goede service

produkt besteld en snel geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: glijplaat voor klover

Super gerät!

Hält das was es verspricht und lieferung war auch sehr schnell. Ein wirklich klasse spalter.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Spalter 8tonnen

Viel Kraft und gute Details

Ich hatte zuvor noch keinen Spalter, kann daher nichts Vergleichen. Der Spalter gefällt mir richtig gut, er hat Kraft, habe damit verasstete Eiche gespalten, ging top. Ich bin 196cm groß, die Arbeitshöhe ist voll ausreichend. Die doppelgekenk Arme sowie die Tischplatten Anhebung funktionieren sehr gut. Ich würde diesen Spalter weiterempfehlen und auch noch einmal kaufen.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T400 – SUPER COMFORT

Producten die ik besteld heb zijn keurig en op tijd afgeleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloof machine 8 ton

Contact via telefoon,zeer vriendelijk en materiaal zeer goed

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Een sterke degelijke machine.

Ik vind irritant dat het mes zover van de tafel blijft. Vooral eikenhout splijt dan niet helemaal. Verder wel tevreden. Gaat ook snel op en neer.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 380 volt.

Zeer comfortabele houtklover met ruim voldoende kracht om noestig hardhout te kloven.

Het enige wat helaas niet te koop is voor dit apparaat is een kloofkruis. Verder een perfect apparaat.

• Welk product heeft u aangeschaft: Acg klover 8 ton

Zeer goede service

Zeer goede service en heldere communicatie. Levering volgens afspraak. Heel fijn!

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Mooi bedrijf

3 weken geleden een houtklover bij ACG gekocht. We zochten al een tijdje en hebben ook de duurdere merken overwogen. Uiteindelijk verder gekeken naar een model onder de € 1.000,= en kwamen bij ACG terecht. Ik kreeg de indruk dat men hier weet waarover men praat en dat gaf vertrouwen. We hebben het middelste model gekocht. Inmiddels 2 dagen mee gewerkt en de klover werkt naar wens. Met de 8 ton drukkracht konden we zelfs de grootste houtblokken gekloofd krijgen zonder dat het mes bleef vastzitten. De toekomst moet uitwijzen om het ook een kwalitatief goede machine zal zijn maar we hebben er alle vertrouwen in.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Geweldige machine

Na jaren gebruik van 5 tons horizontale klover nu 8 tons staande loofmachine aangeschaft. Geweldige machine, verschil in kracht is enorm. Bijkomend voordel, machine is echt heel stil. Keurig geleverd op afgesproken dag waarbij extra instructies feilloos werden nagekomen.

• Welk product heeft u aangeschaft: 8S230ECO

Vlot geholpen goede uitleg

Vlot geholpen en goed uitgelegd

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

Super goede service

Problemen met mijn houtklover. Op verzoek van ACG filmpje gestuurd. Probleem werd gelijk duidelijk. Nieuw onderdeel werd opgestuurd( helaas deed de Post er lang over). Alles werkt weer Top

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderdeel houtklover

Kreeg meteen nieuwe vuilfrees toegestuurd, na mijn melding dat ie niet goed draaide!

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Ben erg tevreden

Goed product, keurig geleverd. Alles klopt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Telefonisch artikel besproken. Vervolgens op de site besteld. Functioneert boven verwachting. Heel blij mee. Ps heel vlot bezorgd.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Top Service!!

Zeer klantvriendelijk en denkt mee aan de wens van de klant.

• Welk product heeft u aangeschaft: Een compressor

Beter bestaat niet!!!

Een 3 fase houtklover gekocht bij ACG na goede telefonische informatie. De machine is een droom. Het ontwerp en de uitvoering is excellent. En ik blijf me verbazen over de uiterst redelijke prijs. Kortom: ik ben super, super enthousiast!!!!!

• Welk product heeft u aangeschaft: 3 fasen houtklover

Goede website en product

Zelf de machine opgehaald, er werd tijd gemaakt om alles te demonstreren, machine heeft al 5 kuub geklooft. Platanen hout zeer warrig zonder enig probleem, aanrader is het opzetstuk, geld absoluut waard.

• Welk product heeft u aangeschaft: Horizontale 7 tons klover

Gebeld, naar ACG geweest goede uitleg gedegen advies .super machine.

Prima mensen fijn geholpen

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG kloofmachine 8 ton

Handige klover

Afstand tussen kloofbeitel en tafel vrij groot en waarom zitten er geen vetnippels aan de kolom

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8ton

snelle en correcte levering na aankoop.

Prima machine. Deze nu +/- 6 uur gebruikt en hij doet wat het moet doen. Erg handig dat je de lengte van de te kloven blokken kan instellen.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7 ton

werkt goed

werkt goed. bedieningshandels zitten niet op de meest praktische plaats. machine had iets vlotter kunnen werken en de stempel had iets verder kunnen doorgaan.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover liggend

fantastisch

Een aanrader is een opzet mes mede te bestellen daar heb je 50% .eer plezier van. Ff extra scherp slijpen, en je gaat vrijwel overal door heen. Alleen jammer dat de klemschroef regentijd los gaat als mede de lengte instelling. Al met al een aanrader.

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover 7 ton.

Mooi en goed werkend apparaat

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtcompressor

Prompte Lieferung eines wertigen, kraftvollen und leisen Spalters 10T230 SC

Bestellung einfach, Lieferung binnen einer Woche, Produkt wie beschrieben, kraftvoll, leise, robust und durchdacht. Telefonischer Service war am Samstag der ersten Inbetriebnahme erreichbar und hilfreich. Die deutsche Übersetzung der Bedienungsanleitung hat nur wenige Schwächen. Der Spediteur hat einen sehr unfreundlichen Fahrer geschickt. Dafür kann aber ACG nichts.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T230 SC

5 Veenweg