Mooi no nonsense apparaat, degelijk en veilig werken !! Je gaat met plezier hout kloven !!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklpver

Super snel en professioneel geholpen

Super snel en professioneel geholpen

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderdeel Voor houtklover

Nette stevige machine

Eerst even in de showroom gekeken en de comfort uitvoering gekozen, gekocht en de eerste blokken gekloofd. Als boter door het hout heen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8t comfort

Snel en correct geleverd.

Alles goed, volgens afspraak.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Prima product. (Helaas is de machine te licht voor ons soort werkzaamheden)

Machine functioneert perfect. Zeer tevreden. De machine is voor ons helaas niet geschikt, maar dat ligt niet aan de machine maar aan onze werkzaamheden waarvoor we de machine wilden gebruiken.

• Welk product heeft u aangeschaft: Veegmachine

Der Spalter ist von hervorragender Qualität und funktioniert wunderbar.

Anfängliche Probleme mit dem Spalter konnten telefonisch sofort geklärt werden. Nach meiner Schilderung des Problems, konnte einer ihrer Mechaniker mir die Ursache des Problems nennen. Er vermutete, dass es an meinem Kraftstromanschluss liegt. Ein herbei gerufener Elektriker bestätigt dies und behob den Fehler.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Prettig geholpen, prima product, alles volgens afspraak.

snelle levering, prima kloofmachine

snelle levering, prima machine. Het was even zoeken om de onderdelen in elkaar te zetten. Maar het werkt goed, eenvoudig te bedienen.

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Wat een uitkomst.

Met het grootste gemak klooft hij de blokken in de gewenste grootte en vorm. Opmerkingen: De vergrendelschroef van de hoogte instelling is, door de kleine ruimte, moeilijk los en vast te draaien. De bijl mocht nog een paar centimeter verder zakken. Met name de onderste noesten splijten niet waardoor het blok omgedraaid moet worden om het alsnog voor elkaar te krijgen. De aan/uit schakelaar vind ik ook niet makkelijk te bedienen, je moet of over de machine of eromheen. Alles zal wel met een reden gedaan zijn, maar toch.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton 230V ECO

Top Maschine. Schnelle Lieferung. Freundlicher Kontakt

Bester Holzspalter den ich finden konnte. Habe ein halbes Jahr gesucht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10t Super Comfort

Een top professioneel bedrijf.

Een bedrijf waar je als klant nog echt koning bent, geweldig telefonisch begeleid en een zeer professionele afwerking van mijn bestelling. Zelfs nadat we het product gekocht hadden krijgen we nog informatieve terugkoppeling. Chapeau

• Welk product heeft u aangeschaft: Een 7 tons kloofmachine

Machine goed vervoer problematisch

Houtkloof machine werkt goed Een paar moeren waren lastig te monteren vervoer was problematisch omdat er geen afspraak valt te maken met de vervoerder Hele dag thuisgebleven, maar werd een dag later pas bezorgd Dagje balen dus Gelukkig ben ik eigen baas en kon het makkelijk regelen

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloof machine

Goed en snel geholpen. Beloven en komen afspraken na

Zeer positief. Goed advies en maken waar wat er verkocht wordt. Scherp geprijsd en ook nog onderscheidend. Prima klover uit de Actie. Netjes afgeleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover 7ton.

Klantvriendelijk bedrijf

Prima betrouwbaar bedrijf, ook de service is prima Product bevalt boven verwachting. Wij zijn heel tevreden.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Top machine

Ik stook volledig op hout dus heb een 7-8 m3 per jaar nodig. Een goede kloofmachine is dan een must. Deze machine splijt tot nog toe elk blok een genot om mee te werken. Ik heb m aangeschaft nadat ik een zelfde machine van een kennis geleend had om te proberen

• Welk product heeft u aangeschaft: 8 tons kloffmachine

goed en vriendelijk geholpen.

een goedprodukt voor een redelijke prijs

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedruk reiniger

Snel en goed geholpen reageren heel snel is echt een aanrader top

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderdelen houtklover

Snel en correcte afhandeling

Gewoon perfect

Prachige dienstverlening

Goede website met een groot detail van onderdelen.

• Welk product heeft u aangeschaft: onderdelen klover

Kwaliteitsspullen en een super service!

Ik ben zeer tevreden over mijn recent gekochte compressor, 50 liter tweecilinder. Altijd voldoende lucht, ook met luchtgereedschap.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 50 l

Snel en eenvoudig besteld en prima apparaat

Prima compressor, alleen het luchtfilter brak direct af. Is van zeer gevoelig kunststof en daardoor fragiel.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Prima advies en goede service

Geen bijzonderheden over de service en advies. Prima ervaring met aangeschafte houtklover. Enige opmerking m.b.t. de aangeschafte houtklover 7L230FLEX is om er standaard een extra opzetmes bij te adviseren. Dat maakt het nog beter mogelijk om korte stammen te kloven.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7L230FLEX

Uitstekende hulp bij het zoeken naar het juiste onderdeel voor mijn machine.

Vriendelijk snel en vakkundig

• Welk product heeft u aangeschaft: Nieuwe zuiger voor kloofmachine

Uitstekend product en zeer snel geleverd

De 7 tons kloofmachine 7L230flex met standaard en starters pakket gekocht. Werd zeer snel en goed verpakt geleverd. Montage was wel even werk maar met de duidelijke handleiding met fotos goed te doen. Het gebruik is simpel en velig. Wat een kracht heeft deze machine! Zeer knoestige stukken waar je met de bijl niet door komt worden gemakkelijk gekloofd. Kortom zeer tevreden over deze aankoop!

• Welk product heeft u aangeschaft: 7L230flex

super klover overtreft de verwachting

gaat moeiteloos door dikke noestige stammen.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 8s230 eco

5 Veenweg