goede en snelle levering

goed product voor nette prijs

• Welk product heeft u aangeschaft: reserve onderdelengrasmaaier hogedrukreiniger

Aanrader

De grasmaaier van ACG is een top product. Zeer solide. Werd snel en probleemloos geleverd. Helemaal klaar voor gebruik en getest. Ik was eerst van plan een Honda maaier te kopen maar de ACG maaier is net zo goed en veel goedkoper. Ook fijn dat onderdelen en technische support aanwezig is, mochten er problemen zijn.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG grasmaaier

Prima houtklover, goede service

De comfort plus is een prima machine. Koop er een lang snoer bij, zodat je overal kan kloven. Het derde wieltje is ook heel prettig, want de klover is best een zware machine. Ik kan er als vrouw op leeftijd goed mee kloven.

• Welk product heeft u aangeschaft: Comfort plus houtklover

Werkt simpel, snel.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Goed product van een goed bedrijf

We hebben een ruw terrein maaier gekocht voor ons huis in Italië.. De machine doet het goed, is degelijk gebouwd en ontworpen met bedieningsgemak in het achterhoofd., We zijn daarnaast goed geholpen in Holten. Ik kom er binnenkort nog eentje ophalen voor onze boerderij in Nederland.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terrein maaier

Was verrast door zijn kracht.

8 ton,s hout klover aangeschaft, had ik eerder moeten doen. Doet wat hij moet doen , was echt verrast door z,n kracht. Zeer Compact, en Eenvoudig in gebruik. Top product, en nee heb geen aandelen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover , eco 8 ton

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Mooi familiebedrijf, levert goede kwaliteit

Prima houtklover gekocht die net even iets meer heeft. Meer vermogen, innovatie aanpassingen die het wenken handzamer, sneller en veiliger maken.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton met opzetmet

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

prima uitleg zoals je eigenlijk verwacht maar wat in deze tijd zeldzaam is. Perfect afspraken nakomen en geen geouwehoer vr gr taco

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Goede, vlotte afhandeling van bestelling!

Naar aanleiding van de positieve reviews besloten om hier een houtklover te bestellen, Top machine, zit degelijk in elkaar en kraakt met groots gemak het hout. Neem er wel het extra mes bij, dat werkt fantastisch. Ik heb er ook het verrijdbare onderstel bij genomen. Goede werkhoogte! Aflevering van dit alles was prima, ook hier ook Ameland. Alle lof voor dit bedrijf waar service hoog in het vaandel staat!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton 230v flex

Zeer tevreden over geleverde de zeer stille compressor

Naar uitgebreid onderzoek kom ik uit bij deze compressor die in Nederland is geassembleerd. Snelle levering!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Fijne machine, goed advies.

Na de zoveelste vastloper waardoor het hout klem zat op de kenetische klover van 7 ton gezocht naar iets wat iets minder hard werken is en waar de machine het werk doet. Na vergelijkend onderzoek uitgekomen bij ACG voor een 230 volt machine. Tijdens het uitproberen bij ACG toch met een 400 volt machine naar huis gegaan. Prettig contact, goed geholpen en een super machine die inmiddels de nodige kuub’s heeft verwerkt. Was een beetje bang voor de snelheid omdat ik wat anders gewend was, maar door het langere mes kun je meerdere blokken tegelijk kloven en je blok komt nauwelijks vast te zitten (heel soms even een tikje naar beneden). Daarnaast is het grote voordeel dat je aan je lijf voelt dat dit beter vol te houden is. Blij met de keuze.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T400 super comfort

Correcte service en snelle levering

Zeer tevreden over de aankoop van mijn compressor, werkt goed en ook het geluid, heel stil,leuk om te gebruiken

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24/8-SILENT

een duidelijke website met mooie producten

We hebben een kloof machine gekocht die het perfect doet

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofapperaat

So far a great product

The compressor I’ve bought so far works great. It is reasonably quiet, no need for ear protectors. Time will tell how it will work.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor Silent 50l

Goede service voor en na de aankoop

Je voelt het belang van klantentevredenheid waar acg naar streeft

• Welk product heeft u aangeschaft: Acg 750 pro trim

Helemaal prima

Ik ben tevreden met mijn compressor. Ziet er allemaal degelijk uit. Werkt prima. Snelle verzending. Aan te bevelen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24/10 Basic

Super Holzspalter mit 230 V 10T230 Super

Super Spalter mit 8Tonnen Druck, Spaltet mit 230 V sogar widerspenstiges verwachsenes Buchenholz! in 12 Tagen 16 Kubikmeter gesägt und gespalten auf 33 cm! Bin sehr zufrieden mit der Qualität und der Verarbeitung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: 10T230

Top-bedrijf!

Goede producten; ook zelf ontwikkelde producten. Snelle levering, ook nabestellingen worden snel en correct geleverd. Service aanvraag zeer correct en snel afgehandeld.

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderdeel bij een eerder bestelde compressor

Erwartungen übertroffen

Beides, die gekaufte Maschine sowie die ganze Abwicklung der Bestellung bis hin zur Lieferung nach Schweden haben vollständig überzeugt und lassen keine Wünsche offen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 8T 220 Comfort

een GOEDE verbetering

Voor mijn ruw terrein bosmaaier is er een nieuw assessoire die de balans van de bosmaaier hersteld. De machine wil van nature achterover hellen. Je moet hem steeds naar voren duwen en dat is op ruw terrein vermoeiend. Ik vind dat het geen assessoir moet zijn maar een standaard toevoeging, het is zoveel beter voor de balans. Het is nu een stuk eenvoudiger om mee te werken.

• Welk product heeft u aangeschaft: ruwterrein bosmaaier pro

Goede machine, behulpzaam personeel.

Veel verschillende machines op voorraad. Goede uitleg over de verschillen tussen de machines. Geen sturende verkopers.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Grasmachine voor alle terrein

Een ruwterreinmaaier 750 pro trim. Deze gebruik ik voornamelijk om het gras rondom het huis te maaien, wat geen glad grasveld is. Hij komt overal doorheen, wat mijn cirkelmaaier op de hoogste stand vaak moeilijk kon. Je moet even zoeken wat voor trimdraden je gaat gebruiken, want deze zijn van een plastic soort en zijn niet echt goedkoop. Maar er is genoeg te krijgen. Een mooie grasmachine !

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwterreinmaaier 750 pro trim

5 Veenweg