Korekte en snelle service.
Zie hier boven.
Zie hier boven.
3 February 2022
M.j.
Oirlo
Eindelijk Netflix op de slaapkamer. De humax is erg eenvoudig te installeren, het wijst zich vanzelf.
29 January 2022
Gerard
Heerenveen
ik ben 78 ik kon dit niet aanpassen en heb ze geretourneerd graag mijn geld terug
29 January 2022
Gert
8042NT
Bij telefonisch kontakt, snel, vriendelijk en adequaat geinformeerd. Ben heel tevreden.
27 January 2022
Ron
Poeldijk
Afstandsbediening werkte in 1x en snelle verzending.
24 January 2022
Kees
Noordwijk
23 January 2022
Hink
Hoofddorp
Humax is een van de beste merken in ontvangers en satelietontvangers.
9 January 2022
Eric Van der groef
Etten-Leur
Beste mensen, Ik word niet goed van Uw telefonische mogelijkheid, bel mij een ongans en er blijft maar 1 of meerdere voor mij en dat is nu 45 minuten dat ik gewacht heb. Heb een E-mail gestuurd waar in het geheel geen reaktie opkomt, nee mensen dit werkt dus niet.
Beveelt niet aan
6 January 2022
Sander de Jong
Vlaardingen
Beste Sander,
Het is inmiddels al even geleden maar we hebben contact gehad en volgens mij is alles opgelost.
Niet duidelijk was het dat wij eindejaar sluiting hadden en er binnen het bedrijf niemand aanwezig was om de telefoon of e-mails te beantwoorden.
Op de website stond het wel aangegeven maar klaarblijkelijk niet duidelijk genoeg. Dit nemen we mee zodat we het bij een eventuele volgende vakantiesluiting nog duidelijker gaan weergeven.
Met vriendelijke groet,
Mark
Quantis Electronics
Mijn artikel was eenvoudig te vinden in de online shop, het bestelproces was heel overzichtelijk en de bestelling was sneller binnen dan verwacht.
2 January 2022
dave
waddinxveen
Gelijk de goede afstandsbediening. Alles werkt weer..
26 December 2021
J.F.
Hoofddorp
alles volgens wens verlopen
10 December 2021
Ton
THORN
Mijn beide apparaten zijn al wat ouder maar werken nog steeds perfect. Een defecte afstandbediening, us een nieuwe besteld. Binnen 48 uur in huis en alles werk weer comfortabel.
10 December 2021
Dick
Dokkum
besteld en snel binnen echt supper.
3 December 2021
Jolanda Deenik
Delft
Ik belde naar expert, die hadden het niet in voorraad en wisten ook niet wanneer het er wel zou zijn. Ik belde naar Humax en de volgende dag had ik het
27 November 2021
Iris
Sluis
Zie boven.
19 November 2021
Lowie Verwegen
Veghel
Zelf eerst foutief besteld. Telefonisch contact gezocht en prima geholpen door ene Miriam. Twee dagen later alles in orde!
6 November 2021
Theo Baert
Hulst
Product heel snel ontvangen. Geïnstalleerd volgens de bijgeleverde handleiding maar helaas het werkte niet. Lag niet aan het product maar aan de coax kabel. Gesproken met Mark en heeft alles duidelijk uitgelegd en kan het product retourneren. Goede service!
23 October 2021
H
''s-Heerenbroek
Eenvoudige installatie (link naar handleiding op internet had wel vermeld mogen worden bij het apparaat). Netflix nu prima te ontvangen. Daarnaast ook enkele andere apps beschikbaar. Voor 25 euro incl verzendkosten een zeer goedkope en prima oplossing om Netflix op oudere TV te ontvangen.
11 October 2021
Gernes
Schagen
Pakketje was door GLS niet geleverd maar wel als ontvangen gemeld. Ook na navragen in de buurt is het pakketje niet meer terug gevonden. Meteen is er een nieuwe afstandsbediening toegestuurd en die was de volgende dag binnen. Top!
7 October 2021
Rob
Dongen
Ik heb de verbinding naar de versterker via de optische uitgang naar de losse DAC van deCD-speler laten lopen. Dit resulteert in een prima geluid.
6 October 2021
Willem
Apeldoorn
Makkelijk in gebruik En een mooie oplossing voor netflix
27 September 2021
Mannes
Den helder
#
12 September 2021
Alex
Horssen
Telefonisch zeer goed advies, nieuwe afstandsbediening besteld! Vlot geleverd !
1 September 2021
Paul