10

alles is correct verlopen van de verzending tot en met de kwaliteit van de goederen

Correct en eerlijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, eenvoudig en probleemloos bestellen en levering.

Gewoon zoals het hoort!

 • Aanbevelen? Ja
8

Bestelling prima en snel geregeld

Producten snel gevonden op website en prima en snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nette communicatie en aflevering

Via de chat duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen. Goede communicatie over de leverdatum en tijd. Correcte aflevering op de opgegeven tijd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Makkelijk te bestellen en product is naar verwachting

Via de website zijn de producten gemakkelijk te vinden en te bestellen. Ik ben al bekend met het product en is daarom naar verwachting

 • Aanbevelen? Ja
8

Super!

P

 • Aanbevelen? Ja
8

makkelijk bestellen en vlotte levering

prima

 • Aanbevelen? Ja
2

Nog nooit zoiets meegemaakt!

Een dure koelwerkbank besteld via deze site. Van te voren werd ons telefonisch beloofd dat we op de hoogte gehouden zouden worden wanneer werkbank exact geleverd zou worden. Helaas ontvingen we alleen een mail met de datum rond wanneer de werkbank ongeveer geleverd zou worden. We gingen ervan uit dat de daadwerkelijke datum nog doorgeven zou worden, zoals dat bij andere leveranciers ook gaat. Opeens stond de chauffeur voor de deur. Deze heeft ons behandeld als kleuters, omdat hij niet wist of hij zijn wagen op het terrein kon keren. En waar haalde ik het lef vandaan s’ochtends vroeg mijn telefoon niet op te nemen. Dit trailer kon overigens prima het terrein op, want er is ruimte genoeg. Toen hij uiteindelijk op onze parkeerplaats stond, kregen wij te horen dat hij maar kon leveren tot aan de deur en wilde hij de werkbank twv 6599 buiten laten staan. De werkbank was veel te zwaar voor iemand alleen om deze naar binnen te sjouwen, dus ook voor ons!!!! Geen enkele medewerking is verleend aan ons. Hij heeft de werkbank weer meegenomen en de verbinding verbroken. Ik heb contact opgenomen met het hoofdkantoor en (wel een vriendelijke medewerker) de medewerker die ik sprak vertelde mij dat dit de manier is hoe zij werken. Leveren tot voor de drempel. Helaas worden de klanten dus niet van de daadwerkelijke leverdatum en de manier van leveren op de hoogte gehouden. Ook staat het nergens op de site vermeld of in de kleine lettertjes. Een zeer slechte zaak is dit. Vrijdagmiddag wordt de werkbank alsnog geleverd en moet ik personeel inzetten om de werkbank naar binnen te sjouwen. Ik hoop dat de klanten in het vervolg van te voren worden geïnformeerd over deze manier van leveren. De horeca is een drukke baan en als je op dat moment maar 1 of 2 man in dienst hebt, is het dus onmogelijk de bestelde apparatuur zelf naar binnen te sjouwen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Simone, Wij hebben samen met u deze situatie uitgebreid besproken. Deze situatie heeft ons ook zeker aan het denken gezet en dus hebben wij besloten om in het vervolg u als klant en andere klanten verschillende opties aan te bieden op het gebied van leveren met betrekking tot dergelijke producten. Dit houdt in dat u als klant in de nabije toekomst ook kunt kiezen voor een full service bezorging waarbij de producten op de plek worden gezet waar u deze wilt hebben. Wij zijn momenteel nog bezig om dit te verwerken in onze website. Zoals wij u ook hebben laten weten kunt u altijd navraag doen bij ons met betrekking tot uw bestelling en dus ook met de vraag hoe het leveren in zijn werk gaat. Dat u door ervaring bij andere leveranciers, welke wel rechtstreeks met een eigen transportdienst leveren, dacht dat dit ook bij deze bestelling zou gebeuren is jammerlijk. Wij zullen de communicatie aanpassen zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

10

Zeer tevreden

Prachtige wijnklimaatkast en snelle levering. Rood, wit en bewaarwijn in 1 kast.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte afhandeling van bestelling inclusief verzending!

