3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering, goede kwaliteit, scherpe prijs

op site laten weten als je in bouwverlof bent en tot wanneer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Info bij reform ladders dat deze totaal niet uit elkaar geschoven kan worden in 3 afzonderlijke stukken = miskoop. DAS ladders vind ik dus ook niet proffesioneel zoals omschreven. Maar jullie zijn niet de maker van de ladder. Ladder is ook zwaar naar vergelijking met mijn vorige ladder, was een duits merk (moest vervangen worden wegens gestolen). de trede hebben scherpe randen wat het dragen indien ze rechtstaat pijnlijk maakt voor de schouder. De afwerking van de sporten is slecht waar ze in de ladderbomen komen. Het steekt hem in de details. Maar het is een slechte ladder.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aanbod en prijs

Klantvriendelijkheid, kom uit uw cabine en doe tenminste alsof u tevreden bent met klant die uitleg vraagt ...heb het zelf moeten uitzoeken en terugkeren. Ladder koopt zelfs wij als bedrijf niet ieder jaar

Pluspunten

Goede producten, snelle levering, prijs kwaliteit zit goed.

Pluspunten

Vlotte afhandeling, levering en tijdige informatie

Pluspunten

Goede communicatie en stipte levering - top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en efficiënt

Nog eens vermelden of in de aandacht brengen van de betaaltijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Wij hadden gevraagd om op een bepaalde locatie te leveren, toch werd op de facturatieadres geleverd.

Pluspunten

5stars

Pluspunten

Snelle en correcte levering !!

Pluspunten

Stipt bij levering, en zéér goede service!!

Pluspunten

super snel super telefonische service kwalitaiteve producten dank u

Pluspunten

Degelijk product, correcte levering.

Pluspunten

Goede service, zeer degelijk materiaal

De webshop kan nog wat verbeteringen gebruiken. Het was moeilijk om op de site producten te vinden en zoeken via Google gaf me items die niet meer verkrijgbaar zijn.

Pluspunten

de bestelling is correct verlopen

Pluspunten

Degelijk materiaal en heeeel snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het duurde weken voor ik voor ik nieuws kwam vragen over mijn bestelling, om dan tweemaal niet geleverd te worden op de afgesproken datums. Met gevolg dat ik de bestelling annuleerde. Weinig serieus!

Pluspunten

goeie snelle service goeie prijzen

Pluspunten

vriendelijke levering scherpe prijs

leveringstermijn ik betwijfel daarom nog aankopen te verrichten bij Altus

Pluspunten

Zeer professioneel bedrijf

2 sterren: slechter dan verwacht

Keuze voor levering na betaling. Onmiddellijk betaald. Twee weken later nog niets ontvangen. Na telefonische navraag, belofte van levering binnen twee dagen. Ondertussen ganse week verder, nog steeds niets ontvangen. Kleine bestellingen worden blijkbaar niet au sérieux genomen. NIET tevreden.

Kolvestraat 5

8000 Brugge

+32050 314 129

Over Altus NV

ALTUS NV BRUGGE - ROLSTELLINGEN, KAMERSTELLINGEN, LADDERS EN TRAPLADDERS De naam ALTUS staat in het Latijns voor hoog, vandaar hebben wij onze firma naam te danken. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 19 jaar (sinds januari 2000). Voorheen was onze zaakvoerder werkzaam gedurende 9 jaar bij de firma Altrex alwaar hij de ruime ervaring en kennis opgedaan heeft. Wij zijn, naast fabrikant en groothandel, ook webwinkelier en retailer met 1 winkel in Brugge. Dit betekent dat we op zowel de inkoop kant alsook de verkoopkant onze ervaringen hebben en goed weten wat de consument zoekt en verwacht. Altus staat voor: Kwaliteit Service Stock Garanties Scherpe prijzen Klant tevredenheid