Ruim aanbod, correcte prijzen en goede leveringsdienst

Snelle en correcte levering

kwaliteit

correcte info en levering van de producten

Probleemloos

Even zelf moeten navragen over voorziene leveringsdatum maar voor de rest alles perfect verlopen!

Goed product voor een goede prijs en vlotte levering.

Wij kochten een semi-professionele stelling na telefonisch overleg met Altus over de diverse types en keuzes . Enkele dagen later werd de stelling afgeleverd door een vriendelijke medewerker van Altus die ook nog eens uitleg gaf over de montage. Goede service.

kwaliteitsvolle producten

kwaliteitsvolle en zeer snelle levering aan iedereen aan te bevelen

Makkelijke/vlotte en correcte samenwerking

Zeer vlotte en correcte samenwerking, steeds bereid om te luisteren naar de klant. En een goede oplossing voor te stellen. Prijs/kwaliteit en gebruik. Ook vlot te bereiken bij vragen over aangekocht product alsook hoe je op een goede manier kan uitbereiden in de hoogte of voor andere toepassing uw aangekochte producten te gebruiken. Zeker een aanrader om mee samen te werken.

ruime keuze en goeie service

aan te raden site - firma

Alles perfect verlopen

Schitterend, snel, op het afgesproken tijdstip en kwaliteit geleverd.

Schitterend, snel, op het afgesproken tijdstip en kwaliteit geleverd. hier kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

Goede kwaliteit en levering conform afspraken

Idem

Vlot beleverd na bestelling

Ruim tevreden

Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Aanrader.

Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn Altrex steiger. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook was de vervoerder behulpzaam bij het bezorgen. Goede ervaring.

Super bedrijf

Correct en goede service

Perfect advies, vlotte levering

Ik had vragen over een rolsteiger en kreeg perfect advies. Ze hebben zelfs even een proefopstelling gemaakt, om te zien of het kon wat ik vroeg, en er foto's van doorgestuurd. De levering verliep vlot. De rolsteiger beantwoordt 100 % aan mijn verwachtingen.

goede snelle levering

in de vakantie tijd besteld maar toch contact gehad. paar dagen naar de vakantie geleverd

Duidelijke website en correcte levering

alles conform de afspraken, vlotte, vriendelijke bediening en afhandeling

alles conform de afspraken, vlotte, vriendelijke bediening en afhandeling

Alle afspraken worden nagekomen

Alle afspraken worden nagekomen

Snel en correct

Je krijgt wat je besteld hebt !

Bestelling perfect verwerkt en geleverd

Bestelling werd vlot verwerkt en vlot geleverd volledig zoals afgesproken .

Niet bedrogen van mijn aankoop

Eerlijke firma, alles prima afgeleverd.

Alle producten zijn van goede kwaliteit.

niets op aan te merken

degelijk materiaal, goede prijs, vlot contact bij eventuele vragen

Kolvestraat 5

8000 Brugge

+32050 314 129

Over Altus NV

ALTUS NV BRUGGE - ROLSTELLINGEN, KAMERSTELLINGEN, LADDERS EN TRAPLADDERS De naam ALTUS staat in het Latijns voor hoog, vandaar hebben wij onze firma naam te danken. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 19 jaar (sinds januari 2000). Voorheen was onze zaakvoerder werkzaam gedurende 9 jaar bij de firma Altrex alwaar hij de ruime ervaring en kennis opgedaan heeft. Wij zijn, naast fabrikant en groothandel, ook webwinkelier en retailer met 1 winkel in Brugge. Dit betekent dat we op zowel de inkoop kant alsook de verkoopkant onze ervaringen hebben en goed weten wat de consument zoekt en verwacht. Altus staat voor: Kwaliteit Service Stock Garanties Scherpe prijzen Klant tevredenheid