Filters

8

Goede producten en snelle levering

De vitamines die ik gebruik zijn van zeer goede kwaliteit. Ook gebruik ik de zuivere visolie en merk dat ik er baat bij heb. Daarbij is de levering altijd erg snel, dus voor mijn geen ander dan alleen Overload.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede producten en snelle levering

vis olie doet wat er op staat ook de maagzuur pillen zijn super

 • Aanbevelen? Ja
10

Mylogenics een Waardevolle opleiding !

Een aanrader voor ieder die in de sportwereld zit en mensen begeleid en of behandeld !

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring was buitengewoon positief en heeft me voorzien van een schat aan uitgebreide kennis

"Ik ben absoluut enthousiast over mijn ervaring bij Overload. Het instituut heeft niet alleen een breed scala aan cursussen en opleidingen, maar de trainers zijn werkelijk uitmuntend. Hun expertise en passie voor het vakgebied waren duidelijk merkbaar tijdens de lessen. De trainers bij Overload zijn zeer goed geïnformeerd en bekwaam. Ze delen hun kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier, waardoor het leerproces enorm aangenaam en boeiend was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevol, leerzaam en enorm veel ervaring!

In september 2022 begon ik bij de Overload met het Entire Program met als doel om mijzelf om te scholen naar personal trainer. Na het volgen van top A, top B en PHP het vertrouwen in mezelf gekregen om ontslag te nemen en te starten als ZZP’er. Dit vertrouwen heb ik mede dankzij Coen en de andere trainers gekregen. Team Overload heeft ervaringsdeskundigen die les geven waardoor de lessen enorm veel kennis bevatten. De modules zijn allemaal erg waardevol en direct toe te passen in de praktijk! Tussen de modules van de verschillende lesdagen zit genoeg tijd zodat je kan gaan uitproberen wat de aanpak bij jezelf en/of anderen voor effect hebben! Na het volgen van de verschillende modules valt steeds meer het ‘kwartje’ en wordt duidelijk dat het één niet zonder het andere kan. Je krijgt alle tools om te doen wat nodig is zodat de klant zijn doel behaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit onderscheid de jongens van de mannen

Ik dacht dat ik heel wat wist van fitness en voeding. Maar bij Overload Worldwide ben ik naar een volkomen ander level getild. Voeding, Training, omgaan met blessures en die kunnen voorkomen, het leren kijken naar een klant en zijn of haar doel en doen wat nodig is om dat te behalen in zo kort mogelijke tijd met het meeste rendement. Overload is nog veel meer dan dat. Ik ben nog niet uitgeleerd maar al een enorme meerwaarde voor mijn klanten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm veel kennis en toepasbaarheid! Aanrader!

Een grote eye opener voor mij hoe ik de slee toe kan passen. Door het zelf te ervaren en de ruime kennis van de instructeurs weet ik hoe ik een klant kan helpen en hoe het moet voelen! Absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles komt samen in de sled cursus

Het gehele programma komt hier samen. En dan nog een stap verder. Ik ging begrijpen hoe de krachten door het lichaam gaan bij verschillende oefeningen. Hoe je houding, snelheid en uitvoering daar invloed op heeft en hoe je de oefeningen in kan zetten op ieder niveau. Een erg praktische en goed onderbouwde module!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne visolie

Ik kreeg advies om deze visolie te gaan gebruiken zodoende ben ik dit gaan gebruiken, naar volle tevredenheid. Ik ga normaal niet zo goed op visolie en heb al diverse merken geprobeerd. Dit is het eerste merk wat goed werkt en ik merk wel degelijk verschil. Eerst was ik huivering voor de evt vieze smaak maar niets van dat. Ik heb de flesjes met orange flavour. Mocht je twijfelen om dit aan te schaffen? Ik neem je twijfel weg want dit is erg fijne visolie. Kortom een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Weer een goede aanvulling

Heb weer eea afgestoft en nieuwe inzichten opgedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uniek in zijn soort.

Wat er ook aangeboden wordt en hoe raar het soms klinkt alles klopt als je het toepast. Fantastische opleiding voor het opdoen van levenslange levensveranderende kennis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige spullen en fantastische service!

Ik bestel de laatste tijd mijn proteïne poeder bij Overload. Er ging iets mis met mijn laatste bestelling. Om dat goed te maken heeft Nathalie er werkelijk alles en meer aan gedaan om het goed te maken. Behalve de fijne kwaliteit van de spullen zorgt de persoonlijke, vrolijke en hartelijke benadering er voor dat ik een super tevreden klant bent en blijf. Echt een top bedrijf! Ik ben fan :-)

 • Aanbevelen? Ja
7

Duidelijke info

Leuke 21 dagen challenge

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker gezond spul

Het is lekker De prijs mag wat lager

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima lesprogramma met veel informatie

Net mijn TOP trainer A afgerond. Nu door naar TOP trainer B.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top product

Fijn vloeibare visolie van goede kwaliteit. Je merkt echt verschil aan je lijf. Soepeler, beter afvallen etc.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leven terug dankzij Overload

Vijf jaar niet kunnen lopen door een niet geslaagde knie prothese. Door een out of the box analyse van Coen onlangs een totaal revisie gehad en dankzij de professionals die door Overload zijn opgeleid heb ik mijn leven terug. Geen ‘standaard’ fysio was dit gelukt. Eerst functie terug brengen, herprogrammeren en dan pas verder. Deze strategie/ benadering is mijn redding geweest. Coen, Erwin en Richard een diepe buiging voor jullie. Dank voor jullie geduld, passie en volharding. Ik ben er nog niet maar dankzij jullie een heel eind op weg.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slecht

