Snel en zo’n mooie kwaliteit!
Netjes ingepakt, snelle service en onze tuin is nu nog mooier!
24 July 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.332 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Klanten benadrukken vooral snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding, met lof over de verzorgde verpakking. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en de klantenservice is doorgaans betrouwbaar. Af en toe zijn er levertijden vertraagd, maar de communicatie is duidelijk. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en voldoet de productkwaliteit aan de verwachtingen.
Netjes ingepakt, snelle service en onze tuin is nu nog mooier!
24 July 2025
Emely
Schijndel
Al menig keer besteld en alles komt netjes en verzorgd aan. Snelle levering en scherpe prijzen.
21 July 2025
G
HOLLANDSCHEVELD
Zijn mooie potten en erg licht van gewicht En alles mooi verpakt
18 July 2025
Gj
Vlijmen
Besteld en heel snel geleverd voor een goede prijs chapeau
17 July 2025
Stephen
Dordrecht
producten zijn van zeer goede kwaliteit. en de levering was zoals afgesproken.
17 July 2025
eric
Antwerpen
Snelle levering, goede prijs en mooie kwaliteit
13 July 2025
goede prijs/prestatie verhouding
4 July 2025
Ben
Rijswijk
Deze firma is zeker aan te bevelen. Goede service, goede feedback op vragen, mooie en volledige website. Eén klein minpuntje is dat de bezorgfirma de afspraak voor levering (van grote stukken)op een volledige dag zet, en ze er niet in slagen om deze dag te verkleinen naar een voormiddag of namiddag of zelfs een tijdspanne van een paar uur. Hierdoor waren we verplicht om een hele dag thuis te zijn om de levering (die uiteindelijk pas rond 18.00u aangeboden werd) in ontvangst te nemen.
24 June 2025
Patrick
Kapellen (België)
Mijn eerste bestelling en deze is bijna zeer goed afgehandeld. Het enige min punt was het feit, dat de pot met rozenkorrelsvoeding was open gegaan en dus niet meer in de pot zaten, maar in de doos.
23 June 2025
P.
Maastricht
Ik heb 2 bloempotten besteld, die mooi zijn.
23 June 2025
emilie
amsterdam
Zeer mooie bloempot, licht en mooie kwaliteit. Snelle levering! Ik ben zeer tevreden.
22 June 2025
Bert
Evergem
Kwaliteit!
13 June 2025
Katrien
Hoboken
Ook de wijze van verpakking was heel goed en de levering was snel!
10 June 2025
Maria
Ede
Precies zoals het moet zijn. Je bestelt en betaalt, vervolgens wordt snel geleverd. Alles volgens het boekje. Blij mee!
2 June 2025
S
Venlo
Bestelling ging heel makkelijk levering volgens afspraak. En goedkoper als rechtstreeks bij Elho
29 May 2025
Bennie
Haaren
Ik wilde toch graag andere bloempotten. Het was geen probleem om ze in Hellevoetsluis om te ruilen. De medewerkers waren erg klantvriendelijk en behulpzaam . Ook de prijs was erg scherp!
26 May 2025
Ma
Dordrecht
de geleverde bloempotten zijn goed. Waar ik me aan stoor, is dat je best wel lang moet wachten, voor dat je bericht krijgt dat je bestelling is verzonden.
Beveelt niet aan
26 May 2025
Lia
Roosendaal
De website was overzichtelijk, bestellen makkelijk en de levering de volgende dag. Al met al een zeer goede ervaring
23 May 2025
A.J.H.
Lelystad
Mooie site, herbruikt materiaal, mooie kleuren en vormgeving. En vlot geleverd
22 May 2025
Odilia
Dordrecht
Mooie potten voor een goedkopere prijs. Snel en proper verstuurd.
19 May 2025
Sandra
Brecht (België)
Goede prijzen. Vertraagde levering, maar goed gecommuniceerd
17 May 2025
Tim
Roermond
Alles was goed en veilig verpakt. Snel geleverd en daarboven op was het goedkoper dan elders
17 May 2025
Michiel
Diepenbeek
heel tevreden met de bloempotten en ik zou het iedereen aanbevelen
16 May 2025
D.M.W.
Leusden
Sinds ik grote en kleinere potten in de kleuren grijs en oker geel heb, ziet mijn tuin er een stuk mooier en vrolijker uit. Natuurlijk wel met passende beplanting.
12 May 2025
Gera