Top!!

Mooie afzetpalen

Goed genoeg

Informatie mbt het product kan uitgebreider. Verder alles prima

Vriendelijke prijzen

Ik heb hele mooie menumappen voor een zacht prijsje besteld. Echte aanrader

Snel mijn bakplaat ontvangen

Voor mijn foodtruck had ik uiterlijk binnen 1 dag een bakplaat nodig. Het werd mij beloofd dat ik deze de volgende dag in huis zou hebben en dat is ook gebeurd. Helemaal geweldig

Goede ervaring met bestellen

Eenvoudige webwinkel waar je gerust wat kan bestellen

Een rustige webwinkel zonder al die reclame drama. Bestellen gaat eenvoudig en levering was keurig op tijd.

Ze onderscheiden zich echt tov hun concurrenten! Oude koelkast nemen ze ook retour!

Ik denk dat dit een belangrijk punt is voor iedere horeca ondernemer en daarom schrijf ik deze review. Het is heel moeilijk om online iets te bestellen en dat ze dan ook je oude apparatuur meenemen. Horecavoordeelshop doet dit wel. Zij hebben mijn oude koelkast mee retour genomen en een nieuwe geleverd! Dit heeft mij enorm geholpen.

Goede webwinkel met een uitstekende klantenservice

De chat werkt erg goed en ik ben goed geadviseerd.

Mijn Modular vaatwasser is een topper

Bij de Horecavoordeelshop heb ik echt een goede vaatwasser van het merk Modular gekocht. Spoelt, wast en droogt goed. Prima geholpen dus.

Goede voorbeeld voor iedere webshop

Doen wat ze beloven

Next day delivery

Ordered goods, next day delivery. Thanx

Superwinkel

Moeiteloos omruilen van kleding

Goede webwinkel met goede producten

Snelle levering en producten functioneren naar behoren

perfect!

makkelijk besteld, goede levertijd en levering

Horecavoordeelshop – Goede en snelle service

Het bestellen gaat hier super eenvoudig. De website is duidelijk en je kunt makkelijk alles vinden. Prima afbeeldingen en scherpe prijzen. Aanraden dus.

Stipt

Koelkast besteld en tegen meerprijs heb ik deze op een bepaald tijdstip laten leveren. Deze kwam dan ook stipt op tijd aan. Bedankt hiervoor!

Bestellen en betalen super

Van product in het winkelmandje tot aan het betalen ging stap voor stap heel makkelijk.

Webshop met goede zoekfunctie

Het zoeken van producten gaat heel makkelijk. Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht.

Nette vlotte website

Levering gewoon zoals het hoort.

Supermooie serveerplanken ontvangen

Leuke website met leuke artikelen. Ik heb van die steakplanken besteld die supermooi in mijn restaurant staan. Echt top en het kostte niet veel.

Goede website

Bestellen verliep eenvoudig

Bestelling op tijd, alleen een enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

Ik had 3 glazen weckpotten besteld, en uiteraard begrijp ik dat deze breekbaar zijn. Maar de doos waarin ze zaten had een enorme omvang en er was een overkill aan plastic beschermingsmateriaal nodig om dit op te vullen. Dit kan beter, voor de rest tevreden.

makkelijke website om wat te bestellen

Een snel schakelende webwinkel

Bij het aanvragen van een specifiek onderdeel ben ik goed geholpen en door snel schakelen had ik deze ook een paar dagen later in huis.

Betrouwbare website

Ik heb hier al meerdere keren besteld en alles wordt keurig geleverd. Ook bij het retour sturen van producten werd er niet moeilijk gedaan. Dit is overigens niet gratis maar dat begrijp ik ook. Ga zo door mensen.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.