Klasse

Goed geregeld bij de voordeelshop

Snel geregeld

Snijplanken besteld ….waren mooi en fijn groot

Erg goed

Er is mij gevraagd om een review te plaatsen en gezien de extra service die dit bedrijf levert, doe ik dat graag. Wij hebben hier onze complete keuken aangeschaft. Van bakplaat, fornuis, afzuigkap tot aan de koelcel aan toe. Het personeel is vriendelijk en luistert goed naar de wensen. Daarna hebben wij een scherpe offerte ontvangen en zijn wij overgegaan tot aankopen. Ook hebben wij gekozen voor montage op locatie. Binnen enkele dagen stonden ze op de stoep en hebben keurig alle apparatuur geinstalleerd. De communicatie over de levering ging goed en tot nu toe zijn wij heel blij met onze keuken. Thanx voor de service. Groetjes De Bourgondier ;)

Positief over mijn aankoop

Zeer kundig personeel en snelle bezorging

Rollercoaster

Beschadigd aangekomen maar respectvol opgelost

Snel geleverd en een mooi product

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het mooie product!

Moeilijk om bestelling thuis te krijgen

Goedendag. Mijn eerste bestelling bij Horecavoordeelshop gedaan. Momenteel een maand bezig om levering te ontvangen. Veel gebeld met Joha en Sjon. Nu de belofte gedaan dat het in de week van 20 September geleverd gaat worden. Mvg

Uitstekende service!!

Snelle correcte levering

Product is netjes geleverd , levertijd wel langer als vermeld

Koelkastje net 2 dagen in gebruik, dus kan nog geen echt oordeel geven.

Mijn bestelling snel geleverd en het juiste product.

Snelle en keurige levering

Netjes binnen het aantal dagen wat aangegeven stond

Super service

Ik kan iedereen aanraden om hier iets te bestellen. Ik heb hier vorig jaar een waterkoker gekocht die stuk is gegaan. Deze is netjes teruggehaald en omgeruild voor een nieuwe. Hiervan kan ik alleen maar zeggen dat dit een uitstekende webwinkel is.

Mooie kookplaat gekocht

Kwalitatief goede kookplaat, super prijs en snel geleverd. Top!

zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

goede service en hulpvaardigheid bij het kiezen van het juiste product

Lang gewacht ,maar toch geleverd

Door transport en fabricage problemen 8 mnd moeten wachten op hetgeen wat ik besteld had , maar uiteindelijk toch geleverd

Super was met 2 dagen geleverd prima behandeling.

Goede communicatie

Snelle levering en wij zijn continue op de hoogte gehouden van het proces.

Snel en goede service

Snel en goede service

Snelle webshop

Snel bezorgd

Slechte kwaliteit. Zuignapjes niet goed.

Helpdesk om probleem op te lossen onbereikbaar.

NIET GOEDKOOP - WEL GOED

JAMMER DAT ER 1 DAG VERTRAGING IN DE BEZORGING ZAT.

degelijke kwaliteit aan goede prijs

´k Heb 2 aluminium bakplaten besteld, welke ik bij de duitse ovenfabrikant niet kon krijgen, en ik ben heel tevreden. Geen dun blikje maar degelijke bakplaten. Niet te vergelijken met wat bekende ovenfabrikanten aanbieden en zeker niet voor deze prijs. Ook de levering verliep vlekkeloos, met DPD, snel geleverd en verpakt zoals hoort. Dit bedrijf is dus een aanrader.

Onbehulpzaam en vingerwijzend

Helaas, mij zijn ze al meteen als nieuwe klant kwijt. Ze beweren dat ik foutieve gegevens heb ingevuld, hoewel ik 300% zeker was, maar hun systeem heeft data overgenomen van het paypal account waarmee betaald werd. En het factuur aanpassen kon niet, ja... dan maar annuleren. Je hebt een andere leverancier heel blij gemaakt, want dit was maar een testorder van dit artikel.

Goed product

snelle levering.

zeer prettig.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.