Vertrouwd
Fijn bedrijf, gerichte service en heel klantvriendelijk!
24 November 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 129 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten melden duidelijke communicatie en snelle reacties. Ze waarderen het eenvoudige bestelproces, flexibele leveringsopties en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Er is soms sprake van beperkte bereikbaarheid van de klantenservice telefonisch, maar over het algemeen is de service professioneel. Er is een breed aanbod en onderhoudsdiensten worden gewaardeerd.
Fijn bedrijf, gerichte service en heel klantvriendelijk!
24 November 2023
Tjerk
Reutum
Onderdelen besteld, 2dagen later thuis geleverd. Savonds Info gevraagd ivm plaatsen nieuwe onderdelen en zelfs dan nog direct antwoord en hulp ontvangen, Super service!
22 November 2023
Kim
Lier
Snelle reactie en hulp bij vragen, super snel verzonden na bestellen.
10 October 2023
Jacqueline
Budel Schoot
hoe kende ik dit bedrijf???! Ik had problemen met de Dodge ram-motor, ik was wanhopig op zoek naar een garage die dit probleem kan oplossen, in België heb ik geen bedrijf gevonden (zelfs niet onder degenen die Amerikaanse auto's distribueren). Wanhopig zocht ik de buren van België op en vond dit kleine maar geweldige team MPRtruckparts B.V. Dodge Ram, die alle problemen oploste, met betaalbare prijzen, en sindsdien, ook al woon ik in België, als ik problemen heb met mijn auto, ga ik liever naar Schiedam.
4 July 2023
MARIN EMIL
ESSENE
kennis van zaken en goed advies
12 June 2023
fg Langius
Drachten
Ik had spullen nodig voor mijn auto en wist niet of ik de juiste had gekozen, ze hebben mij goed geholpen door de lijst te controleren en de wijzigingen door te geven zodat ik in 1x de goede spullen krijg
17 March 2023
Leen
Veenendaal
super snelle service en geven goed advies!
14 March 2023
Dion
Maarssen
22 February 2023
Tibo Heyman
Denderhoutem
Goed geholpen met een pakket dat op een onbekend adres was afgeleverd. Geven duidelijk en snel antwoord op vragen en houden je op de hoogte wanneer iets niet op voorraad is.
25 January 2023
Wilko
Den Helder
Erg vriendelijk en behulpzaam. fijn zaken doen.
23 January 2023
Tim
Verbeek
Alles loopt zoals het hoort : soepel !
2 January 2023
j.a.a.m.
Overasselt
Netjes geholpen
3 November 2022
Robbert Hassing
Zevenhoven
Ben altijd goed geholpen door MPR Truckparts. Zelfs wanneer ze iets niet hebben voor de wat oudere MOPARS, geven ze tips waar je evt. ook terecht kunt. Veel (technische) kennis aanwezig. Fijne mensen!
24 October 2022
AG Zwijnenburg
Rilland
Eigenlijk altijd tevreden over MPR Truckparts. Waarom geen 5 sterren? € 12,- verzendkosten zijn niet meer van deze tijd. Onderdeel besteld prijs € 70,- afrekenen € 100,- Verzendkosten en btw staan pas bij afrekenen.
7 July 2022
Rik
Lelystad
Zulke snelle service; order geplaatst en dezelfde dag verstuurd. Steeds accurate info enz.
17 June 2022
Davy Quintens
Lummen
Zoals koptekst, zeer makkelijk te bestellen, en super snel geleverd!
8 June 2022
Ferdy
Putte
Helpen met veel plezier zoeken naar een oplossing. En vlot in omgang.
13 May 2022
Koen
Stabroek
30 April 2022
Jim
Nederhorst den Berg
Voor onze Dodge Ram Cummins waren we wat nieuwe onderdelen nodig, er wordt door MRP super goed geholpen en uitleg gegeven. Een aanrader, een zaak die weet hoe een Dodge in elkaar steekt.
7 February 2022
Hanneke
Emmeloord
top service,op tijd geleverd en nog mooi cadootje bij gekregen omwille van de feestdagen,dank u mopar
27 December 2021
Dolf Carté
booischot
Super fijne site! Top service! Ontzettend goed geholpen!
24 December 2021
Ellen
Achel
Voor de 3de maal bij jullie besteld en nog altijd heel te vreden over de produkten die ik bij mpr truckparts. Klantvriendelijk en als je vragen hebt, krijg je altijd snel een antwoord terug. Service is top!!!
20 December 2021
Nicolas Devoet
wevelgem
tot en met de bestelling verloopt alles goed ik ben nu in afwachting omtrent het leveren. maar zal vast goed komen.
10 November 2021
Otto v.d.Holt
Winschoten
De mensen staan altijd voor je klaar. Je mail wordt zelfs op zondag beantwoord Erg vriendelijk, meedenkend en hulpvaardig.
26 October 2021
Willem
Koekange
Tja goede ervaring met deze shop , en zeer snelle verzending
23 August 2021
Paul