Er is nog niks geleverd

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer Guijt, Uiteraard betreuren wij het om negatieve reviews te krijgen, temeer daar een goede klantenservice en de zorg dat klanten netjes en op tijd hun orders ontvangen bij ons altijd prioriteit heeft. N.a.v. uw review heb ik het verloop van uw order dus direct nagekeken. Allereerst verbaast het mij dat ik geen enkele melding van u terugvind; dat u blijkbaar direct overgaat tot het schrijven van een negatieve review maar ons nog nooit heeft gecontacteerd om te laten weten dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wanneer u ons gewoon even belt of mailt kunnen wij er direct voor u induiken en helpen de zaak zsm op te lossen. Echter, uit onze administratie blijkt dat u op zaterdagavond 17 sept. een bestelling heeft geplaatst. Die order wordt dan normaliter maandagochtend verwerkt en dinsdag geleverd. (Althans, als de post bezorging doet wat hij moet doen uiteraard, maar daar hebben wij geen vat op!) In dit geval is uw order door ons al gelijk diezelfde zaterdagavond verwerkt en meegegeven aan de post. Op maandag 19 sept. stond uw order dus al voor u klaar op de door u gekozen afhaal lokatie. (COOP Tramstraat te Katwijk) Sterker nog, deze order zou daar vervolgens op 20 sept. om 17.34 uur ook zijn opgehaald! Helaas kunnen wij dus niet ontdekken waar uw negatieve review op gebaseerd is. Mocht u de order onverhoopt ECHT niet hebben, dan is hier iets anders aan de hand en ligt dat in ieder geval niet bij ons! Dat neemt niet weg dat ik u dan nog steeds graag wil helpen om de order voor u te laten traceren,..... het zou alleen fijn zijn als dat kan zonder onterechte negatieve reviews. Mocht u dus toch nog vragen hebben ben ik bereikbaar op 06-55303482 M vr gr. N de Vos, Overload Worldwide bv.

10

Waardevol, leerzaam en aanrader voor elke personal trainer

Een jaar geleden de meeste modules gevold bij overload. Nog steeds alle informatie aan het verwerken en vooral toepassen op mijn klanten. Het programma leert je kijken naar je kijken en vanuit daar de oorzaak op te lossen inplaats van de bovenliggende klachten. Ook php en top A en B hebben wij zoveel meer gebracht. Zeker een aanrader om de verschillende systemen te leren. Ik zou nog veel meer kunnen schrijven maar ik zou zeggen echt een aanrader en laat je verbazen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super opleidingscentrum

Fantastische opleidingen, veel van geleerd! En de overload pet is ook prachtig!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

Prima kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige opleiding , veel geleerd en al veel toegepast.

Het is inderdaad niet meer trainen maar beter trainen. Words don’t teach practice does. Zo waar… vond het een super ervaring. Het gevoel overheerst dat je meer wil. Meer kennis , beter worden in je vak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel veel geleerd

Heel leerzaam en goed uitgelegd, Zeker een aanrader voor iedereen die meer wilt weten over personal training en de zin en onzin ervan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Breinbrekend, verhelderend & super inspirerend

Het kunnen beredeneren is de key om personal training te kunnen bieden of om een groep sporters ieder op zijn eigen niveau te kunnen begeleiden. Dit is wat je in de basis leert binnen top A.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

In een woord, INTERESSANT!

 • Aanbevelen? Ja

Over Overload Worldwide BV

Overload Worldwide is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en is inmiddels DE nieuwe standaard in de wereld van fysieke training! Geboren vanuit passie en inmiddels uitgegroeid tot een 'begrip' in de wereld van training, revalidatie, voeding & supplementen, en alles wat met een gezond menselijk fysiek te maken heeft. Jarenlang wereldwijd opgedane kennis bij diverse experts en een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Ned. Korps Mariniers vormen de basis van het Overload Certification Program. Vanwege de ongekende resultaten die dankzij deze kennis en ervaring werden behaald bij o.a. (top)sporters ontstond het idee om een uniek opleidingsinstituut op te zetten. En met groot succes! Het niveau van het Overload opleidingstraject is nog nergens binnen de grenzen van Europa te vinden. Daarnaast biedt de uitleg over- en de ontwikkeling van hoogwaardige FundamentalsTM supplementen veel duidelijkheid voor de consument. Om te beginnen staat niet de prijs maar de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten voorop. In samenwerking met een eigen biochemicus wordt het gehele productieproces -vanaf de grondstof sourcing tot aan het eindproduct- aangestuurd en gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij continu garant staan voor de kwaliteit en zuiverheid. Om die reden wordt er ook vrijwel alleen maar samengewerkt met Nederlandse producenten die behoren tot de top van Europa en worden alle gebruikte grondstoffen gecontroleerd door de meest vooraanstaande laboratoria. Nederlandse producenten weten tevens exact welke stoffen wel en niet zijn toegestaan. Verder monitoren wij voortdurend de werking van onze FundamentalsTM supplementen en kunnen wij, vanwege de 'korte lijntjes', op ieder gewenst moment aanpassingen doorvoeren in de samenstelling. Dit alles geschiedt volgens de laatste inzichten en technologieën, om maximale resultaten te kunnen waarborgen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd