Heeft een totaal van 146 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment100%
Klanten waarderen het vriendelijke en behulpzame personeel en de duidelijke communicatie. Leveringen verlopen snel en veranderingen in voorraad worden netjes gemeld. De prijs-kwaliteit-verhouding en het advies worden regelmatig als positief genoemd. De algehele ervaring toont een betrouwbare organisatie die zowel in de winkel als bij levering hoge normen hanteert.
Sterke punten
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Snelle levering en duidelijke communicatie
Goede prijs/kwaliteitverhouding en advies
Gebaseerd op 9 reviews
goede communicatie, zeer goede service
Stouten is duidelijk en eerlijk in zijn advies. Hij levert goede producten tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.
Er is een duidelijke, eerlijke en vriendelijke communicatie.
ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
5 April 2022
Joost Hendrikse
Vrouwenpolder
Tevreden over levering en product.
Qua bestellen en levering verliep alles vlot. Het bestelde product ziet er ook goed uit en de kinderen zijn erg blij met de dubbele rekstok.
Het enige minpuntje was dat we een rekstok van 90 en 120 cm hadden besteld (voor zover ik weet), maar er werd 2 x 90 cm geleverd.
1 March 2022
Anja
Gramsbergen
Goede producten, snelle levering
Bestelling snel in huis. Helaas was verpakking gedeeltelijk open maar er ontbrak geen onderdeel.
3 January 2022
Marie
SLEEUWIJK
Snel bezorgd , en de zandtafel is erg mooi
Mooie stevige zandtafel die snel geleverd werd.
16 December 2021
Amanda
Zuilichem
super
super ervaring raad het iedereen aan word ook nog eens netjes geplaats
1 November 2021
ghm merwijk
EWIJK
Goed en vriendelijk geholpen, er wordt gedaan wat gezegd wordt.
Wij zijn heel vriendelijk geholpen op een vakkundige en eerlijke wijze (niet het duurste maar het beste product verkopen). De afspraken die gemaakt zijn zijn precies nagekomen, wat ok veel vertrouwen geeft. Geleverde spullen zijn van goede kwaliteit.
20 September 2021
Familie de Paauw
Middelburg
Snel geleverd, en mooie spullen!
Zoals beschreven in de titel;)
16 September 2021
Joel
Wintelre
Goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe trampoline.
ook nog eens dezelfde dag thuisbezorgd! prima service
26 July 2021
sjoerd
vlissingen
Snel, vriendelijk, correct!
23 July 2021
Mirjam Essenberg
Bergen Op Zoom
Vlotte levering. Vriendelijke service
Heel tevreden met de aankoop!
17 July 2021
Jasmijn
Marke
Great toddler swing
My son who is almost 5 fell in love with this swing and we love it because many kids can fit in it all at once or even an adult. :) Well made. Very easy to install. Fast delivery. Thank you.
14 July 2021
Laura
Amsterdam
Redelijk goed
Het zou prettig zijn geweest in de informatie duidelijker aan te geven dat alleen de gaten voor de horizontale ligger geschikt zijn voor een 10 cm doorsnede paal en de andere 4 voor 8 cm palen. Als je nog nooit eerder een schommel hebt gebouwd dan lijkt het alsof de informatie het heeft over hoekijzers voor 10 cm palen en hoekijzers voor 8 cm palen. Nu achteraf denk ik ook dat de informatie 100/80 duidelijk is. Maar ja, dat is achteraf. Hier kan de communicatie voor éénmalige schommelbouwende opa's, die alleen kantoorwerk gewend zijn, wel wat verbetering gebruiken.
13 July 2021
Pieter
Lochem
Zoals afgesproken
Zoals afgesproken
12 July 2021
Bart
Rijnsburg
Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit
Goede communicatie betreft levering, track&trace etc.
Zending bleek uiteindelijk zoek te zijn geraakt tijdens verzending bij Postnl. Na een melding hiervan aan Stouten is direct een vervangend product opgestuurd zonder discussie. Binnen 2 dagen ontvangen!
Zal hier zeker weer kopen.
11 July 2021
Rob
LELYSTAD
Problemen met Postnl maar keurig opgelost
G
Lunteren
Aanrader
Zeer vriendelijk bij telefonisch contact
Super snelle levering
Zeker aanrader
An
Puurs
Goed contact, snelle levering
Er was iets mis met de bolderkar, dit werd serieus en direct opgepakt en opgelost
Janneke
Nieuwegein
Super kabelbaan!!!
Compleet en goed van kwaliteit
6 July 2021
Daan
Noord-Scharwoude
Zeer tevreden. Snel en precies zoals ik gehoopt had
Snel geleverd en achteraf betalen.voor ook nog eens mooie prijs. Een vast adres voor mijn nu...
2 July 2021
martin
Zwartemeer
Prima bedrijf
Snelle en goede levering van een zwembad.
Wij zijn tevreden.
15 June 2021
N.
Loosbroek
Super vriendelijk!!
Heel fijn, ik belde om iets nog te veranderen in de boeking die ik via internet had gedaan en dat kon gewoon. Echt super! En de ligschommel is super goede kwaliteit!
22 May 2021
Saskia
Amsterdam
Diverse keren al producten gekocht. Zoals zwembad, klimtoren met glijbaan en skelters.
Altijd goed advies, vriendelijk personeel en een nette prijs. Service is ook goed. Wij komen hier graag winkelen en komen zeker weer terug.
12 May 2021
Annemieke De Kunder
Vlissingen
Snelle service, top verpakt
9 May 2021
Dagmar
Zuidwolde
Fijne communicatie en snelle levering!
28 April 2021
Lars
Stein
Snel en prettig
Donderdag besteld, vrijdag in huis. Snel en volgens afspraak. Een aanrader!
16 April 2021
Berend