Pluspunten

Wij hebben onze nieuwe koelwerkbank hier gekocht en die bevalt prima. Enig minpuntje is dat de koelwerkbank niet binnen werd gezet maar dit hebben we zelf opgelost. Prijs uitermate goed.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en de prijzen vallen echt mee

Pluspunten

Mooie producten en een goede service

Pluspunten

In een net aangeschaft terrastafeltje verscheen, na drie dagen buiten staan, een barst. Na melding daarvan door mij met een paar foto's van de barst, kreeg ik snel reactie dat ik binnenkort een nieuw tafeltje bezorgd zou krijgen. Ik ga ervan uit dat dit zo allemaal op z'n pootjes terecht gaat komen. Top!!

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Wij hebben hier een pizza oven besteld en laten inbouwen in onze foodtruck. Dit is prachtig geworden en de oven doet het goed.

Pluspunten

In eerste instantie hebben ze een verkeerde bakplaat geleverd. Na telefonisch contact werd deze dezelfde dag nog omgeruild voor de juiste. Dat vind ik goede service.

Uitstekende service

Pluspunten

Levering conform afspraak

Pluspunten

Ik heb keurig mijn bestelling voor Koningsdag ontvangen zoals ook beloofd. Ik ga hier vaker bestellen.

Pluspunten

Aardige klantenservice die niet moeilijk doen

Pluspunten

Voordelige prijzen en tijdige bezorging

Pluspunten

Super goede webwinkel

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, en top service!

Pluspunten

Snelle levering en alles goed verpakt aangekomen

Pluspunten

Mooi tosti apparaat voor thuis gekocht. Ben ik heel blij mee en de kids ook :)

Pluspunten

Snelle levering.

Vermelde prijs is standaard zonder btw. Kan wellicht wat duidelijker, bijvoorbeeld door beide prijzen even groot te vermelden. Voor gewone consument wat handiger.

Pluspunten

Preciese info over bestelling en levering. Levering via UPS staat voor kwaliteit en precisie.

Ok

Pluspunten

5/5

Pluspunten

Very good delivery and communication, service level super.

nil

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.