Goede en snelle service

Drempel besteld en de bestelling is zeer snel en netjes opgepakt. Goede klantenservice ook. Zeker aan te raden.

Zeer te vrede.

Producten snel te vinden op de website en boven al snelle verzending vanuit Drempel hulp.nl. Het is jammer dat de vervoerder GLS werken, daardoor pakket te laat geleverd en hoop onzin en tegenstrijdige verhalen van de vervoerder. Wil zeker nog bij drempelhulp.nl bestellen alleen moet ik kijk of dat ik op een andere manier laat bezorgen.

Goede services en advies

Zelf naar de showroom gegaan maar Goed advies gekregen echt een aanrader Iemand die met je meedenkt

uitstekend

Snelle levering goede kwaliteit mijn moeder van 93 kan nu veilig de badkamer in en uit met de rollator door 2 gummi ramps te plaatsen

De drempel van rubber makkelijk op maat te maken Blijft goed liggen

Topservice & deskundig advies!!

Onlangs heb ik bij Drempelhulp.nl een extra brede rolstoelrijplaat van 240 cm besteld. Vanaf het eerste contact tot de levering was alles perfect geregeld. De communicatie was snel en vriendelijk, en de levering verliep verrassend vlot. De rijplaat zelf is van hoge kwaliteit: stevig, extra breed en daardoor ideaal voor rolstoelen. Hij ligt stabiel, voelt veilig aan en is makkelijk te plaatsen. Precies wat we nodig hadden! Ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor drempels en hoogteverschillen.

Geweldige service

Heel behulpzaam

Goede hulp bij bestellen

Ik ben zeer tevreden over de service en hulp bij bestellingen. Goed adres.

Snelle levering. Goed product.

Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.

Snelle levering en deugdelijk materiaal

De rijplaten waren snel geleverd en zijn stevig en deugdelijk.

zeer te vrede

Na ontvangst de drempel direct op plaats van bestemming gelegd, konden beter uit de deur stappen

Prima product , snelle levering.

Ik ben dank zij drempel hulp , heel blij met m’n twee rubberen drempels. Kan nu zonder problemen met mijn scootmobiel naar binnen en buiten. Wim van Dorst.

duidelijke website vlotte levering

Op de website stond duidelijke omschrijving van de drempelhulpen.Als ook of het voor binnen en of buitengebruik was. producten in veel hoogtes te bestellen en voldeden volledig aan de verwachting

Kon niet beter!

Drempelhulp is geweldig, precies op maat, de bediening is erg persoonlijk en behulpzaam

prima product, goed service

de drempelhulp was simpel te plaatsen en sluit goed aan. Tevoren even klantenservice gebeld voor advies, Dat was ook een goede ervaring, er werd meegedacht en geadviseerd. Jammer alleen dat er maar 1 kleur is.

Zeer snelle levering!

Prima produkt en ruime keuze.

De levering was heel snel. De prijskwaliteit verhouding is erg hoog. De goten zijn uitstekend en gemakkelijk in gebruik.

Alles netjes geregeld, ook de retour zending

Goed bedrijf,goede service.

Half half

De service aan de telefoon, toen het pakket was zoekgeraakt, was slecht, ik bestel en betaal bij Uw Firma, dan moet ook u zorgen dat u weet hoe het er mee staat na 5 dagen wachten. De Drempelhulpen voldoen zeker aan de verwachtingen

Top oprijplaten

Goed product, snelle levering en een scherpe prijs

Snel, maar verkeerd artikel geleverd.

Via een zoekmachine kwam ik op de site van Drempelhulp.nl terecht. Daar in het grote assortiment een vermoedelijk geschikte drempelhulp besteld en deze werd binnen 2 werkdagen geleverd. Helaas bleek deze drempelhulp met plakstrippen te zijn terwijl ik zonder plakstrip had besteld. Gelijk weer retour gestuurd en dat is verder keurig afgehandeld.

ok snel. veel keuze

Duidelijke web side

De drempel gebruikt voor mijn robotstofzuiger zodat hij ook de badkamer in kan.

Veel keuze en snelle levering

Steenbakkerij 16

2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

010 - 242 0913

Over Drempelhulp.nl

Een drempelhulp of drempelplaat helpt mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig een pand in te komen. U kunt een drempelhulp of drempelplaat aanschaffen voor een kleine drempel, maar ook voor een hoge drempel of zelfs een complete stoeprand. Drempelhulp.nl heeft een groot aanbod met verschillende soorten drempelhulpen, voor alle mogelijke drempels. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd een oplossing bieden, geen situatie is voor ons meer te gek! Zelfs als uw oplossing er op de website niet bij staat kunnen wij met ons modulaire systeem vaak nog een oplossing op maat maken. Uw nieuwe oprit voor een rolstoel past hierdoor altijd perfect bij uw ophoging.