Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Super snelle levering. Jammer genoeg was er transport schade, ik constateerde dit op zondag en direct een mailtje gestuurd. Maandagochtend voor 7 uur s ochtends een mailtje terug dat diezelfde middag het product word vervangen!
7 April 2025
R
Ede
Ik was op zoek naar unieke, mooie bloempotten (vooral op poten) en tafelhaarden in bijpassende kleuren die gemaakt zijn van natuurlijke materialen voor mijn gerenoveerde voor- en achtertuin. En Plantenbakken en Zo. heeft mij ernorm geholpen om dit waar te maken door hun deskundige advies en klantgerichtheid.
5 August 2024
Taigiseadh
Dordrecht
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Levering is snel en accuraat met vriendelijke chauffeurs die de producten keuring op lokatie zetten. Wij kregen na een jaar problemen met onze plantenbakken - vielen uit elkaar. Bij reclamatie deed plantenbakken&zo absoluut niet moeilijk. Alhoewel de plantenbakken buiten garantie vielen werden alle plantenbakken vergoed en nieuwe geleverd. Topservice!
4 March 2024
Mario
Amsterdam
Fijne website waardoor kopen heel makkelijk is. Klantenservice biedt goed advies (eerdere ervaring). Deze keer kwam ik mijn bestelling halen vanuit Amsterdam (buiten kantoortijden). Alles stond voor mij klaar bij de loods (zoals duidelijk aangegeven per mail).
29 September 2023
Cecilia
Pérez Centeno
Goed geholpen bij kiezen van bijzondere pot. Voorbeelden van de precieze kleuren gegeven en duidelijke communicatie over levertijd. Zeer goede ervaring!
20 September 2023
Claudia
Montfoort
Keurig verpakt
2 August 2023
Johan
Zeist
keurig op tijd geleverd, goed contact, helemaal goed
31 July 2023
B.K.
Zeist
De bezorging was perfect. Goed ingepakte plant en gebracht tot aan de deur. Super. Vriendelijke chauffeur. Ook het bestellen online is top. Snelle reacties en snelle bezorging.
29 July 2023
Marieke Lucia
De Kwakel
Helaas was bij ons de 1ste plantenbak beschadigd aangekomen door een ongelukje van de vervoerder. Plantenbakken&Zo hebben dat direct opgepakt en keurig afgehandeld. We hebben zelfs naderhand nog 2 van deze prachtige kwaliteit bakken in het wit besteld. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
24 July 2023
gerben Schaafsma
Stiens
duidelijke website, gemakkelijke betalingsmogelijkheden, goede communicatie met klantenservice , mooie producten van goede kwaliteit.
23 July 2023
Rick
Ede
Wij hebben onlangs 3 grote plantenbakken besteld voor in de voortuin. Bestellen gaat gemakkelijk, snelle levering, netjes bezorgd en stevig verpakt met goede bescherming en hele mooie kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden dit is precies waar wij naar op zoek waren! We kunnen het alleen maar aanbevelen, echt een aanrader!
23 June 2023
Raoul
Sittard
Prima producten en prima service
13 June 2023
Martijn
Dordrecht
Fijne website om te bestellen, heel duidelijk. Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van levering en bezorging. Top voor elkaar. Ook mijn 2e bestelling ging net zo super als de eerste!
22 May 2023
L.
LEMELERVELD
Fijne afhandeling van een prima winkel! Veel keuze en kwalitatief hoogwaardige bloempotten…..exact ik zocht want de oude potten die in de tuin stonden verkleurden zeer snel. Keep on doing the good work!
10 May 2023
Martijn
Oegstgeest
Dit was mijn 2de bestelling bij Plantenbakken&Zo. De levering was nu ook weer perfect en alle bestelde items werden op tijd geleverd. De plantjes, Japans bloedgras, waren in goede conditie. Dus zeer aanbevelingswaardig.
8 May 2023
PeterV
Beek
Ondanks het plotselinge faillissement van de transporteur werd het bestelde keurig optijd bezorgd. Complimenten en dank daarvoor. Succes met jullie mooie bedrijf.
2 May 2023
Dick
Barneveld
levering was perfect hier en daar foutjes aan de bakken
30 April 2023
Patrick Leon
2880 (HINGENE)
Snel en volgens verwachting geleverd. Plantenbakken zijn van uitstekend kwaliteit.
21 April 2023
DJ Giskes
Heiloo
Ivara plantenbak 99x31x49 zeer geschikt voor smal terrassen. Goed en mooi product
14 April 2023
Andre
Rotterdam
Helaas kwam onze bestelling niet overeen met onze verwachting. Ik heb ze retour gedaan en binnen een dag had ik mijn geld terug.
15 March 2023
Jos
Wervershoof
Fijn en vlug en duidelijk
14 March 2023
Gonnie Jacobs
WESTERHOVEN
Ik was al een half jaar op zoek naar een mooie grote plantenbak voor mijn olijfboom, voor een redelijke prijs. Er zijn bakken genoeg te vinden, maar vaak tegen een hoge prijs, of de bakken waren net te klein. Ik heb geen zin om elk jaar mijn olijfboom in een andere bak te moeten zetten, dus wilde meteen een bak die voor jaren goed is. Bij Plantenbakken & Zo heb ik m gevonden!
9 March 2023
Helma
Andel
Strakke bak, snelle levering. Tip voor de verkoper...isoleer de bakken meteen . Toch veel geld en dan zou het fijn zijn als hij met tempex erin of iets anders naar de klant verstuurd wordt.
26 February 2023
Marina
Venray
Goed, alleen dat ik contact met een vervoerder op moet nemen mmm
6 February 2023
Walter
Melissant
Vriendelijke beantwoording vannvragen en supersnelle levering!
15 January 2023
Johanna
Vianen
Welkom bij ''Plantenbakken & Zo''. Dé nummer 1 in outdoor plantenbakken!
Plantenbakken & Zo wil de particuliere en zakelijke markt ontzorgen door eenvoudig en online een compleet pakket van outdoor plantenbakken en toebehoren aan te bieden.
lakemondsestraat 26
4043 JD Opheusden