Goed geholpen toen bleek dat de site niet klopte

Op de site stond uit voorraad leverbaar, bleek echter niet te kloppen. Verder goed geholpen voor een vervangend product

Goede en snelle levering en product dat ik nodig had was op voorraad.

Product zoals beschreven en op tijd bezorgd

Goed product, precies zoals omschreven, degelijk verpakt en netjes op tijd bezorgd!

Snel en correcte levering

Duidelijke website, snelle levering en alles in één zending compleet aangeleverd gekregen.

Snelle levering.

Product was uit voorraad leverbaar! Snel in huis en precies was ik ervan verwachtte. Montage delen en sleutel werden bijgeleverd.

makkelijk bestellen

Het bestelproces ging snel. Helaas was het product niet op voorraad maar werd het uiteindelijk toch snel geleverd. Het product voldoet aan onze verwachting!

correcte levering van mijn bestelling

correcte levering van mijn bestelling

helemaal tevreden

Vlotte levering, product zoals omschreven. Blij!

Het was lastig om een bestelling te doen zonder een account aan te maken.

Het bleek niet mogelijk om een bestelling te doen zonder dat een account werd aangemaakt terwijl die mogelijkheid wel op de website staat aangegeven. Het contact met de medewerker vd chat was behulpzaam en vol van goed wil. Product is in goede orde ontvangen!

Snelle levering van een mooi product

Hele mooie stapelbare krukken besteld. Degelijke krukken en zitten super!

snelle service

snelle ontvangst binnen 2 dagen

Snelle verzending

Bij de advertentie staat vermeldt dat voor 16:00 besteld de bestelling de volgende werkdag wordt bezorgd. Dit wordt nagekomen zoals beloofd. Dat gebeurd niet altijd bij alle webshops dus bij deze mijn complimenten.

Goed product

De snijmachine voldoet aan de verwachting

product helemaal goed

bestellen eenvoudig, bestelling volgen goed, aflevering prima en product naar wens

super snel geleverd

Levering beloofd voor 12/11, bestelling reeds op 10/11 ontvangen. Correcte afhandeling. Doe zo voort in 1 wordt een aanrader. Prijs is ook correct.

Snel en goede service

Snelle levering en goede service!

Zeer snelle service voor een uitstekend product.

Na enkele weken wachten tevergeefs op een Patevorm 25x8x8 cm Halfrond, bij een concurrent heb ik de patevoem bij de horecavoordeelshop besteld. Zeer snelle levering tegen een goede prijs. Ik ben een zeer tevreden klant !

Snelle levering, goed verpakt, exact de artikelen zoals weergegeven.

super snel!

Vandaag besteld en morgen in huis, ook goed verstuurd en top product

Uitstekend snel en correct

Om nog producten te bestellen Top

Klantvriendelijk en snel

Horecavoordeelshop is klantvriendelijk en snel

Prima prijs en levering

Prima bedrijf

laten levering, slechte communicatie

We bestellen en betalen op 12 okt binnen 1-3 werkdagen zou het geleverd worden. Na 5 dagen nog niks binnen dus even gebeld. De levering was uitgesteld maar helaas hebben we daar niks van ontvangen. Nieuw datum doorgekregen deze werd weer uitgesteld. De dag na nieuwste levering datum (3e datum) gebeld omdat we nog niks wisten. Het zou nu echt verstuurd zijn maar de track en trace hadden ze niet, dus het was af wachten wanneer het binnen kwam. uit eindelijk kwam ons bestelde product ipv donderdag op maandag daarop binnen. De gewachte levertijd was 14 werkdagen en geen 1-3 werkdagen

Het product is zo snel Verzonden ben er super blij mee. Goede kwaliteit goed verpakt. Mocht ik iets nodig hebben ga ik zeker kijken bij Horecavoordeelshop.

Goed en betrouwbaar

Online gezocht naar een goede professionele staafmixer en blikopener. Gevonden op HorecaVoordeelshop.nl tegen een goede prijs. Besteld en binnen 2 dagen keurig verpakt geleverd gekregen.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.