Goed georganiseerd

Goede uitleg lekker gegeten en oja... ook nog geslaagd. Dankjulliewel. Robert

Een hele goede online cursus met hoge kans op slagen.

Een hele goede online cursus met hoge kans op slagen.

Super goede lesstof, locatie ook goed bereikbaar

Ik ben geslaagd dus wat moet ik zeggen, op de locatie verliep alles netjes en snel.de online lesstof plus proef examen waren heel duidelijk, dus al met al super!!!

Inhoud dagcursus sluit niet aan op examen

De inhoud van de dagcursus dekt de inhoud van de examenstof maar voor een klein deel. Vlot gebracht, veel pauzes, inhoud schraal. Prima administratie, fijne locatie en verzorging.

Rustige omgeving

De omgeving was super bereikbaar en alles was netjes geregeld.

vlot - vriendelijk

Vca behalen, herleid tot de essentie. Bestellen - betalen - examen - certificaat. Zo heb ik het graag.

Goede service en duidelijk

Zelfstudie gedaan en binnen 1 week examen gedaan en geslaagd voor VCA-VOL

Goed snel en duidelijk

Zeer prettig uitleg en relaxed door Examen

Alles in 1 dag, klassikaal en examen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede uitleg en vooraf wat zelf studie. Prettige aanpak en probleemloos geslaagd

Prima geregeld

Duidelijk en goed

Simpel

Heel makkelijk een cursus of examen te regelen op de site.

Prima cursus, duidelijke uitleg

Goed ontvangen, duidelijke uitleg, eten en drinken prima verzorgd. Alleen de plek van het gebouw en parkeren, kan iets duidelijker worden aangegeven.

Goede en duidelijke voorbereiding

Filmpjes en uitleg zijn goed. Proefexamens kloppen redelijk met het echte examen.

Binnen 12 uur na examen alles al binnen, super.

Nvt

Best

Best

Prima scholing meer dan compleet!

Gezien mijn voorkennis en huidige functie, had de scholing veel facetten waar ik niets van wist. Ondanks de goede en doortastende manier van lesgeven, had ik tijdens het examen veel momenten van herkenning. Dat gaf me moed en heb het examen met een ruime 80% behaald. Niet alleen de cursusleider was zeer kundig ook de accommodatie was meer dan prettig. Alles was perfect geregeld en gefaciliteerd. Ik kan iedereen jullie organisatie aanbevelen. Tot over 10 jaar!

O experienta buna

Colaborare buna,sistem de plata usor. Pentru examenele in limba romana, trebuiesc verificate sau refacute traducerile testelor.

• Ne-ai recomanda? Yes

Helaas reactie op mails

Helaas geen reactie op mails als pakket eenmaal al is aangeschaft.

Een top cursus met duidelijke live fragmenten in praktijk

Een top cursus met een goede indeling van de hoofdstukken. Ook de afwisseling met praktijk filmpjes maakt de leerstof boeiend om verder geprikkeld te blijven. Mss een leerpuntje : misschien iets meer echte vragen die ook in het examen voorkomen, zou een top aanrader zijn. Na het examen had ik het gevoel dat er vele zaken niet aan bod kwamen die in de cursus zijn opgenomen naar mijn inziens.

Duidelijk- en volledig lespakket als voorbereiding op VCA VOL examen

Zeer goede keus als voorbereiding op VCA VOL examen, vanwege duidelijke instructie filmpjes in combinatie met proefvragen en proefexamen.

uitstekend

Perfecte cursus om je voor te bereiden voor VCA vol

Lange zit

Vca-vol veeeeel onzin niet bouwgeschiedenis.veel over lassen en brand

Uitstekende

Uitstekende

Alles was goed geregeld van planning tot eind examen

Gewoon in orde

Rustige professionele locatie met koffie!

Molenstraat 5

5581 JT Waalre