Schnelle Lieferung,gut verpackt und der Holzspalter erfüllt alle Erwartungen. Kräftiger Motor schafft locker Hartholz bis 69cm Durchmesser. Bin sehr zufrieden mit dem Service und dem Holzspalter.
Zeer prettig geholpen en erg tevreden over de nazorg. korte informatieve berichten over gebruik en onderhoud, in één woord TOP! Kleine kanttekening; de beschrijving over installatie van de trekstang op het onderstel ontbrak in de tekening.
Prettige, veilige, makkelijke en sterke machine.
Aangeschafte houtklover is een goed product, enige nadeel is dat hij niet zo stabiel staat. Pootjes zouden verder uit elkaar moeten staan.
We zijn gaan kijken omdat we zelf wilden zien wat het verschil was tussen de machines. Er werd ons duidelijk uitgelegd en mochten zelf ook de verschillende machines proberen. Nu hier thuis we vinden het in 1woord geweldig! Hij is super makkelijk te bedienen.
Vlotte bestellingen, levertijd kort en machine heel goed
Bestelling en levering liepen perfect. Bij het installeren had ik nog een vraag. Toen de telefoon niet kon worden opgenomen werd ik bijna per omgaande teruggebeld.
Werkt zo alshet hoord
Super stille compressor ziet er allemaal heel degelijk uit. Had veel eerder een stille moeten kopen ipv voor goedkoop te gaan
Klover uitgekozen op basis van de diverse instructie filmpjes. Heel duidelijk! Klover is werkelijk heel makkelijk in gebruik. Extra wieltje meebesteld, wat een hele goeie toevoeging is voor het verplaatsen van de klover. De opvolgingsmailtjes vond ik een leuke extra service. Inmiddels ligt het hele houthok vol met gekloofde houtblokken ;-)
Snelle levering van een goed product
De acg 7L230-FLEX liggende houtklover aangeschaft omdat ik steeds meer hout niet met de bijl kon kloven. Ik was dan ook erg onder de indruk dat al dat lastige hout zonder problemen netjes is gekloofd, ondanks dat de machine op 220V werkt. Wel heb ik de 2 bedieningshendels d.m.v. een plankje met elkaar verbonden zodat ik de klover nu met 1 voet kan bedienen en niet hoef te bukken, deze kleine aanpassing werkt perfect!
Klooft uitstekend, ook dikke stammen. Gemakkelijk te bedienen, groot werkoppervlak. Handige instelling terugloop. Opzetmes is ideaal.
Alles zo als afgesproken
In het verleden diverse houtklovers gebruikt. Staande en liggende. Op zoek naar nieuwe, uitgekomen bij ACG in Holten. Heb nu de houtklover 8T230-COMFORT aangeschaft. Werkt fantastisch en zeer comfortabel door, o.a. de gebogen bedieningsarmen, de pepatenteerde “opdruktafel” en de lengte-instelling met magneet. Kortom apparaat waar over nagedacht is. Ben er zeer tevreden over vandaar een 10 als score. Theo Tromp. Sterksel
De kloofmachine van ACG werkt geweldig, een aanrader
Goede machine, absoluut. Staat soms wat onstabiel op zijn poten, afhankelijk van de ondergrond.
Dag Jurgen, Bedankt voor het plaatsen van uw review! De machine zou wel stabiel moeten staan, we nemen even contact met u op om te kijken waar het in zit. Vriendelijke groet Team ACG
Heel tevreden over de kracht van de machine. Makkelijke montage . Handig te verplaatsen met het bij horende onderstel.
Holzspalter 10T230 - Super COMFORT ER ist zwar deutlich teurer als vergleichbare Baumarktprodukte, aber diese können sich mit Ihm nicht wirklich messen. Der ACG spielt sozusagen in einer anderen Liga. Ich bin sehr froh, das ich mich für Ihn entschieden habe. Der ganze Holzspalter ist wirklich durchdacht, hier hat der Konstrukteuer selbst damit geschafft und an wirklich alles gedacht. Liebes ACG Team, vielen Dank für solch ein tolles Produkt.
nvt
Hogedrukspuit al enige tijd in gebruik. Een na een maand ging de spuitlans lek. Dit is super snel opgelost door het team van ACG. Top machine, beter dan concurrenten in de zelfde categorie.
Ben goed geholpen . goed tevreden .
Werk regelmatig met de kloven ben er heel erg blij mee hij werkt perfect.
goed werkend apparaat
De klover die we gekocht werd volgens afspraak bezorgd. We zijn dik tevreden over de werking. Kracht voldoende. Hij staat bij ons op het bijbehorende onderstel en voor de bediening is het een goeie hoogte, maar om flinke schijven er op te leggen is dat voor mij te hoog. Ik ben 1.73m dus ik sta op een pallet. Het gedeelte na het mes hebben we extra ondersteund. Als we een zware 1/2 schijf oplegden zakte dat door en liep de cilinder aan. Maar we zijn wel tevreden.
Beste Frans, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! We begrijpen wat u zegt over de hoogte i.c.m. de standaard, echter is dit een wettelijk vastgestelde hoogte. Helaas kunnen we daar niet omheen. Wel is het zo dat dit vooral het geval is bij de grotere schijven, de machine is in de basis geschikt is voor schijven van max 40-45 cm diameter. Wanneer de schijven deze grote hebben of nog groter, dan is op hoogte tillen inderdaad lastiger. Ook de tafel achter het mes is berekend op deze maximale diameters en zou dit dan ook goed aan moeten kunnen (de tafel is qua constructie een stuk zwaarder uitgevoerd dan de standaard in de markt) Zodra de schijven groter worden dan de maximale diameter kan het inderdaad doorbuigen. Maar dan heeft u voor deze machine wel echt flinke schijven van 45+ cm diameter. We wensen u in ieder geval alvast succes met de verdere werkzaamheden! Vriendelijke groet Team ACG