo krachtig Echt tevreden met deze aankoop