Snelle verzending

Bij de advertentie staat vermeldt dat voor 16:00 besteld de bestelling de volgende werkdag wordt bezorgd. Dit wordt nagekomen zoals beloofd. Dat gebeurd niet altijd bij alle webshops dus bij deze mijn complimenten.

Goed product

De snijmachine voldoet aan de verwachting

product helemaal goed

bestellen eenvoudig, bestelling volgen goed, aflevering prima en product naar wens

super snel geleverd

Levering beloofd voor 12/11, bestelling reeds op 10/11 ontvangen. Correcte afhandeling. Doe zo voort in 1 wordt een aanrader. Prijs is ook correct.

Snel en goede service

Snelle levering en goede service!

Zeer snelle service voor een uitstekend product.

Na enkele weken wachten tevergeefs op een Patevorm 25x8x8 cm Halfrond, bij een concurrent heb ik de patevoem bij de horecavoordeelshop besteld. Zeer snelle levering tegen een goede prijs. Ik ben een zeer tevreden klant !

Snelle levering, goed verpakt, exact de artikelen zoals weergegeven.

super snel!

Vandaag besteld en morgen in huis, ook goed verstuurd en top product

Uitstekend snel en correct

Om nog producten te bestellen Top

Klantvriendelijk en snel

Horecavoordeelshop is klantvriendelijk en snel

Prima prijs en levering

Prima bedrijf

laten levering, slechte communicatie

We bestellen en betalen op 12 okt binnen 1-3 werkdagen zou het geleverd worden. Na 5 dagen nog niks binnen dus even gebeld. De levering was uitgesteld maar helaas hebben we daar niks van ontvangen. Nieuw datum doorgekregen deze werd weer uitgesteld. De dag na nieuwste levering datum (3e datum) gebeld omdat we nog niks wisten. Het zou nu echt verstuurd zijn maar de track en trace hadden ze niet, dus het was af wachten wanneer het binnen kwam. uit eindelijk kwam ons bestelde product ipv donderdag op maandag daarop binnen. De gewachte levertijd was 14 werkdagen en geen 1-3 werkdagen

Het product is zo snel Verzonden ben er super blij mee. Goede kwaliteit goed verpakt. Mocht ik iets nodig hebben ga ik zeker kijken bij Horecavoordeelshop.

Goed en betrouwbaar

Online gezocht naar een goede professionele staafmixer en blikopener. Gevonden op HorecaVoordeelshop.nl tegen een goede prijs. Besteld en binnen 2 dagen keurig verpakt geleverd gekregen.

Prima tafel

Prima voor ons doel . Wij gaan er nog 14 bij bestellen.

Uitstekende service

Snel ,duidelijk en zeer goede prijzen.

Snel geleverd, wel beschadigd

De uitkloplade is snel geleverd, werd aangegeven dat het wat langer kon duren maar binnen 3 dagen was die thuis. Zat goed ingepakt maar toch bij openen waren de zijkanten beschadigd. Niet heel erg, maar wel jammer. Lade schuift ook niet heel makkelijk. Prijs / kwaliteit staat niet helemaal gelijk.

Snel en voordelig

Mijn ervaring met HorecaVoordeelshop is heel positief. De verschoontafel die ik zocht was hier de laagste prijs, levering was snel en communicatie professioneel.

Snelle levering, goed product

Komt over als professioneel. Bestelervaring duidelijk, product geleverd als afgesproken, goed prijs-kwaliteitverhouding.

Goede en snelle levering

Duidelijke website en het product werd snel geleverd, ook werd ik goed op de hoogte gehouden waar mijn product zich bevond.

Producten besteld en de volgende dag had ik ze al binnen. Kleine tip van mij uit zou bij het bestellen een optie tijd voor een afhaalpunt keuze. Ik was op het moment van leveren niet thuis. Vind het altijd fijn als ik bij een webshop direct voor een pakketpunt kan kiezen. Duidelijke website. Helemaal top dus!

Top producten die je snel in huis hebt

Top Geregeld

Spoedbestelling voor Vaatwasser, Perfect geadviseerd en op tijd geleverd

Super blij met mijn bestelling

Ik heb weer frisse en goed zittende kokskleding

Supersnelle levering met duidelijke communicatie

Gister besteld en nu al in huis

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.