Perfecte service

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen, vlotte levering op afgesproken tijdstip als ook perfecte service na levering. De vastgestelde kleine beschadiging werd perfect opgelost door op zeer korte termijn een nieuw exemplaar ter vervangening af te leveren. Beter kan niet!

Super service,

Zeer vriendelijk, correct en goeie prijzen

Kan niet beter!

Gemakkelijk te plaatsen order. Perfecte levering met zelfs uitleg over het gebruik ervan.

Al enkele ladders en toebehoren besteld bij Altus. Duidelijke communicatie, scherpe prijzen, snelle levering. Vriendelijke groeten, Davy

Goede aankoop.

Is al heel die sting geweest.

Prijs Kwaliteit

Handige ladders, topmateriaal

Zeer correcte service

Alles is volgens de afspraken zeer vlot verlopen

prima service en levering

mooi aanbod, snel geleverd. De betere ladder- en stellingleverancier. bedankt !

onprofessioneel.

Ladders besteld, verkeerde geleverd - terug halen - geleverd met fabrieksfout - terug halen - geleverd maar niet meer conform ( 2 ongelijke delen ) Na meer dan 33 jaar ruitenwasser te zijn heb ik deze toestanden nog niet meegemaakt. Heb mijn ongenoegen laten weten, ladder moest terug genomen worden maar moet ze zo gebruiken want alles blijkt volgens Altus in orde te zijn. ik heb er vandaag mee gewerkt, bovenste voetjes (bescherming, blauwe toppen zijn er al vanaf gevallen !! kan ze terug plaatsen maar dit gaat regelmatig gebeuren ) De 2 delen zijn niet op elkaar afstemt en rammelen dan ook naar alle zijden. normaal echt ONPROFESSIONEEL !!

Zeer snelle levering door vriendelijke medewerker!

Bestelling geplaatst van Solide VS30 stelling tijdens de middag en levering dezelfde dag rond 16 uur door een zeer vriendelijke medewerker. Dit is wel een perfecte service!

Positief

Eerste ervaring zeer positief

Eerste indruk: concurrerende prijzen, betrouwbaar en inderdaad levering volgende dag.....

Gratis geleverd in w-vl.en goedkoper dan in de hubo

uitstekend

prima service - prima producten

een voorbeeld voor andere online firma's

Zeer correct, de gast die de ladder bracht was zeer vriendelijk en correct Groeten Sybens

Super service

Super service

Perfecte service, alles was zoals beloofd!

Perfecte service, alles was zoals beloofd!

Zeer goede service

De informatie en het bestelproces op de website is zeer goed. De prijs is concurrentieel en de levering zeer vlot.

Prettig zakendoen kwaliteitsmateriaal.

Zeer correct en gratis thuis geleverd bedankt

verborgen verzendkosten

Op de website staat vermeld: gratis bezorging in Vlaanderen. Bij het afrekenen blijkt dat er 15 euro verzendkosten bijkomen! Helpdesk contact vermeldt dat gratis bezorging alleen vanaf besteding van 100 euro is, hetgeen nergens op de website is te vinden. Inmiddels heeft Altus de website goed aangepast. Klasse ! Maar de verzendkosten van 15 euro vind ik nog steeds veel.

Al enkele ladders en toebehoren bij gekocht en steeds een perfecte en snelle service gekregen. Aanrader!

Goede en snelle service

Ik ben altijd voorzichtig met online aankopen van "grotere" bedragen, de site zag er goed uit. Ik heb eerst iets klein gekocht tot 4 weken geleden heb ik een duurder aankoop gedaan. Hiervan is alles vlot en fantastisch goed verlopen. De goederen die ik gekocht heb zijn van zeer goede kwaliteit. Bij de volgende aankoop van ladder/stelling zal ook via Altus zijn! De goederen zijn altijd zeer snel geleverd. Bij telefonisch of mail contact zijn ze altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kan Altus alleen maar aanraden aan iedereen. Bedankt!

Correcte levering van bestelling.

Telefonisch contact was goed. De levering was snel en één dag vroeger dan gevraagd.

Bestelling vlot, levering vlot

Kolvestraat 5

8000 Brugge

+32050 314 129

Over Altus NV

ALTUS NV BRUGGE - ROLSTELLINGEN, KAMERSTELLINGEN, LADDERS EN TRAPLADDERS De naam ALTUS staat in het Latijns voor hoog, vandaar hebben wij onze firma naam te danken. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 19 jaar (sinds januari 2000). Voorheen was onze zaakvoerder werkzaam gedurende 9 jaar bij de firma Altrex alwaar hij de ruime ervaring en kennis opgedaan heeft. Wij zijn, naast fabrikant en groothandel, ook webwinkelier en retailer met 1 winkel in Brugge. Dit betekent dat we op zowel de inkoop kant alsook de verkoopkant onze ervaringen hebben en goed weten wat de consument zoekt en verwacht. Altus staat voor: Kwaliteit Service Stock Garanties Scherpe prijzen Klant tevredenheid