Makkelijke site en zeer gunstig geprijsd
De levering was snel en zeer goed verpakt
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 622 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een soepel bestelproces. Het team biedt duidelijke informatie en snelle reacties. Pakketten komen veilig aan en voldoen aan verwachtingen. Over het algemeen is de ervaring positief, met af en toe een klein probleem.
De levering was snel en zeer goed verpakt
12 August 2025
Nico
Bemmel
Streaming stick besteld, makkelijke installatie, prima product
8 August 2025
Jasper
Lent
Een Quantis QE317 digitale radio ontvanger aangeschaft om dat ik dacht dat mijn QE 317 defect was. Tijdens installatie kreeg ik dezelfde melding, geen signaal! Dit bleek aan Ziggo te liggen die de modulatie had aangepast waardoor die ontvangers niet meer functioneerde, Uiteindelijk contact opgenomen met KinQ en de dame aan de telefoon heeft mij door het menu heen geholpen om de modulatie aan te kunnen passen. GEWELDIG GEHOLPEN!
5 August 2025
Rene
Rotterdam
Echter het bedrag terug storten duurt lang. Verder oké
4 August 2025
John
Van der Linden
Snelle levering en prima service. Er was een onderdeel stuk bij levering, na telefonisch contact kwam er de volgende dag een nieuw product.
3 August 2025
heel OK ervaring
23 July 2025
Paul
Scherpenheuvel-Zichem
Mijn product voldoet volledig aan de verwachtingen. Advies van mij is om een andere bezorgdienst te gebruiken. GLS bezorger zegt dat hij heeft aangebeld. Mijn ringeloren camera zegt van niet
22 July 2025
Yvonne Nammensma
Augustinusga
enige nadeel is de gebrekkige gebruiksaanwijzing die erbij zit, deze is dan wel gemakkelijk te downloaden van internet.
21 July 2025
Cees Quaak
Wissenkerke
DAB-ontvanger bsteld , en na 2 dagen werdhij afgeleverd door DHL
18 July 2025
Eric
Schiedam
Nooit gedacht dat er zoveel mogelijk was.
12 July 2025
Henk Lustig
Bloemendaal
Bestellen, niet duur, snel geleverd en product zoals het moet zijn. Top.
Jan
Harlingen
Service is prima.
Jan
Mijas
Hoewel ik een echte aplle fan ben, is dit een prima device voor een "domme" tvl. heb hem aangeschaft om NLZiet te kijken. instellen was erg eenvoudig (en kan nog veel eenvoudiger als je wel een google fan bent :-) )
ron
utrecht
Via, kwam ik bij deze leverancier/ website terecht voor een bepaald artikel. Prima overzichtelijk en snelle (gratis) levering.
5 July 2025
Arno
Hulst
Via de telefoon, duidelijke uitleg gehad. Besteld en betaald waarna de volgende dag afgehaald. Zeer vriendelijke mensen en prima product.
23 June 2025
Jilles
Eindhoven
De bestelde Quantis DVB-C digitale radiotuner QE 317 wordt in deze tijd van streaming als obsoleet beschouwd. KinQ leverde het toestel met enkele iets gemodificeerde functionaliteiten. De bestelling is in goede orde aan huis geleverd. Mijn dank voor de verleende zorg.
18 June 2025
Rene
Amsterdam
Mijn bestelde product werd geleverd volgens vooraf gecommuniceerde datum. Prima dus.
17 June 2025
Kees
Maastricht
Doen gewoon wat ze zeggen op de website.
12 June 2025
Hans
Son
n.v.t.
23 April 2025
M
Breda
Het product is top. Iets meer werk met installeren, maar het is gelukt.
5 April 2025
John
Vroomshoop
Vriendelijk in de mail en snelle levering
21 March 2025
Marco
Soesterberg
###############
20 March 2025
E.S.
Amsterdam
Tv voor de camper besteld . Zeer goede prijs en een snelle levering ! Zeker zijn 5 sterren waard ! Echte aanrader !
14 March 2025
Johan
Maaseik
Het retourproduct dat ik had gekocht werd volgens afspraak geleverd. Product was als nieuw en functioneerde uitstekend
13 March 2025
Roelof
Zuidlaren
Ontdek de nieuwste streamingapparaten en smart-tv's voor een ultieme home-entertainmentervaring. Shop topmerken, profiteer van scherpe deals en snelle levering, alles op één plek!
Ambachtsweg 16
5683 CD Best