Levering zoals gepland ,toestel zeer goed verpakt bij levering .Gewoon fantastisch, Chapeau

Livraison très rapide

Produits toppissime ❤❤❤❤

Super snel geleverd

De soepketel, Buffalo, welke ik voor DierenAmbulance Midden-Limburg als verrassing had besteld werd binnen 24u geleverd. Daar was niet alleen ik maar ook de beheerder van de Dierenambance erg blij mee. De vrijwilligers kunnen zich nu tijdens de koude maanden warmen met/aan een kop soep (of meer),heerlijk toch?! Nogmaals bedankt voor de snelle levering én het bestel gemak. Geen ellenlange gegevens invullen. Naam, adres, betalen, klik/klak/klaar. Top!

goed en snel

Ik was opzoek naar een mesje voor uien te versnijden. Online besteld en snel geleverd aan een goede prijs. ben tevreden.

Snel geleverd, gemakkelijke montage!

Binnen 2 dagen werd de serveertafel geleverd. Montage ging heel gemakkelijk en snel. Mooie kwaliteit, voor redelijke prijs.

Snelle afhandeling

goede prijs - kwaliteit

Betere prijs dan op andere sites voor hetzelfde produkt van hetzelfde merk.

Alles verloopt hoe ik het wil

Snelle service en goede inlichtingen

goede service

goede service en vlot en snel geleverd.

prijs/kwaliteit OK

Snelle en correcte levering Materiaal (RVS spoeltafel) is van goede kwaliteit en compleet.

Snelle levering en geen gedoe!

Na bestelling de spullen snel binnen gekregen en in goeie staat.

Met uitzondering van niet nakomen dag aflevering goede service.

Graag aangeven indien aflevering niet/niet op tijd kan plaatsvinden. Nu een dag gewacht. Was hier graag vanuit leverancier over op de hoogte gebracht.

Geweldig!

ik heb een goede service ervaren, snelle levering en t produkt zag er ook erg mooi uit! Top dus :-)

Snel, en zeer correct

Plaatste bestelling en kreeg confirmatie, achteraf bleek het gevraagde toestel niet beschikbaar. Men heeft onmiddellijk een ander toestel verstuurd en verschil in prijs op hun genomen. Dag nadien had ik de toestellen al, topservice!

Goed geholpen toen bleek dat de site niet klopte

Op de site stond uit voorraad leverbaar, bleek echter niet te kloppen. Verder goed geholpen voor een vervangend product

Goede en snelle levering en product dat ik nodig had was op voorraad.

Product zoals beschreven en op tijd bezorgd

Goed product, precies zoals omschreven, degelijk verpakt en netjes op tijd bezorgd!

Snel en correcte levering

Duidelijke website, snelle levering en alles in één zending compleet aangeleverd gekregen.

Snelle levering.

Product was uit voorraad leverbaar! Snel in huis en precies was ik ervan verwachtte. Montage delen en sleutel werden bijgeleverd.

makkelijk bestellen

Het bestelproces ging snel. Helaas was het product niet op voorraad maar werd het uiteindelijk toch snel geleverd. Het product voldoet aan onze verwachting!

correcte levering van mijn bestelling

correcte levering van mijn bestelling

helemaal tevreden

Vlotte levering, product zoals omschreven. Blij!

Het was lastig om een bestelling te doen zonder een account aan te maken.

Het bleek niet mogelijk om een bestelling te doen zonder dat een account werd aangemaakt terwijl die mogelijkheid wel op de website staat aangegeven. Het contact met de medewerker vd chat was behulpzaam en vol van goed wil. Product is in goede orde ontvangen!

Snelle levering van een mooi product

Hele mooie stapelbare krukken besteld. Degelijke krukken en zitten super!

snelle service

snelle ontvangst binnen 2 dagen

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.