Kontakt, Kauf und Lieferung innerhalb von nur 2 Tagen realisiert. Sehr gute Kommunikation, schriftliche Fragen wurden sofort beantwortet. Dieser Holzspalter steht 12 Tonnen Spaltern in Nichts nach, im Gegenteil, er arbeitet besser. Der längere Spaltkeil macht sich bemerkbar, schneller Vor-und Rücklauf, Spaltmesser senkt sich bis kurz vor dem Tisch. Die von ACG beschriebenen Futures treffen voll umfänglich zu, auch dicke, verästelte Baumscheiben sind für dieses Gerät kein Problem. Es ist eine Freude, damit zu arbeiten. Das Gerät ist nun seit drei Wochen im Einsatz, wenn es so bleibt, sind 5 Sterne dauerhaft zu vergeben.
vriendelijke medewerker en zeer goede behandeling en uitleg producten
Gaat als de brandweer, kan geen bijl tegenop!
Zowel de aflevering als de restmontage zijn prima verlopen. De handleiding is eenvoudig en duidelijk. Het apparaat voldoet ruimschoots aan de verwachtingen, zelfs dikke eikenhouten blokken zijn geen enkel probleem. Het mes zou iets verder naar beneden kunnen, echter met behulp van een blokje onder de houtblok is dit goed op te lossen. Voor het verplaatsen op oneffen terrein, zouden iets grotere wielen prima zijn. Al met al goede aankoop en dik tevreden. Wim Hellebrekers
Dag Wim, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Ik zie dat u de 8s230 ECO houtklover gekocht heeft. Wat betreft het mes, dit punt is verder doorontwikkeld in de comfort en super comfort modellen. Opvullen met een blok of plank is inderdaad ook een goede praktische oplossing. Mocht u grotere wielen wensen, deze zijn beschikbaar in onze webshop voor alle staande 8 tons modellen, dus ook voor de 8s230 ECO. Deze zijn te vinden via de volgende link: https://www.acg-holten.com/nl/product/houtklover-accessories/set-grote-wielen-houtklover-eco/ Bij verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, we helpen u dan graag verder. Groet Team ACG
Goede prijs/kwaliteit verhouding en genereus met informatie delen. Zowel voor als na de aankoop.
In 2019 een klover gekocht en nog steeds erg tevreden er over. Hout kloven zonder moe te worden en snijdt door alles wat ik met het bijl liet liggen. Olie gekocht om die te verversen en was er ook snel en niet duurder dan elders. In de handleiding stond 4.5 liter, maar er kwam bij mij maar 2,75 liter uit en aangevuld, die begreep ik niet.
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van uw recensie. Goed dat u het punt over de hoeveelheid benoemd, we gaan kijken waarom dit niet overeen komt en zullen het zo nodig aanpassen in de handleiding. Succes met de verdere werkzaamheden. Mochten er vragen zijn in de toekomst laat het onze klantenservice weten, wij helpen u graag verder! Groet Team ACG
Ik heb de Houtklover 8T230 – COMFORT gekocht. Staand houtkloven is veel comfortabeler. Apparaat kan al mijn hout met gemak kloven. Toen apparaat gebracht werd nog even een test gedaan: de automatische zekering in mijn meterkast ging bij aanzetten van de klover meteen uit. Op advies van ACG heb ik een andere automatische 16 Ampere automatische zekering aangeschaft met een 16C karakteristiek. Dit betekent dat de deze zekering een piekstroom van 160 Ampere kan hebben. Kloven is een plezier. De specificaties van deze klover zorgen voor een enorm gebruiksgemak. Ik zou wel adviseren om er de grotere wielen bij te bestellen, vooral als de klover over het zand verplaatst wordt. Het gewicht van de klover is ca 120 kg.
Dag Willy, Bedankt voor het delen van uw review. Fijn de de klover intussen goed werkt en dat u tevreden bent. De grote wielen zijn inderdaad een mooie aanvulling in geval van zachtere ondergronden, goed te horen dat deze voor u goed werken. Groet Team ACG
Ik heb een horizontale kloofmachine gekocht. Klooft prima en handig in gebruik.
Onderdelen besteld voor mijn houtklover maar vond de bezorging wat lang duren, verder een goed bedrijf.
Beste Klaas, Bedankt voor het delen van uw ervaring. De zending is in de drukke periode voor de feestdagen vertraagd tijdens transport. Dat is inderdaad vervelend, wel goed om te horen dat u geslaagd bent bij de revisie van uw houtklover. We wensen u nog veel succes bij de verdere werkzaamheden. Groet Team ACG
De kloofmachine werd snel en geheel volgens de planning geleverd. Machine was makkelijk in elkaar te zetten. Heb nu ongeveer 2m3 eikenhout geloofd machine werkt prima.
Echt een krachtpatser. Geen spijt van de aanschaf.De beschermkap heb ik eraf gelaten, want die zat meer in de weg dan dat ik er plezier van had. De handbediening heb ik veranderd, zodat ik hem nu met de voet kan bedienen zodat ik mijn 2 handen vrij heb. En ik kan het extra kloofmes wel aanbevelen. Zonder het extra kloofmes, worden de houtblokken niet helemaal "doorgekloofd" zodat je ze zelf uit elkaar moet trekken.
Snel geleverd, Voloet volledig aan de vereachtingen.
Ondertussen een paar kuub hout gekloofd zonder problemen.
De houtklover 10T230 – SUPER COMFORT werd volledig gemonteerd en gebruiksklaar afgeleverd. De sterke machine voldoet volledig aan de verwachtingen. Je kan zonder problemen een dag met deze machine aan de slag. Ik zelf zou het ook interessant vinden , mocht er bij de nieuw aangekochte machine een starters onderhoudspakket (olie & smeervet) bijgeleverd worden.
Zeer goed. Ik heb hiervoor een teleurstellende ervaring gehad met een goedkope machine. Deze is prijstechnisch goed te doen en voldoet aan mijn verwachtingen.
Er vriendelijk en behulpzaam team. Een accessoire ging een maand later stuk en er werd direct een gratis een nieuwe verzonden.
Alles goed geregeld Goed produkt
Dik tevreden met de kloofmachine en de service van ACG-Holten
Prima product en snelle levering
Ik heb een stille compressor gekocht, ter vervanging De oude maakte heel veel herrie, terwijl ook de efficiëntie veel minder werd. Het is heerlijk werken met een apparaat wat veel minder leven genereert. Het toestel ziet er degelijk uit en werkt prima de verpakking was uitstekend en ik ben er bijzonder blij mee. Het gaat om de stille Compressor met een inhoud van 24 liter
Mooie houtklover aangeschaft. In elkaar zetten was iets meer werk dan ik had ingeschat maar was prima te doen.
Zeer goed toestel voor dagelijks gebruik , nadien nog een extra kloof bijl bij aangekocht!
Na het vergelijken en lezen van verschillende reviews over houtklievers kwam ik bij ACG-Holten terecht. Voor aankoop enkele malen met vragen contact opgenomen met klantendienst , die op vriendelijke en deskundige wijze mijn vragen heeft beantwoord. De levering was perfect. Heb helaas door het slechte weer nog maar enkele uren kunnen klieven , maar het resultaat was beter dan verwacht.
Plaats niet zo snel review maar voor uit heb nu ongeveer jaar een hogedruk reiniger in gebruik Van acg goed ding veel gebruikt doe het altijd Degelijke kwaliteit