Beste Mat, Jammer om te lezen dat jouw leerervaring door omstandigheden niet optimaal was. De betreffende order is geplaatst op vrijdag 28-07-2023 om 17:26, op dat moment waren wij al van het weekend aan het genieten ;). Dat is geen probleem als er gekozen wordt voor betalen met iDEAL, aangezien dan alles volautomatisch wordt verwerkt en bevestigd. Echter is er in dit geval gekozen voor een factuur waardoor we de betaling hiervan op maandagochtend pas hebben kunnen checken/verwerken. Hierdoor restte jou minder tijd om de cursus door te nemen. Gelukkig is dat wel gelukt en ben je een van de vele cursisten die met behulp van VGMbox is geslaagd voor het VCA examen, gefeliciteerd! We proberen er met het samenstellen van de oefenvragen in de cursus voor te zorgen dat de VCA eind- en toetstermen op een begrijpelijke manier worden behandeld. Het gaat er ons immers om dat cursisten met het volgen van de cursus aan hun veiligheidsbewustwording werken en zodoende veiliger kunnen werken in hun dagelijkse bezigheden. Jammer genoeg merken we dat sommige vragen in het officiële VCA examen wat taliger zijn. Wellicht kun je wat voorbeelden geven van vragen/situaties uit het examen die niet in de cursus behandeld zouden zijn? Dan kunnen we dit verder onderzoeken. Bedankt vast voor de aanvullende informatie! Team VGMbox®