Plaats niet zo snel review maar voor uit heb nu ongeveer jaar een hogedruk reiniger in gebruik Van acg goed ding veel gebruikt doe het altijd Degelijke kwaliteit
Van het kloven van hout op ambachtelijke wijze ben ik nu verlost. Het machinaal kloven is een geweldige oplossing. De 8 ton drukkracht is voldoende voor het kloven van normale stammen. De machine is stevig en veilig uitgevoerd en voldoet prima.
na wat uitleg gevraagd : duidelijk en onomwonden, heb ik een grotere compressor besteld. Deze is zeer vlot en goed verpakt met duidelijk (kleine) opbouwinstructie verzonden. Echt helemaal TOP!! zeer tevreden!! Jos Jurriëns, Maasbommel
Mijn machine werkt naar behoren, de ergonomische stander is perfect. Het werken met de machine is relaxed. Het in elkaar zetten vergde wat tijd maar dat wordt dubbel beloond.
Ik zocht een niet te grote compressor met voor mij voldoende capaciteit. Compressor ziet er goed uit en afgaande op wat de verkopers beloven moet de eventuele after sales i.d.n. ook goed verlopen. Het lijkt een product om aan te raden.
Ik was op zoek naar een compressor voor het schoonblazen van mijn gereedschap. De site was overzichtelijk en straalde veel vertrouwen uit. Dit was de reden om hier te bestellen. Vanaf het moment van bestellen tot de levering ging alles uitstekend. Een mooi en stil apparaat. Ik kijk hier zeker nog eens als ik iets nodig heb.
Goede houtklover voor een goede prijs.
ACG in Holten raad ik iedereen aan. Zeer deskundig en professioneel. Betrouwbaar en zeer goede kwaliteit.
Kloof machine besteld Vlot geleverd en het blijkt ook nog een hele goed werkende klover te zijn Heel erg tevreden Vriendelijke groet van Ameland Gerard Bekius
Een mooie kloof machine alleen een aanbeveling had graag een snelle en langzame bediening gezien en beetje lastig die 2 bediening hendels
Ze komen alle afspraken na. Zijn collant in afhandeling. Ook bij retour zendingen. Verzenden met postnl laat te wensen over. (Duurt lang) Zelf retour gestuurd met DHL werdt andere morgen afgeleverd.
Beste Gerrit, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Helaas paste ons onderdeel dat u besteld heeft niet op uw machine. Het heeft ons aan het denken gezet en intussen hebben we extra maatvoeringen bij het onderdeel gezet. Nog een tip voor toekomstige kopers van onderdelen in onze webshop. Controleer altijd de maatvoering die aangegeven is op de foto's in de webshop om teleurstelling te voorkomen. Mocht u twijfelen of een onderdeel past op uw machine (zowel van ACG als van een ander merk) neem contact op dan helpen we u verder. Groet Team ACG
Leuk en proffesionele aflevering.
De levering is correct verlopen. De houtsplitser is van uitstekende kwaliteit
Fijne machine om mee te werken.
Habe den Holzspalter Holzspalter 7T (7L230) gekauft. Sehr robuste Ausführung und mit dem 2,6 kW Motor sehr stark in der Hydraulik. Der Holzspalter spaltet Holz mit Knoten etc. ohne Probleme. Dieser Holzspalter ist auf jeden Fall zu empfehlen!
Kloofmachine 8t druk gekocht sterke krachtpatser en voldoet aan mijn wensen! Bezorging ook keurig geregeld . Was niet thuis aanwezig netjes gebeld door de chaufeur en op de afgesproken plek neer gezet!
Prachtige machine, goed doordacht, vernuftige details. Kortom zeer tevreden
Perfecte machine zoals beschreven
Goede olie geleverd, vraag is er een cursus drukrubber inbouwen? Daar ik nog steeds geen druk heb op mijn 5ton horizontale kliever!
Beste Henk, Ik begrijp dat u een liggende 5 tons klover heeft. Wij nemen even contact met u op om te kijken welk merk het is en of we u nog wat tips kunnen geven om de oorzaak te achterhalen. Groet Team ACG
Ik heb nu een 3tal uur zacht hout gekloven en de machine doet wat moet. Voldoende krachtig en de snelle automatische terugloop is handig! Eenvoudig te bedienen door 1 persoon. Het extra brede kloofmes versnelt het kloven wel aanzienlijk.
Op de site van acg holten werd ik niet wijzer maar na telefonisch contact ben ik toch maar gaan bestellen. Ik raad de uitbaters aan de site uit te breiden met foto 's in een voorraad hal, Het was nu niet helemaal duidelijk. Zij verzamelen daar echter alleen de orders en het bestelde komt ergens anders vandaan. Hele snelle levering.
Dag Charles, Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring. Goed om te zien dat u door onze mensen goed bent geholpen via de telefoon. Wij zullen kijken hoe we uw tip kunnen oppakken. Wij hebben daadwerkelijk een eigen magazijn met echte voorraad en echte producten van het door onszelf ontwikkelde merk. Groet team ACG
- Lieferung vollständig und umgehend - aussagekräftige Anleitung - Aufbau einfach - funktioniert zuverlässig In der Anleitung könnte vielleicht ergänzt werden, daß zum Aufsetzen des Spalters auf den Ständer eine zweite (kräftige) Person notwendig ist.
Guten Tag Ralf, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Sie zufrieden sind. Wir haben Ihren Hinweis zur Kenntnis genommen und werden prüfen, wie wir ihn verarbeiten können. Bei Fragen können Sie sich jederzeit an uns wenden, wir helfen Ihnen gerne weiter. M.f.G. Team ACG
Compressor gekocht. Elke keer verbaas ik me weer als ik in schuur kom dat hij zo stil is. Een koffiezetter maakt meer lawaai. Maandag besteld Donderdag verstuurd vrijdag binnen. Werd keurig op de hoogte gehouden
Het apparaat doet hetgeen ik ervan verwachtte. Goeie omschrijving voor in gebruik name en duidelijke veiligheidsvoorschriften. In ben zeer tevreden.