Gekeken op de web-site en meteen besteld.
Was prima, bestellen en levering
Was prima, bestellen en levering
26 December 2022
Gonnie Jacobs
WESTERHOVEN
De producten werden op de afgesproken tijd zonder beschadigingen geleverd. De bezorger was zelfs zo vriendelijk om de goederen in onze garage neer te zetten.
12 December 2022
Mario
12 December 2022
Mario
Amsterdam
Snelle levering. Zo snel dat ze een paar dagen voor de afgesproken datum al de plantenbakken afleverden, toen ik niet thuis was. Voor de rest een prima ervaring de bakken zien er mooi uit.
Geweldig!
2 December 2022
Sandra
Rijswijk
En de levering ging het ook makkelijk na een telefonisch afspraak. Plantenbak is geleverd met genoeg verpakkingen Erg tevreden..
1 December 2022
Cecilia
Amsterdam
Prettig geholpen, mooie bakken, goeie prijs
5 November 2022
Keurig bedrijf dan snel levert en z'n afspraken voor 100% nakomt
31 October 2022
Marcel
Eindhoven
Snelle bevestiging van de bestelling en levertermijn.
24 October 2022
Paul
Lelystad
Hele mooie plantenbakken en snel volgens afspraak geleverd
20 October 2022
Kitty
Leimuiden
Fijne ervaring met goede levering.
6 October 2022
Elke
Sint-Oedenrode
Correcte en gemoedelijke afhandeling/bezorging.
5 October 2022
G
Hallum
De bezorger was vriendelijk en heeft de bak ook in de tuin gezet
1 October 2022
marie louise.
Wassenaar
we zijn zeer tevreden over de snelle nette aflevering. keurig telefoontje. kortom zeer tevreden met de plantenbakken.
25 September 2022
Ria van Bezooijen
Breda
18 September 2022
Es
Hoorn
Bloembakken online gekocht, waren goed verpakt, snel en netjes geleverd
13 September 2022
Frits
Uden
Persies op maat, licht gewicht
12 September 2022
Piet
Someren
Bezorging ging perfect in overleg en op gekozen moment van klant
8 September 2022
Zie boven.
29 August 2022
Bert
Spijkenisse
De bakken werden later geleverd omdat ze eerst de verkeerde bakken bij de transporteur hadden gebracht. Bakken bevielen uiteindelijk goed. Het pampasgras dat ik voor in de bakken had besteld viel tegen. Erg klein nog. Daarvoor in de plaats hebben we bij het plaatselijke tuincentrum nog ander siergras gehaald.
29 August 2022
Astrid
Utrecht
Ik had in het verleden schalen gezien die ik graag wilde hebben, maar niet meer leverbaar waren. De webshop gaf aan deze nog wel te hebben liggen, maar konden niet garanderen dat ze mooi bleven in de winter, daarom waren ze uit het assortiment gehaald. Met flinke korting kon ik ze kopen. Ook de vervoerder is erg prettig. Je kan zelf bellen (er wordt direct opgenomen) en een bezorgafspraak maken. Het enige was ik miste in de omschrijving op de webshop was een indicatie van het gewicht van de zuilen.
26 August 2022
Marloes
Nieuwkoop
Welkom bij ''Plantenbakken & Zo''. Dé nummer 1 in outdoor plantenbakken!
Plantenbakken & Zo wil de particuliere en zakelijke markt ontzorgen door eenvoudig en online een compleet pakket van outdoor plantenbakken en toebehoren aan te bieden.
lakemondsestraat 26
4043 JD Opheusden