Degelijke kwaliteit voor een goede prijs

We hebben hier een bakplaat gekocht. De bakplaat werkte naar behoren en was een goede optie prijs-kwaliteit.

snelle levering, prima produkt

prima product, snelle levering.

Vlotte en topservice

Ik ben zeer tevreden over de snelle service van de producten.

Helemaal top en snel geregeld

Helemaal top en snel geregeld blij mee

Gaat snel en goed

Ik had nog een vraag, deze is zeer snel beantwoord. De bestelling is supersnel geleverd.

Geduldskestie

Helaas is de uitlevering van de bestelling niet gladjes verlopen. De koksbuizen vielen totaal anders uit qua maat dan gehoopt. Zending teruggestuurd vervangende zending laat op zich wachten. Hopen dat het goed komt. Communicatie verloopt gelukkig wel adequaat.

opgepast ze leveren niet het bestelde artikel

Opgepast ze laten je betalen, en vragen nadien een andere kleur te mogen leveren, een zilver in plaats van een zwarte terwijl de betaalde barkoelkast Gastro-cool UC100 138 li nog steeds op de site leverbaar is maar wel duurder.

Nette service

Via mail goed en snel advies gekregen over wel type vriezer ik het best kon kiezen. Snelle levering.

Goed en snel

Horecavoordeelshop via Google gevonden, goede prijs en kwaliteit. Snel geleverd.

Als ik tijd terug kon nemen - had ik er nooit besteld. Heel erg en niet oplossingsgerichte service

De mails worden weken niet beantwoord omdat ze bij hun in spam terechtkomen ( echt niet mijn probleem) ik betaal - ik wil een deftige service en communicatie Zeer langzame reactie op een probleem, niet proactief denken, ze hebben geen eigen transport enzovoort daarom kunnen ze de frigo niet omruilen Te veel info die ik als klant niet moet weten en geen behoefte aan heb . Dit is niet mijn probleem waarom jullie iets niet kunnen omruilen mannen. Ik,als een klant, heb wettelijke recht om een product te ruilen binnen de redelijke termijn Ik hoef echt jullie regeltjes niet te weten, ik moei me niet met jullie transportproblemen of de leverancier die geen eigen transport heeft - i do not care Ik heb iets besteld - dit past niet (omdat jullie beschrijving niet klopt) vervolgens: los mijn probleem op zonder dat ik overbelast word door jullie logistiek bedrijfsproblemen - als een klant is dit niet mijn zorg zeker niet aan te raden aan mijn partners en collega’s van horeca wereld en ik zal het ongetwijfeld meedelen

Levering later dan aangegeven op website

Na het bestellen hoorde ik enkele dagen niets, terwijl er stond dat er één werkdag levertijd was. Nadat ik zelf contact op heb genomen, werd er snel geleverd. Over de producten zelf, ben ik zeer tevreden, afhandeling van mijn vraag kan beter, net als de levertijd zoals het op de website aangegeven staat.

Goede kwaliteit en prijs

De levering was mooi optijd en de koelkast was netjes het enigen wat minder was dat hij vast op een pelet zat Was wat lastig afhalen in je eentje

Vlotte levering en prima kwaliteit en prijs.

Goede en nette service

Wij hebben een ijsschepvitrine gekocht. Was snel bezorgt en ziet er super netjes uit

Degelijk materiaal

Goede service , vriendelijke klantenservice als er iets niet duidelijk is met bestelling

vlotte afwerking/levering online aankoop

correcte levering (1 werkdag)

Vlotte communicatie met de medewerkers.

Ik heb een bakplaat besteld en deze werd zoals beloofd door Erik, de volgende dag geleverd in België.

perfecte kwaliteit, snelle en zorgvuldige verzending

Prachtig krijtbord , nette prijs perfecte vlotte service

Goede prijzen en fijne service

Hele mooie deal gevonden voor een vriezer. Contact met de klantenservice is snel en vriendelijk.

Helemaal blij mee

snel en voordelig

Het was makkelijk om te bestellen

Overzichtelijk en makkelijk

geweldig

Ik heb een hele goede ervaring vanwege de vlotte communicatie en snelle afhandeling ene dag beste de volgende dag al geleverd zeer zeer tevreden

Alles goed en correct geregeld

Alles goed en correct geregeld

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.