Pluspunten
Vlotte bestelling en vlotte levering, prima houtkliever, duidelijke gebruiksaanwijzing (via de website), zopas enkele m³ gekliefd: ik ben een tevreden klant.
VerbeterpuntenDe wielen: in verhouding tot het gewicht van de machine zijn dit "speelgoedwieltjes". Als je 25 m ver over het gazon moet is dat geen lolletje, dat kan beter !!
Bedankt voor de beoordeling, Lucien Verhulst. We gaan aan de slag met het verbeterpunt! Groet team ACG
Pluspunten
Zeer vriendelijk, zeer correct, duidelijke communicatie, en zeker zo belangrijk : Goede producten voor een scherpe prijs. Kortom een aanrader.
Pluspunten
doet wat het beloofd
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke nederlandstalige handleiding, zelfs steeksleutels werden bijgeleverd!
VerbeterpuntenDe groene verf/coating is niet bepaald gehard, en was bij het eerste gebruik al beschadigd. Jammer. Het duwblok van de 7L230 zou iets verder moeten kunnen, het hout wordt nu vaak niet helemaal tot het einde gekloofd, dat is onhandig.
Bedankt voor voor uw review! Het beschadigen van de verf op het mes is met de enorme krachten die er op werken helaas niet te voorkomen, voor het oog jammer, echter maakt u zich geen zorgen dit is normaal en door het geharde messenstaal hoeft u niet bang te zijn dat het de kloofprestatie vermindert! Wat betreft het verbeterpunt over het duwblok, hier gaan wij mee aan de slag. Groet team ACG
Pluspunten
Leuk lekker snel,
Pluspunten
Keurige, duidelijke website. Houtklover (8S230 super) was prima verpakt en werkt naar behoren. Bijgeleverd kruismes is een aanwinst. Kortom blij met de aanschaf.
VerbeterpuntenDe communicatie over levertijdstip zou ietsje strakker geregeld kunnen worden. Hetgeen ACG zelf voorspelt en wat de transporteur (Tielbeke) daadwerkelijk doet, verschilt nogal. Vond het zelf niet zo erg, maar kan mij voorstellen dat het anderen wel enigzins stoort.
Pluspunten
Bestellen en leveren verliep zeer vlot en probleemloos. De 8S230 SUPER houtklover kan ik samen met het bedrijf ACG aan iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Ik beveel dit bedrijf zeker aan! Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg via de telefoon. Ook de levering vond snel plaats met een duidelijke afhandeling via de mail. Ik heb de 8S230 eco aangeschaft en de machine is top, klooft overal doorheen!
Pluspunten
goede prijs, bijna perfecte levering (1 dag vertraging)
Verbeterpuntenmontagehandleiding was onvolledig wat leidde tot verkeerde montage en beschadiging bij eerste gebruik. Twee uurtjes verloren om alles te herstellen. Zoals we altijd maar zeggen: het lijkt sullig zo een IKEA handleiding, maar toch zijn er veel die er niet in slagen van hun niveau te evenaren.
Dag Frank, bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen contact met u op om het op te lossen. Groet team ACG
Pluspunten
Zeer actieve verkoop ondersteuning.
VerbeterpuntenIets meer uitleg over het gebruik en hanteren van de kloofmachine. Bijvoorbeeld wanneer het hout niet onmiddellijk splijt.
Beste Dirk, bedankt voor uw recensie. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze, fijn om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft. Daarnaast gaan we aan de slag met het verbeterpunt. Wat betreft uw voorbeeld is het zo dat al onze machines voorzien zijn van een veiligheidsmechanisme in het hydraulisch circuit. Wanneer de machine het hout niet in één keer splijt zal de machine zichzelf hierdoor niet kapot drukken. Indien zich een dergelijk geval voordoet raden wij aan om na ongeveer 5 tellen de hendels weer los te laten, het hout iets bij te draaien en het vervolgens nog een keer te proberen. (Tip: Kloof het hout als het vers gezaagd is en kloof om noesten heen.) Groet team AGG
Pluspunten
Ik gebruik de houtklover 7 tons nu 14 dagen en de machine bevalt me erg goed
VerbeterpuntenSchroeven en onderdelen beter verpakken in de doos. Die lagen los in de doos en sommige waren zoek.
Dag Ben Verwaaijen, bedankt voor het geven van deze review en de bruikbare tip, we gaan dit oplossen. Groet team ACG.
Pluspunten
Vriendelijk duidelijk goede uitleg
VerbeterpuntenMarktplaats advertentie om te bieden onduidelijk
Pluspunten
Apparaat werkt perfect
Pluspunten
Zeer correct in afspraken,correcte levering,de machine werkt zeer goed,beter dan verwacht,als je er kan met werken gaat het snel,heb op 4 uurtjes 7Up met gekliefd en gestapeld.
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
Prima product, volledige & stipte levering.
VerbeterpuntenDe installatiehandleiding van sommige accessoires kan wat beter.
Bedankt Guy voor de review en de tip, we gaan kijken hoe we de installatiehandleidingen kunnen verduidelijken. Groet team ACG
Pluspunten
Snelle levering. Goed contact met de firma.( snel antwoorden via mail)
Pluspunten
Afspraken nakomen en vriendelijke afhandeling
Pluspunten
Machine wegens omstandigheden pas een drietal maanden na levering (die trouwens correct verlopen was) echt kunnen testen door een 30 tal kubiek erdoor te jagen. Geen enkel probleem ondervonden. Prijs/ kwaliteit echt de max. Model 8 ton 230Volt houtkliever is ook praktisch voor mijn schoonzoon die tuinaannemer is en af en toe eens bij klanten ter plaatse gevraagd wordt om het gezaagde hout te klieven. Een 230 Volt aansluiting is immers bij elke particulier ter plaatse beschikbaar (in tegenstelling tot de 400 Volt driefase...).
Pluspunten
correcte aflevering van het product. Uitstekende begeleiding van levering van product. Een product dat voldoet aan de verwachtingen
Pluspunten
Waar voor mijn geld (ik kocht een kloofmachine) en goede uitleg gekregen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
product compleet afgeleverd met duidelijke instructie gebruiker, product voldoet aan de verwachtingen
Verbeterpuntentja, het transport van dit ruim 100 kg wegende product gaf bij de vervoerder duidelijk problemen, uiteindelijk bleek na een aantal telefoontjes dat pakket manco was gemeld en in warehouse weert stond. omdat ik met apparaat aan de slag wilde ben ik het zelf op gaan halen, duh ruim 100kg, da'geen pretje. wat bleek het etiket waar adresgegevens op stonden was dermate slordig bevestigd dat dit eraf was gescheurd, vandaar de manco en hier uw verbeterpunt van een verder tevreden klant. Noot, bovenzijde apparaat heeft een U vormige beugel waarmee je apparaat kunt verplaatsen, las is aan een van de kanten gebroken, jammer zal opnieuw gelast moeten worden
Dag Martin, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling en het benoemen van de aandachtspunten. Excuses voor de slordige levering, wij nemen even contact met u op en gaan zorgen dat het probleem met de beugel wordt opgelost. Groet team ACG