Pluspunten

Had mijn bestelling keurig de volgende dag in huis. Precies zoals beloofd

Pluspunten

Goede en snelle levering en duidelijk mail verkeer

Pluspunten

Snele levering

Pluspunten

Goedkoop, goed assortiment, snelle levering

?

Pluspunten

Snelle levereing

Pluspunten

Andere koeriersdienst! Geen UPS.

Pluspunten

Snel, duidelijk, betaalbaar en goede kwaliteit.

Pluspunten

- Snelle bezorging - Goede prijs/kwaliteit-verhouding

Pluspunten

sneller levering en online chat was behulpzaam.

Pluspunten

Leuke mensen met goed advies. Ik heb een koelkast besteld die gelukkig ook de volgende dag werd geleverd. Kortom ik ben tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Enthousiaste hulp bij het zoeken naar het juiste artikel

Bij bevestiging werden 2 orders genoemd. Wij hadden gevraagd om niet de volgende dag te bestellen Dat was vrijdag. Toch langs geweest. Waren niet thuis dus. Geen rampen, net nirt helemaal goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had een chafingdish besteld voor een feest. Door een fout van het bedrijf is deze niet geleverd. Na contact te hebben gehad met de klantenservice is mij beloofd dat deze onmiddellijk werd opgestuurd. 3 dagen later nog niks. Weer contact gehad met de klantenservice en zij vertelde mij dat deze echt was opgestuurd. Inmiddels was de dag al geweest dat ik het product nodig had. Ik heb toen om een vergoeding/tegemoetkoming gevraagd. Er werd mij verteld dat ik korting kon krijgen op een volgende aankoop en er moest eerst overlegd worden of dit wel kon. Ze zouden er op terug komen. 2 weken later nog steeds niks gehoord. Het product is inmiddels wel geleverd. Deze slechte service is niet meer van deze tijd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

???

Op de site stond: levering 1-2 dagen. Meer dan 1 maand geleden heb ik een bestelling geplaatst, drie keer gebeld: elke keer wordt er beloofd mijn bestelling z.s.m. te versturen. Maar nog steeds heb ik hem niet mogen ontvangen.

Pluspunten

snelle service juiste beschrijving artikel

Pluspunten

Hele snelle levering. Had het de volgende dag in huis.

Pluspunten

Prima prijzen en snel bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkopere koksbuizen dan bij de concurrenten maar kwalitatieve goede koksbuizen

er gaat wel eens een week overheen voordat het gewenste product geleverd kan worden

Pluspunten

Snelle levering. Ook wordt goed geluisterd naar de klant. Ook wordt er 'out of the box' gedacht en worden oplossingen aangedragen. Kortom dik tevreden over HorecaVoordeelshop!

Pluspunten

supersnelle levering

nvt

Pluspunten

Perfecte communicatie en snelle levering.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Track and trace nummer zou standaard naar klant moeten worden gestuurd

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.