Snel en goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle reactie, fijne communicatie! Toen ik vroeg of het eventueel eerder bezorgd kon worden, werd dit gelijk opgepakt en was dat geen probleem! Helemaal top.
22 August 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 341 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De meerderheid van de reviews is positief met snelle levering, goede kwaliteit en behulpzaam personeel. Enkele opmerkingen gaan over post-sales service en leveringsschema's. Over het geheel genomen waarderen klanten de snelheid, nauwkeurigheid van bestellingen en bereidheid tot helpen. De ervaringen blijven overwegend positief met aandacht voor professionaliteit en responsiviteit.
22 August 2024
Noortje
Leiden
Ik werd goed geholpen toen ik op de email vroeg of het logo bestand wat wij hadden afgedrukt kon worden op een canvastasje. Ik kreeg toen al snel reactie met een voorbeeld van het eindproduct. De levering en kwaliteit van het product was ook goed.
30 July 2024
Tim
‘t Zand
Goeie service. Mooi product. Fijn en snel contact via de mail.
26 July 2024
Jasmijn
Ter Apel
Prachtig product, mooi gegraveerd, fijn persoonlijk contact en super snelle levering !
7 July 2024
Nathalie
Callantsoog
Snelle reactie, zeer behulpzaam!
5 July 2024
Christel
Zandbergen
Wat een fijne partij om mee samen te werken, super snel schakelen, fijn telefonisch contact én ze hebben zelfs iets meer geleverd zonder extra kosten, toen ik naderhand vroeg of dit mogelijk was. Tevens is het drukwerk van super mooie kwaliteit, prachtig. Zeker een aanrader!
20 May 2024
Tessa
Meppel
Ik ben erg blij mee en heel aardig en vriendelijk, ze hebben snelle diensten ik raad het echt aan!!!
18 May 2024
Sam’s bakery
Gouda
Snel en gemakkelijk in het contact, staan voor je klaar als je vragen hebt.
9 April 2024
Jesse
Groningen
Bedrukte linnen tassen besteld. Deze waren ondanks dat ik enkel een JPG bestand had, super netjes bedrukt en zeer snel geleverd. Complimenten voor deze uitstekende en vriendelijke service!
9 April 2024
Danielle
Oss
Ben heel vriendelijk en vlot geholpen met mijn vragen en wensen. Het resultaat is prachtig, zeer tevreden!
6 April 2024
Mieke
Groningen
Goede ervaringen met communicatie, meedenken en uitvoering geven aan gewenste relatie geschenken. mvrgr. Groet Hans Groenenberg bestuur v.v Sparta'30
5 April 2024
Johannes Groenenberg
Rijswijk (N-Br)
Goede, snelle en vriendelijke service. Chiara van Zoest is een rockstar als het op klantenservice aankomt
5 April 2024
Nathaly
Bonaire
vlot voorstel, goed beeld van het ontwerp en snelle levering van prima kwaliteit!
Beveelt niet aan
15 March 2024
Nicolien
Utrecht
14 March 2024
Kim
Millingen aan de Rijn
De ervaring is snelle reactie en prettige communicatie.
19 February 2024
Jolanda Schreiber
Drachten
Geen opmerkingen! Alles was in orde!
19 February 2024
Ellen
Waasmunster
Ik heb ervaren dat dit bedrijf fijn is om zaken mee te doen.
7 February 2024
Erwin
Dalfsen
Ik had snel antwoord op mijn vraag en de levering was precies zoals op de site stond vermeld.
18 January 2024
Lilianne
Heerlen
Wij hebben drinkflesjes met logo besteld. Er werd goed meegedacht en de mailwisseling verliep vlot en vriendelijk. We zijn erg blij met de drinkflessen.
5 January 2024
Corine
Kesteren
Ik ben erg blij met hulp en advies voor de keuze van mijn relatiegeschenken.
19 December 2023
Bianca Snoek
Capelle aan den IJss
Goede communicatie, snelle levering, er was iets kapot en dat lag aan de bezorging maar werd gelijk een nieuwe voor besteld. Kortom prima!
6 December 2023
Henny
Lekkerkerk
Een snelle en uitstekende service bij bedrukken en levering. Binnen een uur hadden wij een proefdruk binnen.
Annet
Lekkerkerk
Voor de feestdagen had ik mijn bestelling in no-time binnen.
Ton
Utrecht
Prijs zeer aantrekkelijke.
M Thomassen
Lekkerkerk
Daarnaast ook mooi bedrukt aan de voorkant met mijn logo
27 November 2023
Randy van Zoest
Welkom bij INTER Relatiegeschenken https://www.interrelatiegeschenken.nl/
Geven geeft plezier. Bedrukt met logo of onbedrukt - van goedkope tot luxe relatiegeschenken. Promotieartikelen en relatiegeschenken zorgen voor een goed gevoel bij de ontvanger. Dat is waar het om draait bij een geschikt relatiegeschenk.
In onze webshop vind u de leukste artikelen. Bestel ze eenvoudig online in 4 simpele stappen. Tassen, pennen, aanstekers, notitieboekjes, handdoeken, stressballen, paraplu's, keycords, mokken, bidons, waterflessen, tote bags, usb sticks, petjes, caps, t-shirts, notitieboekjes, mutsen, gadgets, sleutelhangers, mintjes, poncho's & nog veel meer!
Randweg 14
2941CG Lekkerkerk