Ik ben heel content met de teknike afwerking van de houtklover. Naar een hur heb ik al en goede produkti afgewerkt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover eco 8 T

Leveren supersnel zeer goede compressor en goede uitleg e.d via de web. ,

Mooie goede compressor supersnel geleverd. Goeie uitgebreide uitleg via het web van A.C.G.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

gebruiksklaar maken kost enige moeite, kracht en technisch inzicht; eenmaal klaar... super product!

Ondanks de uitgebreide beschrijving met foto's was het gebruiksklaar maken van de machine nogal een dingetje. Om de kabels van de zwarte en groene hendel klemmen te bevestigen heb je echt kracht nodig en enig technisch inzicht. Eenmaal klaar loopt de machine licht en functioneert prima.

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmachine ACG53-comfort+

Een matige start omdat de kloofmachine niet goed functioneerde.

Mijn start met de kloofmachine was matig. Achteraf bleek dat de kloofmachine niet goed afgesteld afgeleverd was waardoor de mes niet altijd automatisch omhoog ging. Dit is na wederzijdse communicatie met ACG keurig thuis opgelost. Nu werkt de machine prima. Ook erg blij dat ik de 400 volt, 4 KW motor versie heb gekozen. Deze is stil sterk, snel en erg stabiel in het werk. Ik heb nog geen houtblok gehad waar hij enige moeite mee had. Hij snijd door alle dikke noesten heen zonder enige moeite. Goede kloofmachine tegen een nette prijs. Tevens is de service natijd prima van ACG. Dus mocht je problemen hebben wordt dit keurig opgelost!!!!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine super comfort

ik heb goede ervaring met acg

goede ervaring met acg met mijn vorige aankoop van een houtklover daarom vertrouw ik ook op de hoge druk reiniger.

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedruk reiniger

Product snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

Prima apparaat, snel geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Snelle levering ,hoge kwaliteit

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 50 liter 10 bar. 2cilinder

in een woord geweldig

Dit was voor mij de eerste keer zaken doen met ACG-Holten BV maar zeker niet de laatste keer. Voor een nette prijs gekocht en alles zoals telefonische afgesproken geleverd, hiervoor mijn complimenten.

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedruk reiniger+compressor

Super.

Mooie producten voor een goede prijs met een snelle levering. Top. Houden zo.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Je kunt ter plekke de machines testen, dus een goede keus maken

goed advies, mogelijkheid om ter plekke te testen en prima machines!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd, ziet er goed uit, doet wat moet. Vind het vermogen wat aan de lage kant. Opwindmechanisme is wat lastig te bedienen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Ben zeer tevreden met de maaimachine.

• Welk product heeft u aangeschaft: maaimachine

Goed kwalitatief materiaal.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

TOP.

Snel geleverd, mooi product. Ben zeer tevreden en een vriend zal er ook één bestellen vanavond. .

• Welk product heeft u aangeschaft: Kliefmachine

Snel, behulpzaam en vakkundig

Voor mijn kloofmachine producten voor onderhoud gehaald. Nemen de tijd, ook al heb je geen kloofmachine bij hun gehaald. Daarnaast snel geregeld zodat il snel weer verder kon. Kortom niks op aan te merken en alleen maar lof

• Welk product heeft u aangeschaft: Olie en vet

Super apparaat.

Werkt erg goed, veilig en snel.

• Welk product heeft u aangeschaft: Zwaarste houtklover

Vlotte communicatie en aankoop van een horinzontale kliever 7L230 FLEX + Actiepakket en standaard

+ Zeer goede communicatie en uitleg over het product + Mooie prijs inclusief kliever, actiepakket en poot + Product werkt goed, voldoet aan de verwachtingen + Goede handleiding maar een video op USB of online zou nog een surplus zijn. + Klooft dikke stammen zonder moeite + Zeer vriendelijk + Bestel zeker de extra kliefkop - Levering zonder verwittiging, normaal werd het later geleverd, oorzaak ligt volgens mij bij de laatste courierdienst - Oliedop zit muurvast, normaal zit ik voor een jaar goed doordat er olie inzit maar nadien zal ik problemen hebben om het oliepijl te meten en aan te vullen..

• Welk product heeft u aangeschaft: 7L230 FLEX

Nog niet gebruik hij gaat 7 mei naar Hongarije, ziet er goed uit

Nog niet gebruikt gaat 7 mei naar Hongarije, ziet er goed uit

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG56 superXL maaier

Top machine

Snelle levering in top staat afgeleverd keurig vast op pallet We hebben er ondertussen mee gewerkt en machine doet precies zoals omschreven of zelfs nog beter

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Top machine die een knappe dikke boom aan kan!

Snel geleverd, makkelijk af te monteren. En klaar voor gebruik.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8T eco

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Compressor aangeschaft voor gebruik luchtgereedschap en banden pompen. Compact, stil en prima kwaliteit

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24/10 Basic

goede service echt top

goede service echt top

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Prima product snel geleverd

Mooie kleine compressor met grote luchtopbrengst precies wat ik zocht.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Prima grasmaaier voor scherpe prijs!

Inmiddels heb ik de grasmaaier al een paar keer gebruikt en tot nu toe beantwoord deze aankoop aan al mijn verwachtingen. Deze machine is voor mij identiek aan de andere merken, zoals de grasmaaiers van Stiga. De aandrijving is prima, het mulchen is goed, ook de grote opvangbak voldoet goed. Eindconclusie gezien de aankoopprijs en de vlotte levering ben ik zeer tevreden over deze aankoop. Ik zou deze grasmaaier iedereen met een grote tuin aanbevelen!

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG46-basic

Prima onderneming!

Snel en goed geleverd. Houtklover doet het naar behoren. En dit voor een mooie prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

5 Veenweg