Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend aan dat levertijden snel zijn, de kwaliteit goed is en de service vriendelijk. Het bestelproces wordt als gebruiksvriendelijk en betrouwbaar ervaren. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en het brede assortiment worden positief genoemd. Al met al zijn de beoordelingen positief over zowel product als dienst.
De ”gummy” drempelhulpen die ik kocht doen hun werk prima! De levering was heel snel. Het enige minpuntje is de prijs, dit is niet goedkoop.
12 March 2026
Monster
Super!!
Ilw
Dinther
dat dit een top bedrijf is, levert snel en goed. na bellen is niet nodig bij dit bedrijf
Christian
nieuwegein
Duidelijke site en snelle levering.
Jan
Emmeloord
Verkoper nam ruim de tijd om de juiste drempel te laten zien
6 March 2026
M
Rotterdam
De drempels kwamen mooi op tijd. Liggen superstrak en op de goeie hoogte.
5 March 2026
Piet
AFFERDEN LB
Degelijke constructie prima
4 March 2026
Alex
Dordrecht
Ik krijg hem niet in elkaar
4 March 2026
Han Verweij
Westervoort
Mooi en wat we er van verwachten.
2 March 2026
Mieke
Nieuw-Vennep.
Rubber drempelhulp past perfect, is robuust en blijft goed liggen. Was ook snel bezorgd, helemaal goed
27 February 2026
Jaap
Musselkanaal
Mooie drempels, goede kwaliteit en goede service
25 February 2026
Mieke
Akersloot
Goed bezorgd op de opgegeven tijd . Was goed verpakt
23 February 2026
J
Biddinghuizen
Mooie en stevige drempel. Super snelle levering
19 February 2026
Gerda
Nootdorp
Site makkelijk. Overzichtelijk. Snel te bestellen en levertijd ook snel en correct
18 February 2026
R
Bergen op zoom
Opzoek naar een niet al te dure drempelhulp voor een rollator kwam ik op deze website terecht. Snel gevonden wat ik zocht, vervolgens snel geleverd. Kwaliteit is prima
15 February 2026
Wilco
Borculo
Mijn levering kwam pas nadat ik daarover gebeld had. Was waarschijnlijk vergeten klaar te zetten voor verzending.
11 February 2026
Kees
Wognum
Prima kwaliteit en snelle levering
10 February 2026
petra
Almere
Heel fijn geholpen aan de telefoon en goed advies gekregen. Top!
6 February 2026
cocky
Bergschenhoek
Makkelijke site, snelle levering en product voldoet prima
5 February 2026
Marco
Velserbroek
top
27 January 2026
R.H.
Sassenheim
ik zou graag eerst mijn bestelling willen ontvangen
26 January 2026
Tinus
Vlissingen
Voor onze laptopkar hebben wij nu bij meerdere klassen drempels geplaatst waardoor de kinderen de kar makkelijker in/ uit de klas kunnen krijgen. We zijn er erg blij mee.
19 January 2026
Monique
's-Gravenhage
Geachte heer/mevrouw, Onlangs hebben wij bij u een rubberen drempelhulp aangeschaft. Helaas moeten wij constateren dat het product een zeer sterke en onaangename geur afgeeft. Deze geur is dermate overheersend dat het gebruik ervan in onze praktijk niet verantwoord is. Gezien wij met patiënten werken, achten wij dit niet alleen oncomfortabel maar ook mogelijk ongezond. Om deze reden kunnen wij de drempelhulp niet in gebruik nemen. Met vriendelijke groet, Willem de Koning
5 January 2026
Willem
Best
Geachte heer de Koning, dank voor uw bericht. Op de website staat duidelijk alleen voor buiten geschikt en niet voor binnen in de praktijk of in huis. Het duurt eventjes voordat het de geur helemaal of grotendeels weg is. We hebben wel rubberen of andere drempelhulpen geschikt voor binnen zijn namelijk geurloos. We zullen de tekst gaan accentueren zodat klanten er niet overeen lezen.
Dank voor uw review.
Na de bestelling een goede en snelle service.
27 December 2025
Corina
Rotterdam
Een drempelhulp of drempelplaat helpt mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig een pand in te komen. U kunt een drempelhulp of drempelplaat aanschaffen voor een kleine drempel, maar ook voor een hoge drempel of zelfs een complete stoeprand.
Drempelhulp.nl heeft een groot aanbod met verschillende soorten drempelhulpen, voor alle mogelijke drempels. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd een oplossing bieden, geen situatie is voor ons meer te gek!
Zelfs als uw oplossing er op de website niet bij staat kunnen wij met ons modulaire systeem vaak nog een oplossing op maat maken. Uw nieuwe oprit voor een rolstoel past hierdoor altijd perfect bij uw ophoging.
Steenbakkerij 16
2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel