zeer compleet aanbod met superservice

altijd goed geholpen met persoonlijk advies, snelle service en marktconforme prijzen.

Grote stock, snelle service, eigen leveringsdienst. Zeker en vast een aanrader!

Heel tevreden

Online besteld. Levering vlotjes en correct verlopen. Betrouwbare firma! Doe zo verder!

top!

Snelle service, kwalitatief product!

goede service

leveringen zijn vlot verlopen zijn blij dat we nog vervangstukken hebben gevonden tegenwoordig leven we in een wegwerp maatschappij en kan je amper nog onderdelen bestellen. We zijn blij dat je ons verder heb kunnen helpen.

Goede producten en vlott levering

Niet altijd evident om tot het juiste product te komen. Al in het bezit van een rolsteiger van aantal jaar oud en het was wat over en 't weer verkeer vooraleer duidelijk werd welke onderdelen compatibel waren. Bij levering bleek dat één van de onderdelen verkeerd gemonteerd was. De veiligheidspal voor het plooi gedeelte zat onderste boven. Zelf kunnen bijsturen maar wel zonde voor kwalitatieve product.

Vlotte bediening, vanaf bestelling tot levering.

Product van hoge kwaliteit. Gemakkelijk in gebruik, en veilig.

trapje hoger

Prima aankoop. Snel geleverd. Scherpe prijs. Vriendelijke en bijzonder hulpvaardige medewerker van Altus die het bestelde bij mij thuis kwam afleveren.

Topmaterialen aan gunstige prijzen, aan huis of op de werf geleverd.

Altrex en Solide ladders aangekocht, tot aan mijn voordeur geleverd.

Snelle levering.

Prima, correcte service.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering door het bedrijf zelf.

Uitstekende dienstverlening

Snel, goede kwaliteit

Prima service, alles conform afspraak

slecht

veel te zware ladder en onhandelbaar voor mij

Goede prijs, goede service, aanbevolen

Goede prijs, goede service, topproduct

Goed materiaal.

Zoals afgesproken op tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur.

Super snelle levering en correcte prijs

Op maandag avond besteld omstreeks 22:00 en een half uurtje later een leveringsbevestiging ontvangen. De dinsdag na middag reeds geleverd hier in Kinrooi. Tevens zeer tevreden van de rolsteiger, top kwaliteit.

Absolute TOP

Na jaren met een ladder gewerkt te hebben waarvan ik dacht één van de betere te zijn .. Bleek na mijn aankoop bij Altus dat Altus LADDERS verkocht en niet ladders . Werken met deze gaf mij een véél veiliger gevoel . En niet zomaar het gevoel maar ook de zekerheid met een TOP product te werken . Bedankt hiervoor !!!

Snel en correct geleverd

Exact de ladder die ik besteld had, met de juiste onderdelen, tijdig geleverd ondanks de lockdown.

perfecte service

perfecte service

Vorige keer sneller.....

Kreeg mijn (op voorraad) bestelling na precies een week geleverd. Had de dag ervoor net een email gestuurd met de vraag of de leverdatum al bekend was: kreeg (toevallig???) daarna een verzendbevestiging. Voor de rest alles in orde, net als de vorige keer: spullen netjes afgeleverd door een zeer vriendeliike, behulpzame chauffeur....

Zeer snelle en correcte levering

De ladder werd zeer snel geleverd. Wij zijn heel tevreden over de aankoop.

Goede service.

Vlotte levering en opvolging.

Goede kwaliteit

Was niet in stock , is dan wel een maand later geleverd . Onverwachts , gelukkig was ik thuis .

Ruime keuze tegen interessante voorwaarden

Zeer ruime keuze tegen interessante voorwaarden. Berichtgeving aan klant over verwachte leverdatum, onmiddellijk na de onlineaankoop, zou een verbetering in de service zijn

Kolvestraat 5

8000 Brugge

+32050 314 129

Over Altus NV

ALTUS NV BRUGGE - ROLSTELLINGEN, KAMERSTELLINGEN, LADDERS EN TRAPLADDERS De naam ALTUS staat in het Latijns voor hoog, vandaar hebben wij onze firma naam te danken. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 19 jaar (sinds januari 2000). Voorheen was onze zaakvoerder werkzaam gedurende 9 jaar bij de firma Altrex alwaar hij de ruime ervaring en kennis opgedaan heeft. Wij zijn, naast fabrikant en groothandel, ook webwinkelier en retailer met 1 winkel in Brugge. Dit betekent dat we op zowel de inkoop kant alsook de verkoopkant onze ervaringen hebben en goed weten wat de consument zoekt en verwacht. Altus staat voor: Kwaliteit Service Stock Garanties Scherpe prijzen Klant tevredenheid