Alles prima voor elkaar ..goede centrale plek en alles duidelijk qua communicatie dus zeker een aanrader.
13 May 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.565 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Over het algemeen blijkt uit de reviews een hoge tevredenheid met duidelijke uitleg, vriendelijke ondersteuning en praktische online opties. Veel klanten prijzen de bereikbare docenten, de vriendelijke service en de gemakkelijke toegang tot lesmateriaal. Enkele reviews noemen af en toe planningswijzigingen of inhoudelijke hiaten, maar de algehele ervaring is positief.
13 May 2026
Willem van Schoten
Harderwijk
De trainer behandeld de lesstof precies wat nodig is, aanrader.
5 May 2026
Goed en beleefd
26 April 2026
Ahmed
Sliedrecht
Cursus gemakkelijk te volgen, goede service als je vragen hebt, en mooie examen locatie's dicht bij huis
L. H. G. M. Knoops
Heel
Goede uitleg van Majella gehad. Goede lunch
Geert
Van der Putten
Had graag gezien dat de cursus wat meer vakgericht zou zijn ook het diploma
Tino
Denbosch
Met humor. Zeker niet saai en goede tips wat de Vca due blijven hangen.
22 April 2026
Hans Otten
Blaricum
Moest snel mijn VCA diploma hebben en dat is gelukt. Mede doordat het allemaal heel snel kon. Helemaal top!
16 April 2026
Rob
Huizen
Goede service.
13 April 2026
Mohammed
Dongen
hele goede uitleg van "zware stof" op een luchtige manier, heeft zeker geholpen met het behalen van vca vol diploma. Alle credits naar Jan!
5 April 2026
Maarheeze
Echte een hele duidelijk en gebrijksvriendelijke online cursus
1 April 2026
Benito
Schiedam
BARIŞ DANKZIJ JOUW IN EN KEER GESLAAGD VOOR MIJN VCA EXAMEN DUIDELIJK EN GEZELLIG LES GEHAD..LUNCH WAS OOK ERG LEKKER BEDANKT VOOR ALLES
18 March 2026
Necla Toprak
Amsterdam
Ik had geen zin om een boek te gaan lezen. Met VGM box heb ik alleen wat nodig geleerd.
17 March 2026
Goed geregeld alles top
13 March 2026
Bertus
Groesbeek
De heer heeft een zeer fijn uitgeg gegeven
7 March 2026
Roelof Bakker
steenwjk
Zit goed in elkaar en ben eigenlijk geen fouten in de lesstof of andere problemen tegen gekomen. Er staat duidelijk dat je 3mnd online toegang hebt naar de lesstof en dat is erg ruim naar mijn idee tenminste. Wel helaas maar 3 proefexamens. Ik wilde er nog 10 proefexamens bijkopen bij toetsjekennis.nl en dat bleek helaas wel 1 grote ********ij te zijn, je zit daar stiekem gelijk vast aan een abbo van 29,95 p.m en de lesstof zit vol fouten. Restitutie gevraagd, geen reactie tot nu toe??? Die ervaring heb ik dus gelukkig totaal niet bij VGMbox, een echte aanrader !!! Top!
6 March 2026
Dave
's-Gravenhage
Sleuven graven moet met een bak zonder tanden volgens de theorie, maar is fout in de vragen. Sommige hoofdstukken zijn erg kort en wordt maar een vraag gesteld. Ook een keer drie, waarbij twee vragen identiek waren. Bij het examen werden vragen gesteld die in de cursus niet behandeld waren.
Beveelt niet aan
5 March 2026
Gijs
Montfoort
Beste Gijs,
Spijtig om te lezen dat je discrepantie hebt ervaren tussen onze cursus en de examenvragen.
Kun je een voorbeeld geven van een vraag/situatie uit het examen die niet in de cursus behandeld zou zijn? Dan kunnen we dit verder onderzoeken.
Bedankt vast voor de aanvullende informatie!
5 March 2026
Rudy
's-Gravenhage
We kregen supergedelegeerden uitleg op een interactieve manier. Cursusleider gebruikte veel attributen om het allemaal inzichtelijker te maken. Fijn onderricht
3 March 2026
Frenk
Maastricht
3 March 2026
Maastricht
Bestelling snel en goed geleverd door VGM
22 February 2026
Tb
Vleuten
Perfect geregeld lesstof en examen
19 February 2026
M