Duidelijke website, vlot bestellen, betalen en ontvangst van goederen

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering en prima service

Snelle levering, prima webshop. Al 2x goede ervaring mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Goed spul

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede info, netjes bezorgd en wordt netjes afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi snel geleverd

Is prima gegaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Alles tot in de puntjes geregeld

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Zijn tevreden over deze zaak en geen op of aanmerkingen Grt Nick's Grillhuis

 • Aanbevelen? Ja
4

Levering oke installation Moët anders

Levering oke maar iemand die er verstand van heeft Hoort het te plaatsen wand je heat codes nodig dus kan eigenlijk niet zo verkocht worden.

 • Aanbevelen? Nee
6

beetje weinig ondersteuning

met de producten aan zich is niets mis, top kwaliteit. Enkel het feit levering zonder voorafgaand contact geleverd werd op de dijk van oostende, ik snap wel dat de man het niet alleen naar beneden kon dragen maar, een telefoontje naar mezelf en we hadden samen de oven op zijn plaats kunnen zetten. installatie van het product is te weinig gedocumenteerd enkel een echte specialist iemand die dit nog heeft gedaan kan dit, mits enkele eenvoudige videotutorials moet dit een amateur klusser ook lukken, alleen daar ontbreekt het aan.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima

Een goede afstemming tav de leveringsdatum. Echter de toegezegde mail, waarin het dagdeel van levering zou worden vermeld heb ik niet ontvangen. Daarom vroeg uit bed, want ze kunnen al vroeg voor de deur staan. Om 8:00 uur de planning gebeld die aangaf dat de levering eind van de ochtend zal komen, en dat de mail niet was verzonden omdat het systeem er uit lag. Vijf minuten later reed de vrachtauto voor..., de chauffeur had zijn planning aangepast. Levering keurig in de garage (op mijn verzoek). Wijnbewaarkast ben ik heel tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Spijtig om te lezen dat de levering niet helemaal vlekkeloos is gegaan. Wij zijn helaas afhankelijk van externe transportbedrijven wie voor ons het transport uitvoeren en zij stemmen direct met u af wanneer er geleverd gaat worden. Gelukkig is het uiteindelijk goed afgelopen en wensen wij u veel plezier van de aanschaf. Met vriendelijke groet! Horeca.com

10

top service!

Top medewerkers en service! Was gebeld en ze waren netjes aan de telefoon.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Morad, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horeca.com

10

Super snel geregeld 👍

Ik heb maandag mijn magnetron besteld en dinsdag was hij al binnen. Keurig snel geregeld.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Mascha, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service, bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horeca.com

8

Goed

Zeer snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
2

prachtige klimaatkast, maar zeer slechte levering !

Via webshop besteld en gelijk betaald. Kast zou binnen 2-4 dagen geleverd worden. Op 4e dag tel. contact gezocht. Medewerker vertelt dat er niet aan particulieren wordt verkocht ??!!! Ging toch maar even in systeem kijken: oh ja, het stond er toch in. Hij ging het regelen: volgende dag tussen 8-12 uur zou hij geleverd worden door de fa. Vonk. Volgende dag, vrijdag, om 12.15 wederom contact met fa. Vonk. Oh, foutje, stond verkeerd in computer !! Maar nu kwam het in orde: maandagmiddag. Maandagochtend voor de zekerheid even gebeld omdat we pas om 12 uur thuis zouden zijn. Nee, dat hadden wij niet goed begrepen volgens de ronduit onbeschofte medewerker van de fa. Vonk. De kast komt tussen 10-12 uur. Hij is uiteindelijk geleverd en de kast bevalt gelukkig prima. Maar over de fa. Vonk zijn wij uiteraard helemaal niet te spreken !! P.S. Na deze recensie heeft Horeca.com mij gebeld. Zij zijn erg geschrokken en hebben uitgebreid excuses aangeboden. Zij konden er in feite niets aan doen. De fout lag bij de transporteur, die inmiddels ook zijn excuses heeft gemaakt.

 • Aanbevelen? Nee
9

Prima service

Je ontvangt wat je besteld in een normale fatsoenlijke tijd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Peter, Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Horeca.com

9

Perfect

Zoals besproken via chat en email kregen wij de bestelde diepvriezer netjes op tijd geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal