Gewoon goed

Prima levering en keurig verpakt.

Goede service, snelle levering

Mooi product goeie kwaliteit snelle levering gwn top

Snelle reparatie

Ik heb hier vorig jaar een koelkast gekocht die het niet meer goed deed. Dit is netjes onder garantie gerepareerd. Top service

Erg prettig geholpen

Via de chat heb ik contact gehad over een tosti-grill en na wat advies heb ik besloten om er 1 aan te schaffen. Deze heb ik nu 2 weken in gebruik en ben er enorm blij mee. De kwaliteit van de machine is echt goed en bakt goede tosti's.

Slechte communicatie naar de klant toe

Je moet zelf altijd achter alles vragen. 2 maanden wachten op toestel dat 2 dagen later zou moeten geleverd zijn en dan nog zelf altijd vragen waar het blijft, je krijgt niks info..

Klantgericht en snelle reactie

Wij zijn zeer tevreden over de service van HorecaVoordeelshop. Er was een tijdelijk leveringsprobleem bij de producent van het door mij bestelde artikel. Ik werd daar direct over geïnformeerd door HorecaVoordeelshop en ben regelmatig op de hoogte gehouden via e-mail over de status. Toen het product geleverd werd, bleek het artikel beschadigd te zijn. Na een telefoontje en een paar foto's is het binnen een dag opgelost. Super klantgericht en snel geregeld.

Aanvankelijk zeer correcte levering, maar geleverde hoeveelheden klopten niet.

Aanvankelijk was ik zeer tevreden over het verloop van de levering. Correct en snel, maar er bleek 1 artikel te weinig in de verpakking te zitten. Na melding van mijnentwege kreeg ik wel een mail dat het zou worden nageleverd, maar duurtijd daarvan is 2 tot 3 weken. Beetje domper op de vreugde. Bestelde producten waren voor een bepaald evenement op een bepaalde datum. Zonder dit euvel had ik graag vijf sterren gegeven.

Snelle levering en goed ingepakt aangekomen.

Duidelijk en snel

Online bestellen, betalen met IDeal en volgende dag de levering.

Goed en snel

Prima machine en snel geleverd

wat lange levertijd (2 weken) maar dat komt misschien wel door drukte bij het bezorgbedrijf. verder geen problemen!

Snelle en correcte levering.

Alle producten werden snel geleverd en de site bevat een zeer ruime keuze met zeer concurrentieel prijzen

Top.

Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen en snelle levering.

Bestelling van 18/08 is op 27/09 nog steeds niet geleverd.

Op 18/08 bestelling geplaatst, persoonlijke login op site werkte nadien niet meer, meermaals contact opgenomen (chat en mail) omdat de levering uitbleef. Telkens met beloftes, maar zonder levering,.... tot het pakket verloren bleek bij de transporteurs. Nieuw pakket op transport met intentie tot levering op 22/09... op 27/09 nog steeds geen pakket te zien.... leveringstermijn van minstens 40 dagen in plaats van de beloofde 3 a 4 dagen. Niet echt een tevreden klant.

Vaste tevreden klant

Laat ik beginnen met zeggen dat het een super fijne website is. De beschrijving van de artikelen geeft de informatie die je nodig hebt. De spullen zijn meestal snel bezorgd.

Vlotte bediening

Service gericht

Horeca toppers

Goed bedrijf waar ik regelmatig artikelen bestel

Fast delivery

Next day delivery

ZEER ZEER SLECHT

zeer zeer zeer slechte service, niet bestellen bij dit bedrijf. Ik heb een koelkast besteld die op voorraad zou zijn en direct geleverd kon worden maar zit inmiddels al 9 weken te wachten op mijn bestelling. Ik word al die tijd aan het lijntje gehouden. Nu heb ik te horen gekregen dat de koelkast meer dan een week geleden bij hun is binnengekomen maar ook nu wordt hij niet geleverd. Ik zou door de transporteur gebeld moeten worden maar dat gebeurt dus ook niet. Telefonisch kom je ook geen stap verder en sinds vandaag wordt er niet meer opgenomen wanneer ik bel. Update: Na het schrijven van bovenstaande recensie heeft horecavoordeelshop de koelkast binnen 1 dag bezorgd en een gedeelte van de aankoopsom vergoed voor het ongemak

Goed verzorgt

Snelle levering, prima product.

Goede website en bestelprocedure. Geleverd product bevalt heel goed.

Bakjes

Ziet er goed uit, mooie kwaliteit. Vlotte bezorging.

goede service

voor het eerst besteld bij jullie maar goede service en mooie kwaliteit van spullen

Lage prijzen,goeie professionele merken,topproducten bij jullie.

Na mijn bestelling van 2 wandhaardrogers,prijs /kwaliteit mega mooie prijs(vergeleken met andere online verkopers).onmiddellijk na mijn bestelling een correct factuuroverzicht. Super en betrouwbaar. DANK U

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.