zeer goed

zeer goede begieding en zeer behulp zaam

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Duidelijke uitleg over te bestellen materialen

Fijne website om te lezen, duidelijke teksten, plaatjes verduidelijken de tekst prima.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton

Vriendelijke mensen goede voorlichting.

Goed gereedschap

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor met toebehoren

Gewoon goede ervaring, geen negatief punt.

De afhandeling is perfect, en de werking van de7L230 flex kloofmachine voldoet volledig aan de verwachting, wel ben ik van plan om de ergonomische standaard nog aan te schaffen, het is nu toch wel ver bukken bij het in werking zetten van de machine.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7L230flex houtklover.

Keurige en duidelijke site en perfecte en snelle levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

heel goed super

werk perfect

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7ton 230v flex

Zeer tevreden. Snelle levering.

Na 1 dag al geleverd. Prima grasmaaier voor een prima prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: Benzinemaaier 51 cm - COMFORT

Prijs prestatieverhouding super!

Ik heb veel boomstukken op voorraad en heb de machine nog niet geactiveerd. Het is een termijninvestering omdat ik mooie gekloofde blokken ga opslaan voor de koude periode Ik heb al plezier vooraf......uitvoering degelijk netjes en praktisch ontworpen. Ik kom hier later op terug. Fred Visser (de Heen) Noord Brabant

• Welk product heeft u aangeschaft: 8 tons verticale klover

score 9 top

werkt prima in enkele uitzonderlijke gevallen bij zeer knoestige stammen heeft de machiene wat last toch een aanrader

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 ton flex

Prima voorlichting goed apparaat

Goed apparaat

Fantastisch!

Bij levering was er een kleine missing, contact opgenomen en zonder problemen het juiste stuk opnieuw verzonden! Wat een service!

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

Gemak dient de mens

Geweldig goed apparaat snel geleverd gemakkelijke bediening In een woord geweldig goed

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Krachtig apparaat voor een schappelijke prijs.

Een stevig, sterk en mooie compressor voor een hele goeie prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: 24L 10 bar

Compressor werkt goed precies zoals omschreven in de beschrijving op internet. Ik gebruik hem voor spuitwerkzaamheden En doet precies wat ik ervan verlang . Perfect

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 50 liter

Zeer plezierig contact met ACG

Ik heb meermaals contact gehad met de mannen van ACG Holten, ook vanuit het buitenland. Ik heb dit contact als zeer positief ervaren, men dacht goed met mij mee en dat heeft uiteindelijk geleid tot de aanschaf van mijn houtklover. Een beest van een machine met een zeer veilige werking! https://www.acg-holten.com/nl/product/houtklover/houtklover-7-ton-230v/

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton met Flex kap

Vriendelijk en vakkundig advies

Wordt goed geholpen. Laten alle mogelijkheden zien. ,

Prima Houtklover

Klooft er prettig zelfs de grootste blokken gaan en met gemak doorheen. Goede veilige machine, met mooie plastic kap.

Alles wunderbar gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Keurige machine die doet war het beloofd

Prima uitleg en service

Eerst werd mij duidelijk uitgelegd hoe de hout-klover precies werkt. Ook mbt de veiligheids zaken. Daarna tijdje opgeslagen omdat hem niet meteen in mijn auto kon mee nemen. Later met andere auto opgehaald. Prima service en hulp gekregen om de juiste machine te kopen. Deze hout-klover is precies wat ik nodig heb.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout-klover ACG met 8 bar druk.

Goed product

• Welk product heeft u aangeschaft: Kleuf wig

Product geleverd zoals het moet.

Geleverd zoals verwacht. Track and trace klopte met de werkelijkheid.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Uitstekende service

Probleempje met olie lekkage, vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Gratis nieuwe olie op gestuurd. Gewoon heel goed geholpen. Vlot afgehandeld !

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

Fantastische machine, past gelijk bij de toppers!

Nu ik zowel in professionele als privécontext met grasmaaiers van uiteenlopende merken gereden heb (gaande van Powerplus modelletjes van 200 euro tot de Honda's van 1000+ euro) kan ik met groot plezier meedelen dat dit de beste grasmaaier is die ik tot nu toe in handen gehad heb. Ik had reeds op voorhand een goed gevoel over mijn aankoop en ik ben blij dat mijn verwachtingen overtroffen zijn. Gazon of weide, hoog, dik of nat gras. Het maakt niet uit. Deze maaier glijdt erdoor als boter met een vastberadenheid die ik nog niet eerder gezien heb. Je kan de snelheid van de maaier alsook de snelheid waarmee de motor het mes aandrijft volledig zelf samenstellen, het rijden gaat moeiteloos, de enorme maaibreedte houdt het totaal aantal baantjes trekken beperkt en de vangbak zit iedere keer stampvol. Maximale efficiëntie, puur plezier. Ik kijk al uit naar de volgende rit! Ik kan blijven vertellen over wat er allemaal goed aan is maar het lijkt me beter als mensen het zelf ervaren. Twijfel je nog of dit de juiste keuze is? Ik zal de knoop voor je doorhakken: gewoon kopen! De service is ook dik in orde!

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 53+ COMFORT

Prima apparaat en prima geholpen

Prima ontvangen en geholpen met uitleg en uitproberen van het apparaat.Ondertussen al veel gebruikt en het is een zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat

5 Veenweg

Holten 7451RM