prima service snelle levering en vriendelijk
Werkt naar behoren
Mijn ervaring met de houtklover is zeer positief. Vanaf het bestellen ( vriendelijk en duidelijk geholpen ) tot en met de levering volgens afspraak. De werk van de machine is duidelijk en goed, alleen waarom er zo’n draadbeugel bovenlangs de grepen zit is mij niet helemaal duidelijk. Een prima machine. Groet Thijs
Goede morgen Thijs, Bedankt voor het plaatsen van deze recensie! Goed om te horen dat de machine u bevalt. Wat betreft het punt over de draadbeugel. Dit is de bescherming tegen vallend hout. Sinds 2018 is dit onderdeel van een nieuwe wettelijke norm. Succes met kloven! Vriendelijke groet Team ACG
Goed telefonisch contact gehad en heb daarna de hogedruk reiniger besteld super machine !!!
Geleverd volgens afspraak. Telefonisch contact was goed.
Was op zoek naar hout klover. Veel zitten zoeken op internet en veel klovers zitten vergelijken. De acg klover kwam er voor mij als beste uit. Zwaardere elektromotor, kunnen houtblokken kloven tot 60cm diameter. Veel andere merken kunnen dit niet. Na wat contact met acg, de 10T230 – SUPER Comfort aangekocht. Is wat duurder dan andere klovers van de zelfde klasse. Maar bij deze klover is veel over nagedacht. Voldoet aan de verwachtingen, klooft zeer gemakkelijk grotere blokken. Heeft geen probleem en voldoende kracht voor dikke knoesten. Comfortabel werken en gemakkelijk te bedienen. Goeie machine, doet wat moet.
Deze week een paar uur met de flex gedraaid. 7 to die moeiteloos door alle hout heengaat. Flexkap eraf gehaald voor de schijven tot soms wel 70 cm. Simpel in stukjes met een motor die je amper hoort. Had ik deze machine maar eerder gekocht. In elkaar zetten kostte toch wel een paar uur hoor.
Top , goede en snelle levering en apparaat bevalt prima.
De klover werd snel geleverd, na een week lekte de klove olie. Een telefoontje en drie dagen later werd hij omgeruild voor een nieuwe.
Ik heb de compressor nog niet gebruikt, maar de levering was prima op de afgesproken tijd. De compressor ziet er degelijk uit! Dus ik ga er vanuit dat ik er veel plezier van ga hebben.
schnelle Lieferung Kompetente Beratung am Telefon zum Gerät. sehr gute Spaltung auch von knorrigen Ästen. Auch Teile mit großem Durchmesser ( 60 cm. )lassen sich leicht spalten. Für mich als Laien sieht der Spalter sehr solide aus. Bin voll zufrieden.
De pomphuis voor de kloofmachine bleek niet de “sleeves” te hebben voor de juiste asmaat. Bijna alles weer kapot gedraaid. Uiteindelijk via wat knutselen de sleeves van de oude overgezet en nu werkt het weer. Voor de rest alles prima.
Beste Erik, Vervelend dat het onderdeel niet paste op uw machine. Het blijkt dat u een onderdeel gekocht heeft in onze webshop en deze wilde gebruiken voor een ander merk machine dan ACG, daarom paste het onderdeel niet. Gelukkig is het gelukt deze pas te maken voor uw situatie. Kleine tip voor de volgende keer, neem even contact met ons op voordat u het onderdeel bestelt. Wij meten graag de maten voor u na om teleurstelling te voorkomen. Bedankt voor het plaatsen van de recensie en we helpen u graag een volgende keer weer! Groet Team ACG
HD reiniger besteld.Daarbij was een slang van een verkeerd type geleverd.Deze knikte nog al snel.Gebeld en een foto van de slang door gestuurd.Zonder probleem werd een slang van het goede type na geleverd
Duidelijke winkel. Goede afhandeling
Nog kort in gebruik, dus geen idee van kwaliteit op lange termijn, maar eerste ervaringen super positief! Tjopt moeiteloos alle stammen tot brandhout!
Perfecte levering, en toestel beantwoord aan mijn verwachtingen.
Toppers
Prima levering en zeer goede aankoop !!!
sorry,nog niet gebruikt
snel en compleet geleverd. Product voldoet goed aan de verwachting
De eerste ervaringen met dit product zijn goed. De veegmachine is nu 1 keer gebruikt voor het schoonvegen van een schoolplein.
Snel geleverd goed advies
Voordat we tot aankoop overgingen zijn we de houtkloof machine gaan bekijken. We werden prettige ontvangen. We konden de machines uit proberen. Daarna hebben we besloten om een andere machine te kopen dan dat we van plan waren.
Had ik eerder aan moeten schaffen