Werkt goed, snel bezorgd
Prachtig gebouwd stuk gereedschap. Wel lóódzwaar. Heb je geen verhard pad waarover je het gevaarte kunt wegrollen, ga dan voor de extra grote wielen. Dat heb ik niet gedaan en dat vindt ik achteraf jammer.
Motor 220V gekocht voor montage op ander merk kloofmachine. Verkoper erg behulpzaam en meegedacht over aanpassen van aansluiting en verloop naar hydrauliekpomp. Waardevolle kennis. Uiteindelijk bleek met een combinatie van meegegeven onderdelen goed passend te maken. Werkt weer prima!
Motor 220V gekocht voor montage op ander merk kloofmachine. Verkoper erg behulpzaam en meegedacht over aanpassen van aansluiting en verloop naar hydrauliekpomp. Waardevolle kennis. Uiteindelijk bleek met een combinatie van meegegeven onderdelen prima passend te maken. Werkt weer prima!
geweldig
Kon de klover zelf ophalen en werd op de aanhangwagen gezet. Onze oude klover was van een ander merk, en had de kracht niet meer. Weer fijn om met een krachtige machine te werken.
offerte aangevraagd na 2 weken nog geen bericht
offerte aangevraagd na 2 weken nog geen bericht
Nadat mijn oude hogedrukreiniger het had begeven ben ik via wat zoekwerk op Google bij ACG terecht gekomen. Dit had mede te maken met mijn twijfelachtige ervaring (relatief korte levensduur..) met de bekende blauwe en gele merken. De reviews waren positief, de product omschrijving op de website erg duidelijk en de prijzen concurrerend. Hierdoor voor het eerst overgestapt en een hogedrukreiniger besteld voor met name autowassen. Doordat ik hem nog maar net hem kan ik nog niet veel over het product zelf zeggen, maar de eerste indruk is positief!
Communicatie verloopt heel vlot en machine voldoet aan alle verwachtingen
Zeer goed en sterk apparaat wat door iedere blok klieft, ook geen problemen met knoken in de blok. Scherp mes. Gemakkelijk in gebruik en hierdoor ideaal om gauw tussendoor hout te klieven. Zijn geld meer dan waard
Heb deze klover al enkele maanden maar nu pas in gebruik. Heb er kastanje bomen mee gekloven en klieft alles perfect.